Board index Olimpijske Igre Rio 2016

Sportisti Srbije na OI Rio 2016

Re: Sportisti Srbije na OI Rio 2016

Postby СрбинПодгорица » 08 Aug 2016, 08:09

Када крене фијаско кренуо је.Злато узети нећемо, можда узмемо 1 или 2 и то је то.
ОПЕТ ГОРИ НЕМАЊИЋА ПЛАМЕН, СТАСАЈУ МОМЦИ ТВРДИ К`О КАМЕН!!!

... АКО ТРЕБА ЧЕКАЋЕМО И ХИЉАДУ ВИДОВДАНА!!!

ИГРАЈМО ТАЈ ТАНГО СМРТИ, КАО НЕКАДА ПРЕ...
СрбинПодгорица

Postby Dylam Dop » 08 Aug 2016, 08:13

Jutro!

Auuu, Djoka na konopcima vec protiv Delpa.. :question: :question:

Zivote lutalico! :lol2: Kladim se da je to zbog toga jer je tempirao formu za dubl.. :lol2: :lol2: ..protiv “vjecito“ rovitog DelPa .. :krsti:

Jos jednom: SRBI i OI! :lol2: :lol2: :lol2:

A mozda decko nije mogao preboljeti prvo zlato za KiM sto ga je potpuno izbacilo iz takta nocas.. :lol2:

Ne znam samo kako ce od blama izaci sa Zikijem veceras na teren.. Igrati kontrahendi na Brazilce, a mozda ce se vec danas povuci “tiho“ iz Ria..

Nego, poslao je lepu poruku svim svojim protivnicima na ATP-turu, narocito Skotu, tako da vec velike sanse dajem da nece docekati pol-poziciju na kraju godine.. Rekao bih, da je doslo je do ogromnog nekog zasicenja u njegovoj glavi sa svim oko tenisa, pa je za ocekivati kikseve i u Sinsiju i na USO..

Nego, dodao bih jos poput ostalih da je ovo samo jos jedan siguran znak koliko se ova zemlja raspala po svim savovima.. Carstvo javasluka!

a tek kakva ce pustos da bude kad ode Nolinjo (a bogami i Teo..), kad umre vaterpolo..

Nema veze, i dalje ce matorci da pikaju futzu medj krstachama, grobovima i zaparlozhenim shljivicima.. :D
Dylam Dop
Guest

Postby Houdini » 08 Aug 2016, 08:45

mi smo zemlja koja svojim sportistima ne moze da ponudi ni osnovne uslove treninga i dohrane (da ne kazem dopnga).. svi nasi sportisti koji su na nekom vrhunskom nivou su trenirali u inostranstvu, iz tog razloga mi je bilo smesno ono busanje u grudi vlade i minstra sporta kako je drzava vise pomogla nego ikada i kako se ocekuje zetva medalja..

nikada necemo biti jaki u individualnim sportovima (uz poneki izuzetak), jer nemamo para za osnovne uslove.. tako da sto osvojimo u ekipnim, osvojimo.. uz medalju il dve kada neko iznenadi i to je to..

da nije Novaka i kosarkaskih sekcija, verovatno bih i preskocio OI, koje su postale vise patkometrija velikih sila i neka njihova medjusobna borba u svakom segmentu zivota, a mnogo manje sport.. tako da ne vredi se nervirati.. ako stignemo do medalje, stignemo, ako ne pa Bobe moj..
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Malterego » 08 Aug 2016, 09:01

Realno, što se tiče naših sportista, gledam ove OI zbog košarkaša. Od ostalih sam se nadao medaljama Maksimovićke i Đokovića, ekipno vaterpolista, volio bih da je Karakašević nešto napravio, Troicki neku senzaciju... Ovo ostalo, ko je očekivao medalje nije realan uopšte. Koliko jedna Kina, Amerika, pa čak i Hrvatska pružaju uslova svojim sportistima za trening, to u poređenju sa nama nije normalno. Može Vlada da se busa koliko hoće, ali oni rade samo na uništavanju sporta u Srbiji. Jedini iskorak u srpskim klubovima/individualnim sportovima su napravili u FK CZ, što opet nema mnogo veze sa srpskim sportom jer ne igra toliko domaćih igrača, plus reprezentacija nam je nula. Vlada ništa nije uradila za srpske Olimpijce što bi omogućilo osvajanje medalja, toliko o tome...

Ista stvar je i u BiH (RS), evo sticajem okolnosti iz mog Teslića je bila učesnica na 100m vazdušnom puškom, Tatjana Đekanović. Znam curu, radi dosta, ali npr. ona nema elektronske mete već vježba na onim od prije 50 godina, a na elektronskim radi tek kada ode na neko veliko takmičenje u sopstvenoj režiji ili uz podršku nekoga iz lokalne zajednice. Ne bave se naše Vlade sportom, osim kada za to mogu da pokupe jeftine političke poene.

Da je Srbija uzela 20 medalja na ovim OI, to bi bilo zaslugom Vlade i Ministarstva, ovako je ovo lični neuspjeh sportista. Tužno...
Nos. 8 & 24 retired by Los Angeles Lakers
Spoiler: pokaži
5× NBA champion
2× NBA Finals MVP
NBA Most Valuable Player
18× NBA All-Star
11× All-NBA First Team
9× NBA All-Defensive First Team
2× NBA scoring champion
NBA Slam Dunk Contest champion
...
Malterego

Postby СрбинПодгорица » 08 Aug 2016, 09:05

Да од 100 и кусур спортиста ми не можемо ништа направити тужно заиста. Као да се заиста водимо оним важно је учествовати.

СрбинПодгорица

Postby Foteljas » 08 Aug 2016, 09:14

Mislim da ne treba jos uvek toliko mraciti, tek su dva dana prosla, ali vec ima elemenata za nastavak „srpskog sindroma na igrama“.
SOS = Srpski Olimpijski Sindrom
Foteljas

Postby sofronije007 » 08 Aug 2016, 09:20

Foteljas wrote:Mislim da ne treba jos uvek toliko mraciti, tek su dva dana prosla, ali vec ima elemenata za nastavak „srpskog sindroma na igrama“.

Jesu prosla tek dva dana, ali broj nasih se smanjuje, jos koji dan pa ce ostati kolektivni i atletika....
▒▓█ K █ K █ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
sofronije007

Postby СрбинПодгорица » 08 Aug 2016, 09:23

Нема шта сем ако се чудо деси па у стрељаштву што је преостало, остају онда само ватерполо и Шпановић,кошаркаши баш тешко јер мора много да се погоди.

СрбинПодгорица

Postby Foteljas » 08 Aug 2016, 09:24

Polako, tu su jos predstavnici u kajaku, rvanju, tekvondu... da vidimo sta ce oni uraditi. Mozda upravo iznenadi neko sa strane (Kukolj u dzudou ili Dudas u desetoboju), jer nemaju toliki pritisak javnosti.

Ono sto sam hteo da kazem, da je bilo srece koje u principu nemamo zadnjih 20 godina, mi smo vec mogli da imamo neku medalju u streljastvu.
Ali je jednostavno nema. Umesto da npr. Troicki izbaci Mareja, ono Djokovic ispade, to je nas problem na zadnjih pet igara...
Foteljas

Postby СрбинПодгорица » 08 Aug 2016, 09:31

Код нас се буквално не обраћа пажња на индивидуалне спортове. Ако мислим да будемо добри и екипним ово се мора развијати.

СрбинПодгорица

Postby Noodles » 08 Aug 2016, 09:37

Vecina nasih sportista ide turisticki pa sta bude..Bolje ko i ovi sipusi da imas 5 sportista i jednog odlicnog nego da imas 3 ekipna sporta i gomilu turista...
TRI POENA, TRI POENA... NEMOJTE SE LJUTITI ŠTO SAM ZAĆUTAO ZA TRENUTAK...
Noodles

Postby DuskoPopov » 08 Aug 2016, 09:41

Ma jedino jos vaterpolisti mogu da uzmu medalju...Spanovicka tesko,kosarkasi tesko,odbojkasice,dubl Djokovic mozda...Ocekujem jednu medalju neke boje.
DuskoPopov

Postby Foteljas » 08 Aug 2016, 09:41

Deluje mi da je mozda kljuc za tremu kod strelaca (i vecine individualnih sportova) u tome sto se taj sport prati samo za vreme olimpijade. Ti mozes da pucas cetiri godine odlicno, da budes prvi na svetskoj rang listi u svojoj disciplini poput Andree Arsovic, ali ce za to saznati mali broj nas zaludjenika, dok ce za 26. mesto u kvalifikacijama na OI saznati svi. I obrnuto, mozes da celu karijeru u principu ne uradis nista epohalno, a onda da dodjes na igre i za tri dana upucas zlato i bronzu poput Aleksandre Ivosev pre dve decnije i odmah postanes boginja, pa taman vise nikada nista ni ne osvojila.

Mislim da njih nazalost generalno to koci i ne samo u streljastvu, nadam se da ce me iz ova tri sporta koja sam pobrojao makar neko demantovati medaljom narednih dana.

Naravno da postoje i tzv. turisti, ali ovde mislimo i govorimo o onim sportistima koji su zaista u svojim discipilinama svetska klasa i zasto oni nisu u stanju da se na olimpijadama pokazu u pravom svetlu.
Foteljas

Postby don Peyn » 08 Aug 2016, 09:45

Jel nam veleusti preživeo eliminaciju sina nacije? :lollol:
Puca mi za Đokovića- prepotentni dodvorivač!

Vaterpolisti iznad svih!
Španovićka sigurno- vojvođanska je to krv!
I voleo bih zbog ovih menadžerskih šugavaca da i Sale uzme medalju sa košarkašima.
Vaterpolo klub Partizan - jedini vredan sportski kolektiv i jedini sportski kolektiv u Srbiji!
don Peyn

Postby СрбинПодгорица » 08 Aug 2016, 09:50

Нисам сигуран ни у ватерполисти никако да дођу до злата на Ои а само и то фали.Брука је да непостојећа држава буде боља и још 20 пута мање спортиста.

СрбинПодгорица

PreviousNext

Return to Rio 2016