Board index Tenis Teniski miks

Teniski komentatori

Re: Teniski komentatori

Postby Sony » 20 Sep 2011, 08:58

Ko je prenosio na Areni?

A jel' zna neko da li je B92 otkupila prava za Masterse i naredne godine? Ja sam juce citao neki intervju vlasnika SK-a koji je dao 8.avgusta ( malo kasnim..ali nema veze :D) gdje je najavljivao sve prenose za narednu sezonu i tako to..i na kraju je pecnuo i B92 povodom Novaka.

Evo...citiram:

IAKO ne može ništa protiv činjenice da Đoković ove godine nije izgubio nijedan meč na TV B 92, Nemanja Simeunović jeste malo pecnut sloganom „90 dvojke“ - „Novak se vraća kući“:
- Prvo, nije čovek Lesi da se vraća kući, a ako bi se već govorilo o njegovoj (TV) kući, jedino bi Sport klub došao u obzir. Ko je drugi prenosio njegove mečeve još 2006, tek kada je ušao u prvih 100 igrača sveta? Mi imamo malo više snimaka od nekoliko vikenda po dva sata. Evo, već više od dve nedelje bez prestanka (na Sport klubu 5) emitujemo sve Novakove mečeve koje imamo u „fundusu“ - 249 duela.

Edit: Nadam se da ovo ( kada je bilo vrijeme) nije niko postavljao. Ako jeste...predajem se :D
''Понављам, фудбал се игра на терену и тешко је ову екипу Партизана победити на дуже стазе'' - рекао је бивши тренер Партизана.
Sony

Postby unagi » 20 Sep 2011, 09:25

Sony wrote:Ko je prenosio na Areni?

Nenad Kostic.
unagi

Postby Sony » 23 Sep 2011, 14:53

Evo ovde ima zanimljiv brifing Ilije Kovacica. Na pocetku je teniski pasus. Ziva istina...tako nas narod reaguje...i reagovace.

http://pressonline.rs/sr/vesti/komentar ... 7enje.html
''Понављам, фудбал се игра на терену и тешко је ову екипу Партизана победити на дуже стазе'' - рекао је бивши тренер Партизана.
Sony

Postby alcesta » 24 Sep 2011, 22:05

Malopre naleteh na ovo:
Unfortunate exchange on ESPN: As Cliff Drysdale and Darren Cahill discussed what it must be like for opponents to take the court against Serena, Drysdale asked, "When you took the court against Rod Laver, how did you feel?" Cahill: "I wasn't born when Rod Laver was playing."
:lollol: :lollol: :lollol:

I Mekinroov komentar na Sereninu kaznu: "I wish I was playing now. They pay more and fine less."
:D
I will not walk your dusty path and flat,
denoting this and that by this and that,
your world immutable wherein no part
the little maker has with Maker's art.
I bow not yet before the Iron Crown,
nor cast my own small golden sceptre down.
alcesta

Postby alcesta » 26 Sep 2011, 15:05

Pešikan će me sahraniti. :tap:

"Tamarin Tanasugarn živi u Los Anđelesu, u Gradu anđela. Možda razmišlja i o filmskoj karijeri, ako Mel Gibson bude opet snimao Apokalipto mogla bi da dobije ulogu".
No comment. :tap:
alcesta

Postby alcesta » 11 Oct 2011, 22:34

Na SK najavljuju sutrašnji meč Nadal-GGLopez uz snimke iz mečeva Felisijana Lopeza :laugh:
alcesta

Postby Sony » 01 Nov 2011, 09:02

B92 prenosi takodje turnir u Bazelu.
Sony

Postby alcesta » 02 Nov 2011, 00:18

SK prenosi i Bali pod sloganom "za sva vaša čula" :lollol:
alcesta

Postby Gama » 02 Nov 2011, 00:26

:lollol: , slogan ce valjda vaziti i kad budu prenosili ostale a ne samo Anu.
i super sto si napisala, nisam znala da prenose :okk:
Koja je vremenska razlika? :laugh:
Gama

Postby alcesta » 02 Nov 2011, 00:27

Ne pitaj mene za računanje vremena :D
alcesta

Postby Gama » 04 Nov 2011, 10:20

Image
Nebojša Višković: Bazelisanje
03-11-2011 21:04
Noćas sam spavao. Kakav divan osećaj. Valjda sam bio toliko komiran da sam utrčao u san pre nego što je glava dotakla jastuk. Zaspati pre hrkača, to je ključ. Sigurno su opet testerisali, ali sam se noćas izvukao. Inače, Bazel k’o Bazel. Relativno mali, čist, skockan, sterilan... Ko vidi čoveka na ulici posle 23h (a da nije petak ili subota) dobija nagradu. Tramvaj kasni maksimum 15 sekundi. Nekom delu mog bića veoma prijaju taj mir, disciplina i tačnost, ali ipak mi nedostaje moja džungla... Cene – bride uši... Nema kafe, piva ili bilo čega tečnog ispod 5 franaka (1 Chf = 0.80 Eur). Flašica obične vode je, prevedeno na naški, oko 300 dinara! I ne cvilimosamo mi zbog tih cena, evo kuka mi kolega iz Škotske kako je preskupo... Tako da su sendviči i kafe koji se u pres centru dele za dž ekstremno popularni kod predstavnika sedme sile. U Sent Jakobs (ne mogu, a da ne pomislim na čaj kad to izgovorim) hali danas je bilo relativno mirno. Posle havarije favorita, jedina megazvezda koja je igrala bio je Đoković. I danas je zaista igrao. Nije bilo povremenih klecanja kao protiv Malisa, Kubot je osetio svu Novakovu moć. Doduse, Poljak je jedan od onih koji se zagrcnu od straha čim vide ko je preko puta mreže, pa je odmah na početku Đoković obelodanio ko je gazda. Rekao je posle na konferenciji da je zadovoljan. Logično. Takođe, rekao je da mu protivnik u polufinalu, Markos Bagdatis, nikako ne leži. Nole, pa protiv njega imaš 5:0. Kako onda prolaze oni koji ti leže? Pitajte Kubota...
Gama

Postby Altair » 04 Nov 2011, 10:54

bas sladak tekst, da se tak izrazim. svidja mi se odnos nonsalancije i bitnih i nebitnih informacija urolanih u jedno zabavno stivo.
oni blogovi za blic (onih 5,6 sto sam procitala) su mi bili nekako kao da se ubi od truda da zvuci cool, i duhovit i pametan istovremeno, pa je ispadalo pretenciozno
I don't give a damn how it's supposed to be
That might work for you, it don't work for me
You write your truth and I'll write mine
One man's ceiling's another man's sky high
Altair

Postby Sony » 22 Nov 2011, 09:17

Pralica je juce bio solidan. Onaj sa B92 ( vujicin) nije bio los...mada je imao zutih minuta ( odgledah zadnja 2 gema na B92 jutros na yt)...

U principu - steta sto SK gubi gledanost iskljucivo jer je B92 ima nacionalnu frekvenciju. Ali dobro..ako su malo izgubili zbog tenisa...dobili su na fudbalu ( engleska Premier liga..i dalje su jedini u Srbiji koji prenose)...kosarka ( Partizan u EL - gostujuce utakmice)..itd itd...

Samo kazem..momci na SK mnogo profesionalnije godinama rade prenose - za ekipu sa B92 su majstori.
Sony

Postby M.S. » 22 Nov 2011, 09:27

Jesu majstori, ali imam utisak da će tenis potpuno skrajnuti sa prvih kanala, a meni ne pada na pamet da kupujem ceo paket SK-a.
Najbolji je režim za sve ljude. Najgori su ljudi za sve režime.
M.S.

Postby Sony » 22 Nov 2011, 09:30

Ja mislim da ce one naj meceve i dalje ipak forsirati na SK 1 ( odnosno samo: SK).
Sony

PreviousNext

Return to Teniski miks