by Foteljas » 09 Dec 2019, 13:48
Mislim da stvari ovako stoje, pod pretpostavkom da prekosutra nase ne izgube:
Pobeda Srbije, pobeda Holandije, pobeda Norveske: Norveska 8, Holandija 6, Srbija 6, Nemacka 5
Pobeda Srbije, pobeda Holandije, poraz Norveske: Nemacka 7, Holandija 6, Norveska 6, Srbija 6
Pobeda Srbije, pobeda Holandije, nereseno Norveska: Norveska 7, Holandija 6, Nemacka 6, Srbija 6
Pobeda Srbije, nereseno Holandija, pobeda Norveske: Norveska 8, Srbija 6, Nemacka 5, Holandija 5
Pobeda Srbije, nereseno Holandija, poraz Norveske: Nemacka 7, Norveska 6, Srbija 6, Holandija 5
Pobeda Srbije, nereseno Holandija, nereseno Norveska: Norveska 7, Srbija 6, Nemacka 6, Holandija 5
Pobeda Srbije, poraz Holandije, pobeda Norveske: Norveska 8, Srbija 6, Nemacka 5, Holandija 4
Pobeda Srbije, poraz Holandije, nereseno Norveska: Norveska 7, Srbija 6, Nemacka 6, Holandija 4
Pobeda Srbije, poraz Holandije, poraz Norveske: Nemacka 7, Norveska 6, Srbija 6, Holandija 4
Nereseno Srbija, pobeda Holandije, pobeda Norveske: Norveska 8, Holandija 6, Srbija 5, Nemacka 5
Nereseno Srbija, pobeda Holandije, poraz Norveske: Nemacka 7, Holandija 6, Norveska 6, Srbija 5
Nereseno Srbija, pobeda Holandije, nereseno Norveska: Norveska 7, Holandija 6, Nemacka 6, Srbija 5
Nereseno Srbija, nereseno Holandija, pobeda Norveske: Norveska 8, Holandija 5, Nemacka 5, Srbija 5
Nereseno Srbija, nereseno Holandija, poraz Norveske: Nemacka 7, Norveska 6, Holandija 5, Srbija 5
Nereseno Srbija, nereseno Holandija, nereseno Norveska: Norveska 7, Nemacka 6, Holandija 5, Srbija 5
Nereseno Srbija, poraz Holandije, pobeda Norveske: Norveska 8, Srbija 5, Nemacka 5, Holandija 4
Nereseno Srbija, poraz Holandije, nereseno Norveska: Norveska 7, Nemacka 6, Srbija 5, Holandija 4
Nereseno Srbija, poraz Holandije, poraz Norveske: Nemacka 7, Norveska 6, Srbija 5, Holandija 4,
Ispravite ako sam slucajno negde omanuo i izvinjavam se unapred.
Koliko nas kolje ne toliko sam poraz od Holandjanki, koliko tih -13, mnoge kombinacije nam kvari...
Last edited by
Foteljas on 09 Dec 2019, 14:25, edited 1 time in total.
SOS = Srpski Olimpijski Sindrom