Board index Razni Sportovi Rukomet

Domaći rukomet - Lige, transferi, aktuelnosti, zanimljivosti

Re: Domaci rukomet - transferi, aktueknosti, zanimljivosti .

Postby Stoxan » 14 Feb 2012, 15:39

Za Ristevskog piše da je 120.000 evra, ali za Dimitrijevića ne piše nigde (bar ja nisam našao). Tako da se iskreno nadam da to nije tačno

Evo i zvanično
http://www.balkan-handball.com/transfer ... gumersbahu

Ivan potpisao do 30.06.2013.
"Bolje sto godina živeti kao milioner, nego sedam dana kao beskućnik!!!"Alan Ford
Stoxan

Postby AirBall » 14 Feb 2012, 15:45

Stoxan wrote:Ivan potpisao do 30.06.2013.

S obzirom da je samo godinu i po dana u pitanju vrlo verovatno da obestecenje nije veliko, bar u kosarci je tako...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby DON » 14 Feb 2012, 16:05

Ne pise, ali mi je kolega iz Nemacke rekao te cifre, eto za Ristovskog je tacno...

Jbg, niko se ne javlja, da potvrdi/demantuje!

Rekose mi da postoji neka klauzula da se vracaju u prethodne klubove ako ispadnu iz lige.

Iskreno, ja sam jako srecan zbog Ivana, ide u najbolju ligu na svetu, ali mi je i krvio zbog Partizana, nase lige... Ipak, sad je ovo prilika za nekog novog da dobije sansu!

Mene ne cudi ova cifra, retko ko sad daje pare za obestecenja, samo oni kojima gori pod nogama... Pa Madjari nisu hteli da daju 100.000 evra za Milica proslog leta iako su bili odusevljeni...
DON

Postby Stoxan » 14 Feb 2012, 16:15

Meni je to baš malo, ali na žalost verovatno tačno. Sve sam se nadao da će te neko demantovati. Ovde rukometaši, uostalom kao i većina ostalih sportista (osim fudbalera i donekle košarkaša) igraju za siću. Bez obzira na ljubav prema klubu svako od njih živi za ovakvu jednu ponudu kako bi se donekle obezbedio finansijski. Jebi ga, karijera ne traje dugo i svaki evro je dobrodošao.
Ivanu sve najbolje u nastavku karijere. Iskreno voleo bih da obezbedi opstanak sa novim klubom, bez obzira na eventualnu klauzulu koju spominje Vučko. Neka se dečko pokaže najbolje što zna, pa neka zaigra u nekom boljem klubu za neki veći novac.
"Bolje sto godina živeti kao milioner, nego sedam dana kao beskućnik!!!"Alan Ford
Stoxan

Postby Stoxan » 15 Feb 2012, 11:01

VUČKO_88 wrote:Rekose mi da postoji neka klauzula da se vracaju u prethodne klubove ako ispadnu iz lige.

Piše ti i konkurencija o toj klauzuli. Špijunaža na delu :biggrin:
Mladi as potpisao je ugovor na godinu i po dana, mada može doći do raskida ako ekipa ispadne iz lige.

http://www.novosti.rs/vesti/sport.297.h ... Gumersbahu
Stoxan

Re: Domaca takmičenja....Muškarci, žene, mlađe kategorije ..

Postby Stoxan » 19 Feb 2012, 00:22

Stoxan

Postby Starešina » 20 Feb 2012, 13:46

I golman napušta crno-bele

Posle levog beka Ivana Dimitrijevića koji karijeru nastavlja u Nemačkoj, u redovima Gumersbaha, Partizan bi ovih dana mogao da napusti reprezentativni golman Strahinja Milić. On bi trebalo da nadomesti odlazak Borka Ristovskog u Vardaru, koji je takođe prešao u nemački Gumersbah.

"Džambo" bi narednih dana trebalo da otputuje u Skoplje na lekarske preglede i ukoliko ih prođe potpisaće ugovor sa Vardarom, koji sa klupe predvodi bivši selektor naše države Veselin Vujović. Naravno, Milić će parafirati saradnju sa Makedoncima kada oni plate obeštećenje klubu iz Humske.

Ovu informaciju potvrdio je i trener srpskog šampiona Aleksandar Brković, koji je ipak istakao da prodaja dvojice odličnih igrača nije zbog loše finansijske situacije koja se spominje u medijima.

- Milić bi trebalo da karijeru nastavi u Vardaru, gde će braniti do kraja sezone, a možda i ostane i duže. Situacija u klubu nije toliko strašna, jednostavno kada igrači dobiju primamljive ponude mi im ne stajemo na put - prokomentarisao je Brković za SPORTAL.RS.

Do kurca :sakaosto:
Svi u dragstor, jebite se klaberi !
Starešina

Postby AirBall » 20 Feb 2012, 13:53

Jos jedan dokaz da se Ligi sampiona ne treba radovati... :D

Nakon iste u svakom sportu nastane pustos, to jest sve sto valja ode... :D
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Unexpected » 20 Feb 2012, 14:42

AirBall wrote:Jos jedan dokaz da se Ligi sampiona ne treba radovati... :D

Nakon iste u svakom sportu nastane pustos, to jest sve sto valja ode... :D

U rukometu svi gledaju što pre da zapale preko. Ovde nema para. Ko ima 1000€ mesečno, može da peva.
Traži se bukvalno bilo šta, i Kipar je premija.
The End.
Unexpected

Postby DON » 20 Feb 2012, 18:18

Ma klasika, ne dobijaju plate redovno, dobiju odlicnu ponudu i klub ne zeli da ih sputava. Tu su Vaske i mali Mihailo, Dzama je na pozajmici u Krusevcu...

Strahinja Milic (21) going to Vardar Skopje. Macedonian team sold Borko Ristovski to VfL Gummersbach, got 120.000 EUR from that transfer and looked for some fast replacement. Milic, who is called “Jumbo”, because of his sizes (199 cm – 120 kg) was the most interesting and according to Serbian media, sum for his freedom is 18.000 EUR.

http://www.handball-planet.com/2012/02/ ... ar-skopje/

Шампион Србије Партизан, за само недељу дана продао је два најталентованија играча, за Димитријевића је инкасирао, како се сазнаје, од Гумерзбаха 25.000 евра, а од Вардара за Милића 18.000.
DON

Postby 71:70 » 21 Feb 2012, 00:02

Vucko, sta se ovo desava?
Treba tek da osiguramo titulu, a ne ds poklonimo novosadjanima?
71:70

Postby VMJunior » 21 Feb 2012, 23:14

I eto..Dzaba ulazak u LS,dzaba sve...Pocela rasprodaja.Ocekivano.
Jebes strategiju ako nemas para.
VMJunior

Postby Unexpected » 21 Feb 2012, 23:18

VMJunior wrote:I eto..Dzaba ulazak u LS,dzaba sve...Pocela rasprodaja.Ocekivano.
Jebes strategiju ako nemas para.

Za razliku od fudbala, u rukometu se poprilično obradujem kada neki igrač nađe iole pristojen angažman preko. Od para kod nas se jedva živi, a ne da se ostavlja na stranu. Karijera će se kad tad završiti. Dosta momaka i pored rukometa ima i posao sa strane. *ebiga to je realnost.
The End.
Unexpected

Postby DON » 22 Feb 2012, 16:34

71:70 wrote:Vucko, sta se ovo desava?
Treba tek da osiguramo titulu, a ne ds poklonimo novosadjanima?

Nemoj da me vuces za jezik... Desava se da zivimo gde zivimo, i oni koji dobro rade moraju da se bore vise za novac nego li za rad u klubu. Nema se para, uspeh se ne postuje. Gle cuda, kosarkaski scenario, X puta prepricana prica, da se ne ponavljamo.

Bice zanimljiva borba za titulu, mislim da je Partizan i dalje favorit, ali sad nije za klasu bolji, sad su tu, i bice ljuta borba.
DON

PreviousNext

Return to Rukomet