Board index Razni Sportovi Rukomet

Domaći rukomet - Lige, transferi, aktuelnosti, zanimljivosti

Re: Domaca takmičenja....Muškarci, žene, mlađe kategorije ..

Postby Tumbas » 04 Feb 2012, 19:15

19-15, 45 min, 21-15 sa igracem manje, 52. Min 24 - 19
Moj tata je vaš kolega!
Tumbas

Postby KKP » 04 Feb 2012, 19:27

Suguran trijumf se bliži... :nisamja:
KKP

Postby Tumbas » 04 Feb 2012, 19:28

57 min 25-20 kraj 26-20
Moj tata je vaš kolega!
Tumbas

Postby KKP » 04 Feb 2012, 19:41

Pobeda u derbiju posle onog ludila na EP, bravo, crno-beli, sigurna pobeda i ubedljiva! :triprsta: :copa1:
KKP

Postby feanorlfc » 04 Feb 2012, 19:45

Cestitke. Dobro smo i prosli, obzirom kakva je situacija u klubu.
feanorlfc

Postby Unexpected » 04 Feb 2012, 21:51

RUKOMET: Partizan lako protiv Zvezde
04. februar 2012. 21:32 > 21:41

Rukometaši Partizana očekivano pobedili "večitog" rivala 26:20 (12:11) pred uglavnom najvatrenijim navijačima oba tima u SC Banjica.

Image

Novo "buđenje" rukometa u Srbiji, podstaknuto neverovatnim uspehom reprezentacije na Evropskom prvenstvu, nije na Banjici okupio očekivano veliki broj gledalaca najatraktivnijeg meča 15. kola Superlige.

Postoji više razloga za slabu posetu derbiju. Sneg koji dva dana neprestano pada u Beogradu, neinformisanost javnosti, kao i velika razlika u kvalitetu ovogodišnjeg učesnika Lige šampiona i jedva "skrpljenog" tima Crvene zvezde.

Bilo kako bilo, najvatreniji navijači imali su priliku da vide iznenađujuće interesantno prvo poluvreme. Crno-beli su posle 30 minuta igre imali prednost od "samo" jednog gola (11:10), a Zvezdini rukometaši uspeli su da u uvodnom delu meča steknu i prednost (7:5).

Ipak, obe strane su se uoči derbija složile da je kvalitet na crno-beloj strani Topčiderskog brda, pa je ekipa Aleksandra Brkovića u drugom delu u skladu s tim očekivano povećavala prednost do konačnih 26:20.

Najefikasniji igrači utakmice bili su Zvezdin Nikola Dokić i Partizanov Nemanja Ilić sa po šest pogodaka.

TABELA: Partizan (+1) 28, Vojvodina 25, Radnički 20, Metaloplastika 19, Crvena zvezda (+1) 16, Napredak 16, PKB 13, Jugović 13 bodova...

(MONDO, foto: MN Press)
The End.
Unexpected

Postby DON » 04 Feb 2012, 22:37

Da napisem i ja koju povodom derbija.

Od kad radim ovo je ubedljivo najbolji derbi. Kada se sve uzme u obzir, prelepo vece. Da "derbi je derbi" nije fraza mogli su veceras da se uvere 1.500 ljudi na zavejanoj Banjici.

Partizan je mnogo, mnogo kvalitetniji, ima duzu klupu, iskusniji je, uigraniji... I to je nocas potvrdio.

Ipak, nije mu bilo lako kao sto su svi ocekivali. Crveno-beli su bili, iznenadjujuce, dobri i pre svega pametni. Nisu srljali, sto nije slucaj za mlade ekipe.

Drzali su se dobro u prvom poluvremenu, posebno u prvih 20 minuta kada su imali vodjstvo. Partizan je obazrivo usao u mec i kako je vreme na semadoru teklo crno-beli su se polako konsolidovali i slomili otpor Zvezde.

Golmani su bili odlicni, Milic i Vasic na jednoj, Jeraj na drugoj. Ilic i Kostadinovic na uobicnajnom nivou, Mandic i Dimitrijevic dobri... Kod Zvezde najraspolozeniji Dokic, uz podrsku Pusice.

Navijanje i atmosfera - za 10!

Delije su bile na strani do VMA, ispunile su pola tribine, bilo ih je oko 500-600. Prvo poluvreme su odlicno navijale, nosili su momke... U drugom nisu bile na nivou svih 30 minuta, imali su veliki pad...

Grobari, Zabranjeni, bili na suprotnoj tribini, do bazena... Bilo ih je oko 300, skoro duplo manje... Prvo poluvreme solidni, u drugom neverovatno glasni i slozni, slobodno mogu reci da su postavili standard.

Ja sam bio na strani kod Delija, i bas sam se iznenadio navijanjem Zabranjenih. Palili su i baklje, ali ih nisu ubacivali, napravila se dimna zavesa na terenu. Mali minus.
Nadam se da ce i u Pionir doci i napraviti ovakvu atmosferu protiv Monpeljea.

Delijama minus ubacivanje novcica, upaljaca i flasa na parket... Ova ekipa zasulzuje podrsku, nadam se da cete nastaviti da ih bodrite.

Losa je bila organizacija, premalo redara... Srecom bez incidenata.

Tadic ujedinio Grobare i Delije!

Za kraj, krivo mi je sto niste imali mogucnost da gledate ovo, jer medijski sponzor RSS-a misli da je bilo previse rukometa, i da je zanimljivije da sutra gledate zene, Zvezda protiv Lokomotive, evro-takmicnje!

Ako mozete navatajte na SOS-u ili negde, necete se pokajati.

Svaka cast svima na Banjici, privilegija je bila biti deo spektakla.
DON

Postby Reaper » 04 Feb 2012, 23:55

@ Vucko

Hvala za izvestaj! Ni u novinama ne mozes da nadjes neki veci opis :facepalm:
Reaper

Postby DON » 05 Feb 2012, 00:39

Nema na cemu, ako te jos nesto interesuje - pitaj!

U drugom poluvremenu Zabranjeni pevaju ono - Mi smo Zabranjeni itd, a Delije odgovaraju - U svetu postoji jedno carstvo :lol:

Inace posle meca svi zadovoljni :D

p.s. Burke je jedini pravio sranja, glumeo je Butuliju :bleh:
DON

Postby Burke » 05 Feb 2012, 00:45

VUČKO_88 wrote:p.s. Burke je jedini pravio sranja, glumeo je Butuliju :bleh:

Сад ми жао што нисам био, мрзело ме да се цимам по овој мећави до Бањице. Знало се да ћемо изгубити, али ми је драго да су момци бар "скупо" продали кожу. Што се тиче овог убацивања предмета на терен, јебига увек ће бити будалетина које не слушају шта им се прича. Исто важи и за паљење бакљи у хали. Кад спомену понашање Бутулије, реци ми какав је био Перун, јел бар сенка свог претходника? :biggrin:
Burke

Postby DON » 05 Feb 2012, 01:00

Burke wrote:Кад спомену понашање Бутулије, реци ми какав је био Перун, јел бар сенка свог претходника? :biggrin:

aaaa da, nisi bio (zaboravio sam da nam prisluskuju forum brate, soryyyy!)!

Perun na nivou legende... Normalan, racionalan, lepo su vodili ekipu on i Igro Stevanovic... Posle tekme mu prilazim i kazem - Nenade, ocekivali ste katastrofu a dobili momke sa karakterom koji zavredjuju dres Zvezde...

Osmeh od uva do uva razvukao, rekao da je ponosan na momke itd... Nada se da ce ljudi prepoznati trud.... Realan je on lik, samo ga nekad srcanost odvede u paralelni univerzum u kome su cisti koraci greska sudije a ne njegovog igraca :D

Kazem ti, vrhunski derbi, i svi na nivou... Pa Vas golman, Tibor, dolazi do Grobara i pozdravlja ortake iz kraja... Kladarin takodje, sprda se sa njegovim Delijama...

Pevali su G i D zajedno protiv Tadica, pa Srbija, Srbija... Pa su onda krenuli Grobari Oj Kosovo, a Delije Tamo daleko... Na kraju klasija, grobarske i ciganske cke :D
DON

Postby KKP » 05 Feb 2012, 10:28

Vučko, hvala za izveštaj... :thumbup:

Jel ima negde lista strelaca? Video sam negde da je Ilić dao 6 i Kostadinović 5, ali bi pogledao celu listu... :biggrin:

dit: Evo... :laugh:
http://www.zurnal.rs/2012/02/04/partiza ... index.html
KKP

Postby FreddyHouse » 05 Feb 2012, 12:33

Hvala puno na tako lepom izvestaju sa lica mesta! Popizdeo sam kad sam video da nece biti prenosa!!!
I posle kazu da rukomet nije popularan i kako nema volje medju narodom da ga gleda, da se izdignemo iz mulja u kojim smo godinama. Ja im na to kazem da ima volje i da bi bilo najbolje kad bi nesto preduzeli umesto sto stalno nesto kenjaju!
Napred Partizan!
FreddyHouse

Postby Burke » 05 Feb 2012, 13:05

Делић атмосфере са јучерашњег дербија. Јесте да нема баш много рукомета, али у недостатку осталих снимака и ово је нешто :D

Burke

Postby DON » 05 Feb 2012, 14:33

U svetu postiji jedno carstvo :laugh: :laugh: :laugh: kaVate nas, a? Pamti pa vrati.... :funbat:

http://www.sportal.rs/news.php?news=67814

Imate ovde klip sa sportnetvorka, ne znam kako drugacije da ga stavim... Lep je klip, steta sto ne traje vise...
DON

PreviousNext

Return to Rukomet