Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Postby V.M. Varga » 23 Aug 2019, 21:53

Po prognozi od pre nedelju dana i plan je bio da preskoči prvu utakmicu na ovom turniru.Sad samo da vidimo da li je ta prognoza bila previše optimistična...
V.M. Varga

Postby Tegi » 23 Aug 2019, 21:58

Pretpostavljam da će ga protiv Angole, Filipina i Irana/Portorika pripremati za završnicu šampionata.
Slično je rađeno sa Krstićem 2014. Igrao je lakše utakmice u prvoj fazi, kako bi bio spreman za eliminacione.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Foteljas » 23 Aug 2019, 22:00

Onda je vala i Teo mogao da ide...
SOS = Srpski Olimpijski Sindrom
Foteljas

Postby veljkos161 » 23 Aug 2019, 22:12

Pa Teo je i trebao da ide umesto Radulje, pa makar ne igrao uopste ni sekunde ...
Nisi nadležan :stani:
veljkos161

Postby pick&roll » 23 Aug 2019, 22:38

Dosadan si brate :beyond:
"Nije uvek lako, ali je uvek lepo navijati za Partizan."
pick&roll

Postby veljkos161 » 23 Aug 2019, 22:44

Dobro, onda Teo nije zasluzio da ide, jel smo sad na ispravnim talasnim duzinama :biggrin: ?
veljkos161

Postby pick&roll » 23 Aug 2019, 22:51

Tebra ne možeš voditi igrača kojem je povređeno stopalo...

Mislim možeš, ali daj onda da promenimo ime foruma u cirkus Kolorado.
pick&roll

Postby veljkos161 » 23 Aug 2019, 22:54

Brate, citas li ti sta ja pisem...kazem mogao se i trebao voditi jer je covek simbol ove generacije...ne da igra, nego da bude dvanaesti igrac, ako treba i bez minutaze i tako bude deo eventualnog uspeha jer je to nesumnjivo i zasluzio :beyond:....jer ako vec ide prica da Sale nece skoro uopste koristiti dvanaestog igraca, onda bi logicnije bilo uciniti Teu nego Radulju voditi kao cetvrtu peticu u rosteru :beyond:...takodje, mislim i da samo prisustvo Tea ima jako pozitivan uticaj na odredjene igrace...mada, da se ogradim, mozda su Sale i Teo tako i hteli nego ljudi iz Bolonje nisu bili za tu varijantu, ko zna ...
veljkos161

Postby pick&roll » 23 Aug 2019, 23:00

Bolje spremi kokice i šta već voliš da piješ i naoštri se da bodriš naše od prvog kola... mislim naše... ok... 11 naših i Ladua... ali koga i briga za njega... njega ćemo pljuvati :okk:
pick&roll

Postby veljkos161 » 23 Aug 2019, 23:03

Ma daj ne zajebavaj... meni drazi Ladu od vecine igraca u rosteru...rekao sam vec ranije da bi ga uvek vodio kao dvanaestog igraca...medjutim, ovako kad je na neki nacin oduzeo mogucnost Teu da se na kraju nadje u 12, pa jos je sad i kapiten ispred Bogdana i Bjelice...onda je vec malo iritantno ...pominjao sam vec da me brine i mogucnost da Ladu ne bude dvanaesti igrac , nego Bobi , sto mislim da je takodje steta, jer smatram da je Bobi iz 2019 > Radulja iz 2019 :beyond:
veljkos161

Postby pick&roll » 23 Aug 2019, 23:14

Brate da mi je otac, pre bih kao tog 11. ili 12. igrača vodio zdravog igrača, makar i Ladua... Teo je mogao da bude deo ekspedicije, nevezano za 12 odabranih.

Bobi sa svim svojim + i - bi mnogim reprezentacijama bio jedna od glavnih opcija... pa sad vidi koliko smo mi jaki kad nam takav igrač nije u prvom planu... dečko zaslužuje da igra nekih 5-10 minuta svakako, taman umesto Laduovih minuta... tako da slažem se naravno Bobi>Ladu...

E sad što se tiče toga što je izabran za kapitena to samo Sale zna, a mi možemo da nagađamo... moje neko razmišljanje zašto je dobio traku ispred Belog i Bogija je da se možda išlo logikom da je ludak, glavni za atmosferu u svlačionici, što se kaže "lepak"... a kao neka od manje važnih stavki je možda i to što čovek igra u Kini i maltene verovatno više Kineza zna za njega nego za Belog i Bogija... što se tiče Jokića i Bobija po onom dočeku naših u Kini sam stekao utisak da njih dvojicu dosta bolje znaju... Jokića jer je Top NBA centar za 2019., a Bobija jer se pojavljuje kao i AV, u filmovima, reklamama, frižiderima... :laugh:
pick&roll

Postby veljkos161 » 23 Aug 2019, 23:20

Na kraju se jos lepo i slozismo :biggrin: ...sem sto bih ja ipak vodio i povredjenog Tea iz prostog razloga sto mi ako na nekoj poziciji nismo u deficitu , to je upravo pozicija 5...nije cak ni treci, nego cetvrti po kvalitetu...zbog toga mislim da ova tvoja prica o tome da bolje zdrav nego povredjen pa nevazno ko bio taj dvanaesti u ovom slucaju nije bas toliko presudna kao sto bi bila u nekim drugim okolnostima...
veljkos161

Postby Bogun » 23 Aug 2019, 23:20

Niko ne treba igrati u reprezentaciji na konto starih zasluga, prezivao se on Teodosić, Bogdanović, Bjelica, Milutinov, Jokić, Gudurić, Micić, Lučić itd...

Treba da idu oni koji mogu da igraju. Po togici, daj Danilovića da povedemo, nema samo medalju sa SP, zaslužio je. :laugh:

I da, da me ne shvate ljudi pogrešno. Jer se često pravi paralela sa prošlim prvenstvom.

Prvo, prvi Teodosić je bio u barem pet puta boljem fizičkom stanju, a Krstić iako povređen je bio naš najbolji centrar ubedljivo. Plus, bili su nam dva ubedljivo najbolja igrača.
Sličnu stvar rade Italijani sa Galinarijerem sada.

Druga stvar, povrede su bile takve da se znalo da će se sanirati tokom prvenstva, i da im je trebalo još tih 7 dana prve faze. Uostalom oni su baš kroz nju hvatali zamah. Znači, mogli su da igraju, Teodosić sada nažalost ne može, a verovatno neće moći ni za deset dana, a onda uzmimo njegovo fizičko stanje u obzir, pa još i činjenicu da nije odigrao krštenu košarkašku utakmicu praktično cele sezone. Živo me zanima šta ljudi očekuju od njega igrački? Lučić da se sada igra bitna utakmica bi je igrao 100%.

Spoiler: pokaži
Uostalom, mi Grobari valjda najbolje znamo kako je to kad ti dođe igračina i ne može da igra svoju igru iz ovog ili onog razloga, narodski rečeno, srce hoće, ali duša klokoće. Saša Pavlović i drugi mandat su Vam najbolji primer toga, ili evo taze nešto, Novica poslednje tri sezone koji silom prilika mora da igra 25+, a ima snage za 7-10 minuta maks.

Treće, na Eurobasketu 2017. Sale nikog od povređenih nije hteo da čeka, osim Nedovića koliko sam razumeo. Tu mislim na Raduljicu i Kalinića pre svih, verovatno jer bi prekasno tokom šampionata izašli iz povrede, a onda ti je zapravo bolji npr. Štimac koji je u formi nego poluupotrebljivi ako i toliko Raduljica.
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby veljkos161 » 23 Aug 2019, 23:25

Pa ako tako gledamo, onda je i Radule na racun starih zasluga tu, nije sigurno zato sto su nam neophodni njegovi minuti pored 3 fantasticna centra a sa bekovima smo deficitu ko nikad ...ne daj Boze da se skrsi malerozni Jovke npr...Gagi se vec skrsio a turnir nije ni poceo...
veljkos161

Postby pick&roll » 23 Aug 2019, 23:28

I tu bi nam Teo sa jednom nogom pomogao kako???

Spoiler: pokaži
Image

Kad si već toliko zapeo, više logike bi imalo da je umesto Ladua poveo Avramovića, čitaj: makar bi mogao da igra, za razliku od trenutno neupotrebljivog Teodosića :beyond: :wacko:
pick&roll

PreviousNext

Return to Reprezentacije