Board index Košarka Američka košarka

NBA vesti, transferi, aktuelnosti

Re: NBA vesti, transferi, aktuelnosti

Postby Houdini » 07 Nov 2011, 12:30

The chance of basketball being played on Christmas is about the same as a Dwight Howard three-pointer, and the chance that we might not see any basketball this season is becoming a serious threat.
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby nolinjo » 07 Nov 2011, 21:51

Houdini wrote:
The chance of basketball being played on Christmas is about the same as a Dwight Howard three-pointer, and the chance that we might not see any basketball this season is becoming a serious threat.

:blue:
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby AirBall » 07 Nov 2011, 22:35

Houdini wrote:The chance of basketball being played on Christmas is about the same as a Dwight Howard three-pointer, and the chance that we might not see any basketball this season is becoming a serious threat.

Image
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby kecman » 08 Nov 2011, 00:28

SVAKOJ VLASTI VERNI, SVAKOJ VLASTI ODANI...
kecman

Postby Napredpartizan » 08 Nov 2011, 00:56

gost1432 wrote:Jel to to ? :crybaby:
http://twitter.com/#!/NBA_Labor

Ne verujem,na espn-u i na hoopshype-u nema bukvalno nista,cak na espn-u kazu da igraci verovatno nece prihvatiti...
Napredpartizan

Postby Houdini » 08 Nov 2011, 01:27

NBA commissioner David Stern confirm this evening that the NBA Players Association has until Wednesday to accept the 50/50 split of basketball related income (BRI) the league offered earlier Monday or ultimately settle for a deal that was far worse.

"We think there's a great offer on table, and we told the players, 'It's getting late,'" Stern said on SportsCenter. "The only rational thing is to make that deal because given what is going on in our business and our industry, it will get worse from there. We told the players ... an offer of 47% will become operative with a hard cap in effect [if they don't accept.]"
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Unexpected » 08 Nov 2011, 14:21

NBA: Vlasnici "lome" igrače, Štern nemoćan?
08. novembar 2011. 12:53 > 12:54

Ultimatum vlasnika oročen do srede uveče uneo je konfuziju i paniku u redove igrača.

Predstavnici igrača svih 30 NBA timova sastaće se u utorak u Njujorku, kako bi dan pre isteka ultimatuma razmotrili dalje korake.

Sindikat igrača na čelu sa Derekom Fišerom, izvršnim direktorom Bilijem Hanterom i advokatom Džefrijem Keslerom, u subotu je odbio poslednji predlog vlasnika, smatrajući ga neprihvatljivim, pa čak i "bezobraznim".

Međutim, komesar NBA lige Dejvid Štern preneo je stav vlasnika da je to njihova poslednja "korektna" ponuda i da će sledeća biti mnogo, mnogo nepovoljnija po igrače.

Prva reakcija igrača bila je da se krene u sakupljanje glasova za raspuštanje sindikata i tužbu sudu.

Međutim, ubrzo je shvaćeno da bi to bio dugotrajan proces sa krajnje neizvesnim epilogom i u nedelju i ponedeljak se oglasilo dosta igrača koji apeluju da se ponuda vlasnika razmotri još jednom i da se stavi na glasanje.

Kevin Martin iz Hjustona rekao je da bi "trebalo prihvatiti ovu ponudu, ako ne može da se izdejstvuje bolja", dok je Kobi Brajant pozvao dve strane da se još jednom sastanu i probaju da dođu do rešenja pre isteka ultimatuma.

Prema nezvaničnim informacijama koje se mogu pročitati na sajtovima "Yahoo", "Sports illustrated", "CBS sports" i drugima, sada je najveći problem u tome što je Dejvid Štern izgubio kontrolu nad "militantnom" strujom vlasnika, koji ne samo da ne žele kompromis, nego čak priželjkuju da igrači odbiju ultimatum, kako bi sezona bila definitivno otkazana!?

Ko razume shvatiće…

(MONDO)
The End.
Unexpected

Postby mali_buda » 08 Nov 2011, 22:56

InsideHoops.com
Derek Fisher says #NBA players will NOT accept current offer, but want to keep negotiating. The #lockout continues.
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby Houdini » 09 Nov 2011, 00:02

Unija igraca navodno vise ne pravi problem oko BRI-a, ali ponudu nece prihvatiti jer se ne slazu sa Luxury taksama. Kobi Brajant poziva da se ugovor prihvati, a mnogi drugi igraci smatraju da ce svaka naredna ponuda biti sve gora. Navodno su sada blizi resenju. E sad jbg sve se menja iz dana u dan, vise ne znam ni kome verovati.
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby VMJunior » 09 Nov 2011, 17:19

Novi sastanak ce biti veceras u 19 h po nasem vremenu,verovatno jedan od odlucujucih za rasplet,mozda i odlucujuci.
VMJunior

Postby mali_buda » 09 Nov 2011, 17:47

VMJunior wrote:Novi sastanak ce biti veceras u 19 h po nasem vremenu,verovatno jedan od odlucujucih za rasplet,mozda i odlucujuci.

Sto bi u holivudskim filmovima rekli: "da mi je dolar za svaki put kad sam cuo ovo" :laugh:
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby AirBall » 09 Nov 2011, 17:51

Cinjenica je da vecina relevantnih izvora kaze da je ovo kljucni sastanak i da ce se znati nakon istog da li se lockout zavrsava, ili se sezona otkazuje...

Mada iskren da budem nisam neki veliki optimista, jer je velika nesloga medju igracima, veliki broj njih (onih manje placenih) je u finansijskim problemima i zele da igraju po svaku cenu... I onako te pare nigde drugde ne mogu zaraditi, jer su ostala trzista mala i sa ogranicenim sredstvima...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby nolinjo » 09 Nov 2011, 18:31

dva najbolja igraca danasnjice se spremaju za sezonu :nargile:
ja i moj brat LBJ :biggrin:
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Houdini » 09 Nov 2011, 20:45

Cleveland Cavaliers owner Dan Gilbert has been one of the faces of the so-called "hardline" owners during the protracted talks. He's long been one of the certified "hawks" -- the aggressive and hungry faction that was known to be seeking radical change.

However, multiple sources have confirmed to ESPN.com that Gilbert has adjusted his position in recent days and moved into a more moderate mode, voting with fellow owners who are willing to accept a 50/50 share of BRI.
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Sasa_Beli » 09 Nov 2011, 22:00

Sada je tacno 22h ima li novih vesti :D
Sasa_Beli

PreviousNext

Return to Američka košarka