Board index Košarka Američka košarka

NBA vesti, transferi, aktuelnosti

Re: NBA vesti, transferi, aktuelnosti

Postby kezman » 17 Oct 2011, 23:43

alonzo wrote:
VMJunior wrote:Za kad je zakazan sastanak?

Sutra, cini mi se u 10 pm, tako sam negde procitao.

pa to mi reci covece da nemestim reminder na temu ..
dakle sutra u 10 pm :biggrin:
kada su političko-udbaško-mafijaška šićarska goveda bez grama mozga, fudbalskog znanja i grobarskog gena rastera(va)li Partizanovce... sve ovo što se dešava je logičan i očekivan sled, i kao takvog ga treba tretirati -
mastro mostro
19/08/2012,
kezman

Postby Alonzo » 17 Oct 2011, 23:56

kezman wrote:
alonzo wrote:

Spavaces, 100%.

Sutra cemo preko dana znati vise o tome, mada se uopste ne treba previse cimati oko sastanka.

Treba da prevazidju ogromne razlike, i zato ne mogu odmah da se dogovore.
Alonzo

Postby DON » 18 Oct 2011, 00:25

Joj, koji Q vise sastance...

Alonzo skrcacu te, odlazi bre to, ukradi Vejdov telefon, salji sternu pretece poruke, rokni Fisera, stavi Milicica na celo unije igraca...

Ajde covece, vidis koliko nam Pekmen znaci...

Daj bre, ucini nesto, hocu da sto vise one tekile popijemo ove sezone...
DON

Postby kezman » 18 Oct 2011, 01:06

alonzo wrote:
kezman wrote:
alonzo wrote:

Spavaces, 100%.

Sutra cemo preko dana znati vise o tome, mada se uopste ne treba previse cimati oko sastanka.

Treba da prevazidju ogromne razlike, i zato ne mogu odmah da se dogovore.

mnogo si mi opusten alonzo "zaklaces nas na spavanju " by D.V :crybaby:
kada su političko-udbaško-mafijaška šićarska goveda bez grama mozga, fudbalskog znanja i grobarskog gena rastera(va)li Partizanovce... sve ovo što se dešava je logičan i očekivan sled, i kao takvog ga treba tretirati -
mastro mostro
19/08/2012,
kezman

Postby Alonzo » 18 Oct 2011, 12:42

:D

Pa zato sto ce svakli sl. sastanak biti odlucujuci i biti poslednji.

Normalno je da odrzavaju sastanke i normalno je da napreduju u pregovorima.

Ali posto su vec odlozene 2 nedelje regularnog dela, sada su vec u problemu sa vremenom, jer treba odloziti vise od 2 nedelje, i zato ce mozda odloziti i ceo mesec.

Naravno, dogovor je uvek moguc.

Samo su mi totalno nejasni svi slobodni agenti ili igraci koji su na granici da izbore mesto u ekipi, jer da su potpisali ugovore u Evropi, i poceli u avgustu -> vec bili na dobitku.

Ovako - postoji mpgucnost - ako pocne sezona u decembru, da tada skapiraju da nisu u sastavu...i opet su slobodni. :D
Alonzo

Postby VMJunior » 18 Oct 2011, 14:13

Брајант не долази у Виртус

Највећа звезда НБА лиге Коби Брајант највероватније неће играти за Виртус док траје лок–аут јер су пропали преговори са клубом из Болоње.

Председнику Виртуса Клаудију Сабатинију нису се допале последње финансијске одредбе уговора који је тражио Брајант, па је одлучио да се захвали Американцу и прекине преговоре који су трајали дуже од месец дана.

Сабатини је Брајанту првобитно понудио више од три милиона долара за 10 утакмица у дресу Виртуса.

Када нису успели да се договоре око тога, председник италијанског клуба био је спреман да доведе Брајанта за само неколико мечева и да му за то плати два милиона долара.

Изгледа да кошаркашу ЛА Лејкерса ни то није било довољно, па ће Брајант сачекати да се заврши лок–аут и почне сезона у НБА лиги.

:facepalm:

Ja lajem,ako lok-aut bude trajao duze od 15.novembra.Pazite sta sam rekao.
VMJunior

Postby mali_buda » 18 Oct 2011, 14:29

Meni deluje da Kobi nikada i nije imao želju da zaigra za Virtus. Danas su nesto pominjali organizovanje prestižnog Kobe kupa :huh:
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby AirBall » 18 Oct 2011, 14:30

Philadelphia 76ers je prodata novim vlasnicima...

Nadam se da su beskompromisni pregovaraci i da nece izaci u susret igracima... :P
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby VMJunior » 18 Oct 2011, 19:06

Players, owners meeting with mediator

NEW YORK -- NBA players and owners are meeting with a federal mediator, and commissioner David Stern believes more games could be canceled if there isn't movement toward a new labor deal.

Mediator George Cohen tried to resolve the NFL's labor dispute. Now he's overseeing basketball's negotiations for the first time. Stern wants immediate results, saying during interviews last week that proposals could get worse and more games could be lost without a deal Tuesday.

"If there's a breakthrough, it's going to come on Tuesday," he told NBA TV. "And if not, I think that the season is really going to potentially escape from us because we aren't making any progress."

Tuesday was the 110th day of the lockout. In another interview, Stern told WFAN radio in New York that his "gut" was that there wouldn't be NBA games on Christmas if it ended without a deal.

But large gaps remain between the sides, with both seeking 53 percent of basketball revenues and players opposing owners' attempts to significantly change the salary-cap system.

Cohen met with the sides individually at their offices Monday before both brought their full bargaining committees to a hotel Tuesday. The union said it wanted to have the whole week set aside for negotiations, but owners have two days of board meetings beginning Wednesday.

Stern wants to be able to bring them a deal. If not, they may have to discuss further cancellations; the first two weeks of the season already are wiped out.

Cohen was appointed director of the Federal Mediation and Conciliation Service by President Barack Obama in 2009. He was present for talks between NFL owners and players for 16 days in February and March before that mediation broke off.

He previously helped broker a deal between Major League Soccer and its players and was the lead lawyer for the baseball players' union when it won an injunction against its owners in 1995, ending the 7½-month strike.
VMJunior

Postby Diktator » 18 Oct 2011, 19:09

:triprsta:
Kraj sjaji sjajem novog pocetka.
19.04.2015.
Bol je privremen,ponos je vecan.
OBRADOVIC ZELJKO 22.06.2023.
Diktator

Postby Statista » 18 Oct 2011, 19:24

AirBall wrote:Philadelphia 76ers je prodata novim vlasnicima...

Nadam se da su beskompromisni pregovaraci i da nece izaci u susret igracima... :P

Ova vest i nije tako dobra, zašto bi neko kupovao firmu u kojoj godinu dana ne može ništa da radi i da krene da vraća uloženo.
Možda su novi vlasnici dobili neke pouzdane signale i garancije...
OSVOJILI SMO SVEEEEEEEEEE
Statista

Postby Diktator » 18 Oct 2011, 19:27

Statista wrote:

Ova vest i nije tako dobra, zašto bi neko kupovao firmu u kojoj godinu dana ne može ništa da radi i da krene da vraća uloženo.

ne mora da znaci.
u kriznim vremenima mnoge stvarcice mozes da kupis znatno jeftinije nego sto realno mogu da vrede u buducnosti...pa tako i taj klub...
Kraj sjaji sjajem novog pocetka.
19.04.2015.
Bol je privremen,ponos je vecan.
OBRADOVIC ZELJKO 22.06.2023.
Diktator

Postby kezman » 18 Oct 2011, 19:29

Statista wrote:

Ili da je pravi tajming za kupovinu i nikad niza cena i nikad veca sansa za zaradu nakon pocetka NBA lige sledece sezone :roll:
mastro mostro
19/08/2012,
kezman

Postby nolinjo » 18 Oct 2011, 20:38

Image
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Napredpartizan » 18 Oct 2011, 22:01

Pregovori traju vec vise od 6 sati,nema nikakvih informacija sta se desava,kazu da ce bas dugo da traje...
Napredpartizan

PreviousNext

Return to Američka košarka