Napredpartizan wrote:Video sam pre neki dan Milicu Mandic na keju... Koliko je lepa devojka uzivo,ostao sam bez teksta
RobRoy wrote:Napredpartizan wrote:Video sam pre neki dan Milicu Mandic na keju... Koliko je lepa devojka uzivo,ostao sam bez teksta
Prišao ? Pokušao da se upoznaš, tražio broj?
Pozvao je da se priključi Avangardi?![]()
Samo ne reci da nisi uradio ništa od navedenog.
Napredpartizan wrote:RobRoy wrote:Napredpartizan wrote:Video sam pre neki dan Milicu Mandic na keju... Koliko je lepa devojka uzivo,ostao sam bez teksta
Prišao ? Pokušao da se upoznaš, tražio broj?
Pozvao je da se priključi Avangardi?![]()
Samo ne reci da nisi uradio ništa od navedenog.
Ona je bila sa roditeljima, ja sa devojkom, tako da nista od togaNisam hteo da uznemiravam
Tekvondo izbacuju sa OI?
Zlatna olimpijska medalja koju je Milica Mandić osvojila u Londonu mogla bi da bude i poslednja za ovaj sport kada je o OI reč.
Međunarodni olimpijski komitet razmišlja da isključi neke sportove iz programa, a svetske agencije najčešće pominju tekvondo i moderni petoboj. MOK je najavio da će do kraja godine obaviti inspekciju na takmičenjima sedam sportova koji pretenduju da uđu u olimpijski program.
Trenutno je dozvoljeno da u olimpijskom programu bude maksimalno 28 sportova, što je brojka koja će biti dostignuta za četiri godine na Igrama u Rio de Žaneiru gde će se predstaviti golf i ragbi 7. Svoje mesto pod Suncem traže i "sportovi" kao što su vejkbording, vušu, jedrenje na dasci, skvoš, itd.
U Svetskoj tekvondo federaciji su baš zbog mogućnosti da njihov sport bude odstranjen iz olimpijske porodice uveli prsluke sa senzorima kako bi se smanjio uticaj sudija na ishod borbe što je bila glavna zamerka.
Tekst kopiran sa stranice Sportske centrale: http://cms.sportskacentrala.com/?s=read ... z2IzvmQzrT
Return to Ostali Olimpijski Sportovi
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest