grobar_Zvornik wrote:
Претходно су Аустријанци имали 2 зицера која нису искористили... Грешка Драговића је Ирској донијела бод... Слажем се да им је потом поништен чист погодак за побједу.
Не кажем да ћемо добити, али нису ништа бољи од нас, а при томе, врло вјероватно нама ће и бод бити довољан за позицију 1. Није да смо се показали да знамо чувати резултат и играти на нулу... али корак по корак. Кући морамо 100% имати до краја. У Бечу ћемо имати бољу атмосферу него вечерас.
Mi smo u svakim kvalama na papiru po kvalitetu u top2 ali nikad to ne opravdamo

...
Problem je mnogo dublji i tesko je resiv...Dzaba nama igraci iz top klubova...dzaba sve...Kad cujem eee mi imamo igrace iz Celzija,Sitija...kako se nasmejem

...Ma okaci to macku o rep kad nemaju taj reprezentativni naboj...
Situacija u grupi je moze se reci dobra jos uvek....I kad za koji mesec ispusimo bice menjaj selektora...Pa daj prepoznaj,pa smeni selektora dok jos imas sansi u ovom ciklusu...Zasto uvek smena kada se dotakne dno...Da li ima u tom savezu neko da prepozna,da vidi...Da li se bar jedna osoba razume u fudbal....Ili su bas svi u tim Muslin kombinacijama.....
Kokeza...sta i ja pricam..
Neshvatljivo mi je da vecina kroji misljenje na osnovu rezultata...Jel imaju ljudi oci,jel gledaju fudbal ili samo nasu repku...