by Felipao » 26 Nov 2019, 18:28
Pa zamenili bi vrv da mogu. Gof ne moze biti otpusten do 2021 a i tad cemo dobiti 15 miliona dead cap. Gurli je isto placen da bi dobijao 6 nosenja po utakmici. 2 ocajna poteza Sneada, a izgleda da je pred otkazom i da je potez sa Ramzijem bio ocajnicki potez da se spase a samo nas je jos vise zakopao. Mislim meni se dolazak Remzika svidja, on i Donald ( vec ima svoj mega ugovor a Remzi treba da ga dobije) mogu biti odlicna osovina za buducnost. Remzi ima jos jednu godinu ugovora, bas je mlad, i sigurno u top3 cb lige. Ali s obzirom da mi nismo usli u PO, taj potez se ocigledno nije isplatio. Takodje Snead je usrao i sa Votkinsom i Pitersom, 2 ocajna trejda za nas koja su nas kostala pikova a ti igraci vise nisu tu. Ono sto bih ja uradio, probao bih da trejdujem Cooksa u ofseason za pika prve ili druge runde. Njegovih 15 ili 16 miliona bih preusmerio na ugovore Remziju i Litltonu. Takodje cemo imati 15 ak miliona od Vitvorta sledece godine koje bih reinvestirao u istu poziciju, dokazanog levog tekla poput ovog iz Vasingtona. Gurliju bih dao nosenja ako moze da funkconise a ja mislim da je pokazao da moze. Gofa probati trejdovati nekom pa makar mi morali da se odreknemo pika, scenario Osvajler. Ako to ne uspe, posaditi ga na klupu i traziti neko drugo resenje. Da, Snead je takodje dao gomilu pikova za tog istog Gofa i od Gofa mi nismo imali pika prve runde. Uzas !