Board index Košarka Američka košarka

NBA vesti, transferi, aktuelnosti

Re: NBA vesti, transferi, aktuelnosti

Postby mali_buda » 04 Oct 2011, 22:55

Alonzo direktno iz Velike jabuke javlja sjajne vesti :triprsta:

Sad i ja i VJ mozemo mirno na spavanje ;)

Kad je novi sastanak?
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby Alonzo » 04 Oct 2011, 22:57

ima 1 tim wrote:
alonzo wrote:Lokaut se nastavlja! Nisu uspeli pregovori! :D

:jupi: :jumpall:

nisam ni sumnjala da ces nam ti biti talija :biggrin:

:D...Nista jos nije gotovo, samo je danasnji sastanak zavrsen. VIdecemo da li ce nastaviti pregovore ovih dana. Mislim da nece...i mislim da ce tesko nastaviti pregovore ovih dana.

@ Houdini

Ne mogu, jedan je Ron Ron...:D

Btw...kao sto sam i najavio sinoc -> igraci su ponudili 53% bri, ali to nije prihvaceno.
Alonzo

Postby Jovan » 04 Oct 2011, 23:01

Kaze Hanter da vise nema pregovora ove nedelje i da je pitanje kada ce se nastaviti.
Jovan

Postby Alonzo » 04 Oct 2011, 23:02

Kao sto sam malo pre i napisao -> pregovori se ne nastavljaju.

Next meeting? Hunter: "maybe a month? Your guess is as good as ours."
Alonzo

Postby Napredpartizan » 04 Oct 2011, 23:10

Za sada je sigurno da Imamo Pekovica za Efes,meni je to najbitnije :biggrin:
Napredpartizan

Postby VMJunior » 04 Oct 2011, 23:14

Meni je iskreno najveca garancija Kobi.
Na koliki period on bude potpisao za Virtus toliko ce trajati lok-aut najmanje! ;)
VMJunior

Postby Alonzo » 04 Oct 2011, 23:20

Nije Kobi nikakva garancija. Ne zna ni on sta ce se desiti, prosto - ne zna niko sta ce se desiti i koliko ce trajati lokaut.

Sada ce liga imati konferenciju za novinare, tu cemo mozda saznati nesto vise.
Alonzo

Postby Alonzo » 04 Oct 2011, 23:48

Stern -> ako se ne dogovorimo do ponedeljka, prve 2 nedelje nba sezone se otkazuju.

Da ne prenosim sve sta je izjavio, bice uskoro na espn-u.
Alonzo

Postby VMJunior » 05 Oct 2011, 00:09

alonzo,kako da se dogovore do ponedeljka kad pregovora nece ni biti,to jest pitanje je da li ce se i kada nastaviti?? :dunno:
Mislim ja samo citam sta vi pisete i nista mi nije jasno.
Ima li pregovora dalje ili nema u narednih 10 dana?
Jel ce biti pregovora sutra?
VMJunior

Postby nolinjo » 05 Oct 2011, 00:25

Napredpartizan wrote:Za sada je sigurno da Imamo Pekovica za Efes,meni je to najbitnije :biggrin:

:+1:
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Alonzo » 05 Oct 2011, 00:36

VMJunior wrote:alonzo,kako da se dogovore do ponedeljka kad pregovora nece ni biti,to jest pitanje je da li ce se i kada nastaviti?? :dunno:
Mislim ja samo citam sta vi pisete i nista mi nije jasno.
Ima li pregovora dalje ili nema u narednih 10 dana?
Jel ce biti pregovora sutra?

Pa to je sada procedura. :D

Nece biti pregovora sutra. Tesko da ce biti i narednih 10 dana, ali to niko ne moze da garantuje.
Alonzo

Postby Houdini » 05 Oct 2011, 08:47

Ja sam jos pre 20ak dana pisao da sam ubedjen da sezona na vreme nece poceti. Jednostavno jaz je prevelik i to ce biti tesko nadomestiti bez visemesecnog lomljenja i cenkanja. Jednostavno u ovom trenutku ni jedni ni drugi ne zele da popuste.

Sa druge strane sumnjam da ce Amerika dozvoliti da sezona propadne, odnosno da ce nakon NFL Superbowla sezona poceti kako znaju i umeju.
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby kezman » 05 Oct 2011, 11:23

Прекинути преговори, отказана предсезона у НБА

На „пресудном“ састанку у Њујорку челници НБА лиге, власници, играчи и представници Уније нису постигли договор о новом колективном уговору. Комесар Дејвид Штерн је отказао предсезону, а уколико изостане решење сложеног проблема до краја викенда уследиће одлагање и мечева лигашког дела (старт 1. новембра) бар до средине наредног месеца.
- Играчи су тражили расподелу прихода 53/47, власници обрнуто. Поставио сам питање да ли је добар предлог 50/50? Није прихваћен, зато смо морали да прекинемо преговоре. После четири часа није било смисла даље разговарати зато што смо очекивали напредак. Потребне су нове идеје, концепти. Тренутно немамо план – закључио је Штерн.

Није заказан нови састанак што иде у прилог чињеници да елитна лига неће почети на време. Последњи пут су изгубљене утакмице лигашког дела на почетку шампионата 1998/1999. Тада је одиграно 50 дуела уместо 82, изостао је ол-стар викенд.

- Биће огромна штета. Могу да се очекују велики губици. Разочаран сам оваквим исходом. Мислио сам да понуда 50/50 има смисла, да ће бити прихваћена као полазна основа за даље преговоре – истакао је Адам Силвер, високи НБА званичник.

Играчи су понудили смањивање укупних прихода са 57 (стари уговор) на 53 одсто, најавили су да би газде зарадиле додатну милијарду долара у следећих шест година.

- Нисмо пронашли излаз. Ово дефинитивно није био дан за договор. Јаз је остао велики. Не радимо тежак посао само за данашње кошаркаше већ је ово пројекат за будућност – истакао је Дерик Фишер, председник Асоцијације (Уније) играча.

zurnal
kada su političko-udbaško-mafijaška šićarska goveda bez grama mozga, fudbalskog znanja i grobarskog gena rastera(va)li Partizanovce... sve ovo što se dešava je logičan i očekivan sled, i kao takvog ga treba tretirati -
mastro mostro
19/08/2012,
kezman

Postby Napredpartizan » 06 Oct 2011, 12:31

Igrači predlažu kompromis za kraj lokauta

Sudeći prema poslednjim informacijama dogovor između vlasnika klubova NBA lige i Unije igrača bi uskoro ipak mogao da bude postignut čime bi se prekinuo lokaut u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu.

Kako prenose pojedini američki mediji Unija igrača je spremna da po novom kolektivnom ugovoru smanji procenat koji joj pripada od prihoda sa 57% na 51% i sa tim predlogom će izaći pred predstavnike klubova na sastanku u ponedeljak.

Unija igrača je doada odbijala predloge da se prihodi dele na ravne časti i smatra da je ovom ponudom napravila veliki korak ka pronalaženju kompromisa.

Sportskacentrala
Napredpartizan

Postby VMJunior » 06 Oct 2011, 15:25

Rekoh ja,imam los osecaj..
Igraci su ispali dosledni do mojega :laugh:

100 godina pregovaraju po 7 sati,nisu hteli da odstupe i vec posle jednog dana kad ih niko nista ne pita, oni smanjuju :tap:
Nista od ovoga :cmizdr:
Image
VMJunior

PreviousNext

Return to Američka košarka