Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Postby veljkos161 » 13 Aug 2019, 00:04

Dexi wrote:Pa Bogdan da ima slobodu kao ovaj imao bi veci prosek,Bogdan je svoju klasu pokazao najvise 2017 kad je sa odronom od reprezentacije sam doveo do finala.Micwl bez sumnje je odlican igrac,Ali nije bolji od Bogdana.A moras da shvatis da Puno donosis zakljucke na osnovu statistike,broja koseva.I da hoces da kazes da u regularnom delu sve puca od odbrane u nba?Eno ti Dragic,Doncic imaju bolje statistike I od Bogdana I od tog tvog Micela,Ali oni su ljudi koji imaju slobodu vecu .a ne vidim da su mnogo bolji od Bogdana ili onsj Hrvat Bogdanovic najbolji igrac u Indijani,Ali ne mozemo reci da je bolji igrac od Bogdana.Kao sto Beli nema nikakvu ulogu u Kingsima pa opet ne moze Niko da kaze da je Joka tolika klasa u odnosu na njega.

Uf bre....pa tek si sad sve ispromasivao.....opet ti kazes Micel nije bolji od Bogdana...decko ima 22 godine i trpa u Nba 24 poena u proseku ...bas sam sad proveravao...pre dve sezone dakle igra se plej of...posto je jelte regularna sezona u kojoj Bogdan ubacuje 13 poena u proseku nevazna...i taj " moj Micel" koji jelte nije bolji od Bogdana koga ja btw hejtujem :roll: ....ubacuje,evo isao sam u plej ofu od utakmice do utakmice ..27, 28,22,33,23,i 39 poena Oklahomi...dakle plej of kad se maksimalno igra....a decko ima 22 tad je imao 21 godinu...Bogdan ce za koji dan napuniti 27 jbt a ne secam se da je prebacio 30 poena ni u regularnoj sezoni...onoj bez odbrane :roll: ....ima tu i do slobode ali budi malo objektivniji...o ovome da Jokara nije neka klasa u odnosu na Bjelicu tek necu nista da kazem, smatram da stvarno nema potrebe....
Nisi nadležan :stani:
veljkos161

Postby veljkos161 » 13 Aug 2019, 00:06

I posto vidim osporavas I Gorana seti se kako je taj isti Goran odigrao to finale kad se vec na to pozivas....kako ono bese, sasuo nam tricavih 35 poena uz odlicne procente...mora da je do slobode :roll:
veljkos161

Postby Bojdo » 13 Aug 2019, 00:07

Malo Bogdana, Joke i Bjelice protiv Litvanaca.

https://www.youtube.com/watch?v=X38LqRFdiEc
Република Српска је Пијемонт српства!
Bojdo

Postby familija » 13 Aug 2019, 01:06

Bojdo wrote:Malo Bogdana, Joke i Bjelice protiv Litvanaca.

Auuuu..kako to lako i mocno deluje kad igraju majstori...
Usudio bih se da kazem da je Teo zdrav i onaj od pre dve godine, da bi uzeli zlato u Kini..
"NIJE VAZNO KOLIKO PUTA PADNES, VAZNO JE DA SVAKI PUT USTANES!"
familija

Postby veljkos161 » 13 Aug 2019, 01:12

familija wrote:
Bojdo wrote:Malo Bogdana, Joke i Bjelice protiv Litvanaca.

Auuuu..kako to lako i mocno deluje kad igraju majstori...
Usudio bih se da kazem da je Teo zdrav i onaj od pre dve godine, da bi uzeli zlato u Kini..

Ajd da ne preteramo za onog od pre dve , ali onaj nivo iz 2014....i ja bih potpisao :biggrin:
veljkos161

Postby familija » 13 Aug 2019, 01:16

Pa dobro..mislio sam na nivo kada je bio potpuno spreman da igra po 30 minuta..pre 2-3-4 sezone.. :okk:
familija

Postby Bolkonski » 13 Aug 2019, 01:34

Pa Luka Doncic je tri puta talentovaniji igrac od Bogdana i vec sada bolji igrac, buduci all star, Bogdan nikada nece biti ni u petom timu lige da postoji ta selekcija.
Sve to ne znaci da je Bogdan los, vec da su ovi neka visa klasa.
Pa zapeo sa ovim Micelom i to ti je :laugh:
Micel kao ruki odveo smesan tim Jute u play off i ozbiljno se posibao sa Hjustonom, kao ruki, ali pravi ruki, sa 20-21. godinom u play off-u imao prosek od blizu 25 poena po utakmici. Izgleda da se ni u play off-u ne igraju odbrane, vec samo u Evroligi :laugh:

Inace, dve odlicne provere i odlicne utakmice za reprezentaciju. Lideri su se nametnuli, ali to se znalo i pre utakmica - Bogdan, Beli i Jokic.
Misljenja sam da ova reprezentacija ima daleko veci ofanzivni nego defanzivni potencijal i da bi komotno sa svima mogla da igra na poen vise.
Jokic odlican, zainteresovan, nastavlja sa zalopojkama kod sudija, kao u NBA :biggrin:
Njegovi pasovi i pregled igre su nesto sto ovom timu, koji ima igrace sa izuzetnim kretnjama bez lopte, daje jednu potpuno novu dimenziju i novi ton, cak i vise od njegovih poenterskih sposobnosti. Treba cesto da se koristi njegovo izvlacenje na visoki post i distribucija lopti sa te pozicije.

Beli je meni dusa ekipe. Kad se setim odakle je dosao na kosarkasku mapu zapitam se da li je to izuzetak ili po tim “ egzoticnim “ ligama, tipa Austrije zaista ima talentovanih igraca koji nekako ne uspevaju da isplivaju na povrsinu.

Bogdanovic radi ono sto najbolje zna - davanje poena. On je igrac sa loptom u rukama, jedinica u dvojci, voli da kreira sa loptom, da bude floor general i to mu je dozvoljeno, narocito nakon povrede Teodosica.
Dominantan napadac, svaki segment napadacke igre na visokom nivou, cak i post.

Raduljica izigrava cirkusku maskotu kao u vecem delu svoje karijere u inostranatvu kad je poceo da glumi nekakvu usiljenu, laznu originalnost. Nadam se da otpada, mada mislim da ce na kraju Bobi da izvisi, a ovaj da ode kao poslednja zrtva sentimentalizma.

Bice zanimljiv okrsaj sa Grcima ako sa njima ukrstamo u nokaut fazi.
Bolkonski

Postby veljkos161 » 13 Aug 2019, 01:42

Batali Bolk, nema svrhe...ako sam nije svestan kakvi su igraci Luka i Donovan nema svrhe ni da mu se to crta....ostalo si sve lepo objasnio, sem sto se nadam da nisi u pravu u vezi sujetinih izbora ....
veljkos161

Postby familija » 13 Aug 2019, 01:45

@balkanski
Vidis da Joka igra i cetvorku..
Otpada Bircevic pre Raduljice..
familija

Postby Bolkonski » 13 Aug 2019, 02:05

veljkos161 wrote:Batali Bolk, nema svrhe...ako sam nije svestan kakvi su igraci Luka i Donovan nema svrhe ni da mu se to crta....ostalo si sve lepo objasnio, sem sto se nadam da nisi u pravu u vezi sujetinih izbora ....

Ne iz sujetnih, nego iz sentimentalnih :biggrin:
Bolkonski

Postby Tegi » 13 Aug 2019, 02:05

Ukoliko se Teodosić ne oporavi, Saša će imati prelak izbor, otpada Birčević.

U suprotnom, izbor se vrši između Bobana i kapitena Raduljice i manje verovatno Simonovića.

Koliko je selektor kukao za Bobanom kada su mu 2015. lažirali povredu, toliko sada ne zna šta će sa njim i najradije bi mu video leđa, pošto neće smeti i njega da skloni, a konceptualno mu se nimalo ne uklapa. Sa druge strane, Bobanovih 7 pravih minuta na jednoj utakmici može da donese više nego Raduljičin 15 minuta na svih 8 mečeva.

Grehota je odreći se profesionalnog košarkaša, kako bi vodio talentovanog rekreativca. Treba imati u vidu da je Đorđević Raduljici oživeo karijeru preko reprezentacije i Panatinaikosa i da bi on sada igrao u Anvilu za 120k evra, tako da nema razloga za grižu savesti.

Vidim da pojedinim "eminentnim" košarkaškim hroničarima na Sviteru ni Milutinov nije siguran. To su najobičnije neznalice.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby veljkos161 » 13 Aug 2019, 02:14

Bolkonski wrote:
veljkos161 wrote:Batali Bolk, nema svrhe...ako sam nije svestan kakvi su igraci Luka i Donovan nema svrhe ni da mu se to crta....ostalo si sve lepo objasnio, sem sto se nadam da nisi u pravu u vezi sujetinih izbora ....

Ne iz sujetnih, nego iz sentimentalnih :biggrin:

Ma kazem sujetinih , Salo sujeta sto se kaze...a to da su sentimentalni , svakako da jesu :biggrin:
veljkos161

Postby Dexi » 13 Aug 2019, 04:51

Ko je rekao da Doncic nije klasa,ili Dragic .ja to nisam.Pa I Taj vas Micel Nek je klasa,Ali ne dozvoljavam da kazete Kako je neko pet klasa bolji od Bogdana jer to jednostavno nije tacno.Doncic jeste zaista bolji igrac od Bogdana,Ali Bogdan je medju pet sest evropskih bekova sigurno uz Doncica,Dragica ,Bogdanovica hrvatskog,Sveda,Ljulja.svi su oni klasa neko Malo bolji ,I svi oni mogu po kvalitetu da pariraju ili su bolji od ovih americkih igraca.Pa Taj Bogdan je sam vukao reprezentaciju 2017,kad su Dragic I Doncic odveli uz pomoc Rendolfa Slovence do trona.Ako to nije dokaz njehove klase onda ne znam.Poslednji put da je individualac toliko bio presudan za neku reprezentaciju je Novicki 2005 kad ih je Sam odveo do srebra.ali opet bitno je da se pljucne malo.Ovaj bolk ovde je toliko omalovazavao Tea,koji je do 2016 bio najbolji plej evrope,vukao reprezentaciju godinama.Sramota.Taj Teo da je iole spreman je Tata za ove americke plejmejkere.zajebite statistiku.Pravi dream team je za dve klase bolji, Drugi dream team za klasu Ali bi mogao da se dobije,a ovaj treci Tim nije bolji od par ekipa sto ne znaci da nece opet uzeti zlatu.Eh da je Kari gledao statistiku NBA igraca 2002 ,nasi nisu trebali ni da izlaze na teren.
Dexi

Postby ИлићКапитен22 » 13 Aug 2019, 05:26

familija wrote:@balkanski
Vidis da Joka igra i cetvorku..
Otpada Bircevic pre Raduljice..

Откуд ти то да игра четворку? Како је то дозволило његово височанство Јокић? Мора да је нека грешка.
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby Nikola » 13 Aug 2019, 06:12

Mislim da je realno da Birca otpadne. Svaka mu cast za sve dosad, ali ipak je ovde visak
4,250+ consecutive matches in which the club has included at least one homegrown player in the matchday squad. MUFC - The Religion

"Takva bitka nije mogla da se dobije [...]. Već je morala da se vodi." Dule Vujošević
Nikola

PreviousNext

Return to Reprezentacije