Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Fudbalska Reprezentacija Srbije

Postby Inzaghi » 05 Sep 2018, 10:03

Ko je mustafa?

Okanite se coveka vise
"да једна мала група људи није хтела да одустане..."
Inzaghi

Postby Olimp » 05 Sep 2018, 12:07

Demokratski rob wrote:
Krstajić napada Ligu nacija sa mladim nadama

Mustafa, Bane, Karleuša su matori za reprezentaciju a Kolarov i Rukavina nisu. :banghead:

Kolarov i Rukavina nemaju alternativu, ovi prvi imaju.
Olimp

Postby neza » 05 Sep 2018, 13:43

Rukavina nikada nije ni imao alternativu... :laugh:
To sto on igra moze da ga menja i rezrvni golman i garant bolje centrira! :okk:
neza

Postby Фантом » 05 Sep 2018, 14:14

Luka o situaciji u reprezentaciji.

https://www.instagram.com/p/BnWD_2ojaTP/

Povodom teških izmišljotina i laži od strane selektora i pomoćnika vezanih za mene osetio sam potrebu da se javno oglasim.
Teško je išta reći kad o vama takve lazi iznose oni koji bi prvi trebalo da vas zaštite i pruže podršku.Sujeta ? Ili možda nešto drugo ???
Sve to samo zato što sam izneo svoje mišljenje posle jedne utakmice na SP . Dan posle utakmice sa svajcarskom na poziv selektora dosao sam na sastanak gde je bio ceo stručni štab rekao sam svima u LICE šta sam imao ,o taktici i samom toku utakmice protiv švajcarske.
Isti dan smo mi igrači napravili sastanak u vezi poraza od švajcarske gde sam ih obavestio o mom sastanku sa stručnim stabom.Moram reći da smo svi bili samokritični i iznosili svoja mišljenja o porazu i šta je moglo bolje .
Posle tog poraza ništa nije bilo isto.
Nakon poslednjeg treninga pred utakmicu sa Brazilom nas 10-tak igrača koji smo najviše igrali do tada napravili smo sastanak sa selektorom a povod je bio što selektor nije uigravao ekipu za Brazil ,samim tim nismo znali ni tim koji treba da pocne utakmicu što je bio presedan ,tim smo saznali bukvalno nekoliko sati pred utakmicu !
Zelim da potvrdim reci svojih saigraca da je atmosfera medju nama igracima na SP. bila fenomenalna I da bilo kakvih sukoba i problema unutar ekipe nije bilo.
Zelim saigracima puno srece i uspeha u ligi nacija.
Najveca cast od kada igram fudbal mi je bilo igranje za svoju zemlju ali u ovakvim okolnostima je bolje sto ne saradjujem sa ovakvim ljudima koji su spremni na najniže udarce i najgnusnije laži.
Nisam imao nameru da se oglasavam jer su ovo stvari koje se drze unutar tima ali posto me vuku za jezik i provociraju lažima onda sam resio da sa svima vama podelim istinu i činjenice !
дошао да вређа
Фантом

Postby Demokratski rob » 05 Sep 2018, 14:49

http://mondo.rs/a1130158/Sport/Fudbal/Matija-Nastasic-Mladen-Krstajic.html

"Selektor Krstajić i ja nemamo kontakt. Poslednji put nismo komunicirali kako bi trebalo.
Odlučio sam da je bolje da treniram sa Šalkeom i da ostanem u svom timu".

"Selektor" izdominirao autoritetom.
Last edited by Demokratski rob on 05 Sep 2018, 14:52, edited 1 time in total.

Осећања увек прођу, љубав према Звезди никада.
Demokratski rob

Postby dusan007 » 05 Sep 2018, 14:51

Pozitivna atmosfera :D
- Jeste vi videli fiziološki građu Vieire?

- Znate šta, Beograd je mnogo opasan grad za strance.

- On ima krive noge tako, kao da je jah’o burad. Obratite pažnju kad izlazi s terena. On ima krivlje noge nego Džon Vejn i Gari Kuper u “Tačno u podne”
dusan007

Postby Max Manus » 05 Sep 2018, 15:02

Vidim drži se strana Ramadaniju,lepo :okk:

Zvezda Srbija
Max Manus

Postby Eddie Brock » 05 Sep 2018, 15:07

Samo napredno :puke:

Treba ugasiti fudbal u Srbiji
UPRAVA NAPOLJE!
Eddie Brock

Postby СрбинПодгорица » 05 Sep 2018, 15:13

По старом српском правилу очекујем неки распад у овој лиги нација.
ОПЕТ ГОРИ НЕМАЊИЋА ПЛАМЕН, СТАСАЈУ МОМЦИ ТВРДИ К`О КАМЕН!!!

... АКО ТРЕБА ЧЕКАЋЕМО И ХИЉАДУ ВИДОВДАНА!!!

ИГРАЈМО ТАЈ ТАНГО СМРТИ, КАО НЕКАДА ПРЕ...
СрбинПодгорица

Postby ilika99basket » 05 Sep 2018, 15:38

nastasic ~ aut
sveta markovic ~in

za sledeci spisak
ilika99basket

Postby domingo » 05 Sep 2018, 15:52

Drzava je resila u sve da se umesa i da odredjuje koji su menadzeri podobni a koji ne .. ov nije drzava nego bratija lupaju rekete kome god stignu svako ko je sa njima u dilu moze da pljacka i radi sta hoce onaj ko nije ne moze ni posteno da radi ..

Ponasaju se kao klasicna mafija nece Srbija daleko sa ovim ljudima polupanim keramicarima i lezbejkama neka nam je bog u pomoci ..
domingo

Postby Lakerit » 06 Sep 2018, 09:14

Ово је као "Зона сумрака"-патња која се стално враћа.
То изгледа овако: прођемо као први у групи на СП, тамо се већ некако самоубијемо иако имамо сјајну прилику за пролаз даље, следи распад тима, сукоби након СП, нема одласка на ЕП.
И тако стално.
Срећа да је уведена Лига нација, па тај распад може да се компензује кроз квалификације које почињу на пролеће 2019 вроватно са новим селектором. Иначе би се већ на крају ове године опростили од ЕП. Само што ће се пасти на УЕФА листи па ће се добити тежа група.
Lakerit

Postby Rendi Marš » 06 Sep 2018, 11:19

Sve je nažalost tako, jedino je nejasan mazohizam nas navijača koji se uvek ponadamo (isprimamo) da ide na bolje. A u stvarnosti samo blato i mulj iz kog povremeno i privremeno izvirimo.
Rendi Marš

Postby Bolkonski » 06 Sep 2018, 16:07

Vidim poceo jos jedan ciklus SNS reprezentacije. U istoriji svih drustava sveta, jos uvek nisam video da neko, poput SNS-a, ima sposobnost da pretvori u totalni cirkus i totalnu grotesku sve cega se dotakne.
Bilo je i ranije ljudi koji su radili posao o kome nisu imali veze, ali ovi su doktorirali sa tezom: " Estetika ruznog - kako ogaditi i uciniti odvratnom svaku stvar u drustvenom sistemu " .

Mladen Krstajic - dvnevnik jednog srozavanja, gubljenja integriteta i ogadjivanja licnosti.
Covek koji je u karijeri zaradio onoliko koliko covek sa iznadprosecnom platom nece zaraditi sa pet zivota, covek koji je povratkom u Partizan postavio temelj svog spomenika medju navijacima, a predvodjenjem Partizana ka Ligi sampiona poceo polako i da gradi bistu, najpre je, iz samo njemu znanih razloga, poceo da mesetari, da se ugradjuje i da menadzerise kao SD, sa Eduardom i pre svega onim fiktivnim likom, Andersonom Markesom, a zatim su njegova tupost, odsustvo moralnih nacela i pohlepa dostigli visi nivo, uclanjivanjem u sektu.
Sekta ne bi bila sekta kad ne bi postavljala svoje pipke u sve pore drustva, pa cak odredjivala i ko ce biti selektor reprezentacije i kapiten iste.
Ko trpi ? Oni koji su prinudjeni da zive u ovoj zemlji i oni koji navijaju za ovog reprezentativnog monstruma, kao po naredjenju, jer se tako mora. Ej, pa to je reprezentacija, svetinja, srpstvo, cojstvo i junastvo.
Nije ovo nikakva reprezentacija Srbije, ovo je privatna reprezentacija Slavise Kokeze, Vucica i SNS-a, jedna otrovna splacina, lisena bilo kakvog reprezentativnog integriteta u cije vesticije kolo mogu uci samo oni bliski ovoj mocvari, koja je potpuno oslobodjena bilo kakvog znanja, strucnosti, sportskih ciljeva i ambicija, jedina njena funkcija je igracka na kojoj ce SNS pokazivati svoje neznanje, nesposobnost bilo kakvog izgradjivanja i sposbnost destrukcije i zadovoljavati svoju bahatost, pohlepu i demonsku prirodu, kao i sa svim insititucujama u ovoj zemlji.
Prostom analogijom - Aleksandar Vucic nije moj predsednik - ova reprezentacija nije moja reprezentacija.
Sa iskrenim zeljama za brzim raspadom.
Bolkonski

Postby jupol » 06 Sep 2018, 23:57

Tako je, pokoljite se Srbi, unistite reprezentaciju... Ko poslednji ostane njemu stize kibla... pozdrave iz separea salju Burim i Baskim...
Kad se Rajs na forum vrati
jupol

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja