vasilij zajcev wrote:velika je skola basket...
vasilij zajcev wrote:baja skida lanene pantalone i ja taman mislim "jbt, sad ce da krenu da se karaju" kad mu ova dodaje sorc, on ga oblaci, malo poskoci i krece da trci stazom dok ova ostaje kod auta...dosao majstor da izdzogira pre privodjenja kuci!
Sada nije bas takva scena, klinci su bezobrazniji, pa mi kada dodjemo na basket, ima klinaca koji nece da se sklone i moras da ih "ubedis da se sklone", ali smo blazi, ne koristimo dumpster metod
Houdini wrote:E ti se na tom drugom kosu trudis kao nenormalan, sve da bi te neko video ili kada bi starija ekipa pitali ko tu najbolje igra, tvoji drugari rekli ti. A onda nema vece srece u tom periodu nego kada te pozovu da igras na tom kosu, nekad to ne bude duze od jednog basketa (jer dodje ovaj sto je falio), ali si toliko ponosan da narednih sedam dana samo o tome pricas. Naravno, odma postajes glavni baja koddrugarica.
tegi wrote:.
Isti slucaj... samo sto klinci kod mene cesce igraju jebeni tenis. Dodje mi da im izlomim one sugave rekete.
KKP wrote:tegi wrote:.
Isti slucaj... samo sto klinci kod mene cesce igraju jebeni tenis. Dodje mi da im izlomim one sugave rekete.
Sve češća pojava, mnogi klinci idu za tenis, kupuju rekete, niko više ne igra basket kao pre...
KKP wrote:tegi wrote:.
Sve češća pojava, mnogi klinci idu za tenis, kupuju rekete, niko više ne igra basket kao pre...
twoface wrote:Ja cu samo da kazem da sam zbog preteranog igranja basketa imao problem kad predjem na parket ili neku vecu halu na gostovanjima, sa 3-4 kompleta linija, za odbojku, rukomet, basket; budem pogubljen "kao bambi na ledu". Zato sam na betonu bio glavno mudo, court vision, court awareness, sve redom, Pejin shut, Saletova kontrola lopte, odbrana dok ne padnem od umora... Od pleja do centra sa 193cm
Moebius wrote:CrniGuja wrote:Pretera ga ti brate, pa nisu danasnji klinci bas toliki mutanti
De' nisu?Spoiler: pokaži
Users browsing this forum: No registered users and 10 guests