Slikala se sa Mutom, pa zakasnila.

Meni je nekako Nevena Jovanović najsimpatičnija.
Emisija o sportistima iz Srbije na OI, ali i regiona. Nekako mi bilo najprikladnije za ovu temu.
Pit Bull wrote:Mislim da bi trebalo otvoriti jednu temu u koja ce biti zakljucana i u kojoj ce se svaki dan napisati raspored nasih sportista za taj dan...
Milutinov Tata wrote:AirBall wrote:12 medalja
4-3-5
Zlato: (4) Djokovic, Vaterpolo, Novakovic-Grujic, Stefanek
Srebro: (3): Spanovic, Moldovan-Starovic, Mikec
Bronza (5): Muska Kosarka, Zoric-Tomicevic, Arsovic, Arunovic, Tijana Bogdanovic
Auuu Air, vidim da nas ceka repriza rasprava kao tokom OI u Londonu
Cekamo Pita da isprognozira pa da vidio ko nema sanse za medalju
13:30 Streljaštvo: kvalifikacije vazdušna puška: Arsović, Maksimović
14:00 Vaterpolo: Srbija - Mađarska
14:30 Biciklizam: drumska trka: Ivan Stević
15:30 Streljaštvo: finale, vazdušna puška: ako se plasiraju Arsović, Maksimović
15:30 Stoni tenis: preliminarna runda: Karakešević - Xin Yan (Australija)
15:50 Veslanje: treća kvalifikaciona grupa: dvojac bez kormilara: Vasić/Beđik
16:50 Veslanje: treća kvalifikaciona grupa: dubl skul: Marjanović/Šljukić
17:15 približno Tenis: ženski singl: Ana Ivanović - Karla Suarez Navaro (Španija)
18:00 Streljaštvo: kvalifkacije vazdušni pištolj: Damir Mikec, Dimitrije Grgić
19:24 Plivanje: sedma kvalifikaciona trka na 400m slobodno muškarci: Velimir Stjepanović
19:38 Plivanje: druga kvalifikaciona trka na 400m mešovito žene: Anja Crevar
20:16 Plivanje: peta kvalifikaciona trka na 100m prsno muškarci: Čaba Silađi
20:30 Streljaštvo: finale, vazdšuni pištolj, ako se plasiraju: Damir Mikec, Dimitrije Grgić
20:30 približno Tenis: dublovi žene: JJ/AK - Joana Konta/Heder Votson (Velika Britanija)
22:00 približno Tenis: dublovi muškarci: Đoković/Zimonjić - Draganja/Čilić (Hrvatska)
00:45 Stoni tenis: muškarci, prvo kolo: ako se plasira: Karakešević - Pol Drinkhol (Velika Britanija)
03:30 Košarka: muškarci, prvo kolo: Srbija - Venecuela
03:30 Plivanje: finale muškarci 400 slobodno, ako se plasira: Velimir Stjepanović
03:35 Odbojka: žene, prvo kolo: Srbija - Italija
03:49 Plivanje: finale, žene, 400 mešovito, ako se plasira Anja Crevar
04:08 Plivanje: polufinale muškarci 100 prsno, ako se plasira: Čaba Silađi
Skafi wrote:
Skafi wrote:
KOSOVO JE SRBIJA! Naši sportisti silaze s postolja ako južna pokrajina osvoji medalju!Ministar omladine i sporta u tehničkoj Vladi Srbije rekao je da srpski sportisti imaju nekoliko preporuka kada je reč o ponašanju prema sportistima iz samoproglašene države Kosovo
Gostujući u emisiji RTS posvećenoj Olimpijskim igrama, Vanja Udovičić je rekao da će se srpski sportisti takmičiti sa sportista takozvanog Kosova, ako do toga uopšte dođe.
On je precizirao da bi do međusobnog nadmetanja moglo da dođe u streljaštvu, preciznije u disciplini vazdušna puška, u kojoj učestvuju Andrea Arsović i Ivana Maksimović-Anđušić.
Ovakav stav je zauzet kako srpski sportisti ne bi ugrožavali svoju poziciju i dalje takmičenje.
Takođe, preporuka je da srpski sportisti napuste pobedničko postolje, ako se na njemu nađu zajedno sa nekim sportistom iz naše otcepljene južne pokrajine.
- Neće biti susretanja, niti bilo kakvog intimiziranja naših sportista i sportista sa Kosova - rekao je ministar.
Uz to, naglasio je Udovičić, srpska delegacija dobila je uveravanja, koja su se pokazala tačnim, da će sportisti sa tzv. Kosova biti na sasvim drugom kraju olimpijskog sela.
Ekipa Kosova na OI u Rio de Žaneiru broji osam sportista: dvoje atletičara, dve džudistkinje, dvoje plivača, strelkinju i biciklistu.
Nebo se otvorilo... wrote:Znaci bjezacemo sa postolja kao Hrvati 1995. godine.
Users browsing this forum: No registered users and 70 guests