Tufi wrote:Ljudi, sta mislite na temu "nasi na igrama" dje bi se samo objavljivali termini kad nastupaju nasi sportisti
Previse je to tema, bolje je da se u prvom postu svake teme koja se otvori napise satnica... Zna se manje vise sve unapred...
Tufi wrote:Ljudi, sta mislite na temu "nasi na igrama" dje bi se samo objavljivali termini kad nastupaju nasi sportisti
cole wrote:Možda atletiku i plivanje trebalo odvojiti posebno npr 1.atletika 2.srpski atletičari.
Tufi wrote:Pa da bude samo jedna tema, svaki dan se upise ko nastupa taj dan I kad I to je to
octopus wrote:Konacno krece!![]()
Odlicni predlozi Foteljasa. I ja isto predlazem.
Ja cu tu biti oko malih (tj. individualnih) sportova, bez tenisa. Za tenis ima dosta vrhunskih sladokusaca. Sto preostane da niko nece, ja cu da napisem uvod. Ko ima zelju, nek se predlozi za bilo sta od sledeceg:
U okviru pdf-a Individualni sportovi predlozio bih sledece sportove (ovo sto je kolega vec naveo): atletiku, plivanje, streljastvo, veslanje+kajak, borilacke sportove i ostali mali sportovi (znaci bukvalno svi ostali individualni sportovi).
Kako cemo tretirati sledecu situaciju? Npr. prvi dan kad bude streljastvo - da li to da komentarisemo na temi Streljastvo ili na Uzivo nastupi srpskih sportista? Tj. da li npr. jednu od tih tema da zakljucamo, da se ne bi komentarisalo na obe teme? Nisam bio pre 4 godine na forumu, pa ne znam kako je to funkcionisalo.
mudrovsukilo wrote:
ima raznih al ovaj holden najludji
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests