Konjušar wrote:Čekicar wrote:
U prevodu,sve je lose ali dobar je Muslin jer idemo na SP.....Kazem lepo,rezultat kroji misljenje.....Grupa smesna i splet srecnih okolnosti....
...pljujes Radonju
....branis Radonju
...hvalis Radonju
kako rezultati uticu na misljenje...
Tako i ovde....samo kreces od branjenja ka pljuvanju...
Čekaj, šta je onda merilo uspešnosti ako nije rezultat? Prošli smo kao prvi u grupi na SP. Nazivaš je smešnom, a iza sebe smo ostavili 3 učesnika poslednjeg EP - polufinalistu, učesnika osmine finala i grupne faze.
Selektor nam je nov, igramo loše, ali pravimo rezultat. Šta više hoćeš, ne razumem?
Zlaja@, 5-3-2 htedoh reći, lapsus.
Rezultat je taj koji se pise ali se mora salgedati malo sira slika.Ne moze trener danas biti dobar jer je pobedio a sutra los jer je izgubio...Ali kako to objasniti coveku kome je Radonjic posle Cibone dunster a posle f8 sezone doktor...nemoguce,jednostavno rezonujes na taj nacin i to je to...ne samo ti,vec vecina...i nije nista lose,jednostavno rezonujemo na potpuno drugaciji nacin...
Wales svakako nije u top4 reprezentacije,to sto su oni napravili podvig na EP ne znaci da se podrazumeva i da su oni u 4 repke.....
Nakon zreba,prvo mesto se podrazumevalo...Ubedljivo najjaci tim imamo i za mene ovo nije uspeh,uspeh ce biti ako izadjemo iz grupe...e sad sto se mi plasiramo u 10 godina na jedno prvenstvo to je druga tema....Island je napravio uspeh i treba da slavi....
Angus Young wrote: A sa vecinom juznoamerickih reprezentacija mozemo da igramo.
Nasmeja me posteno..
@Mambole
Bukvalno....dje ces na uzarenu juznoamericku krv...