Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby flameni » 10 Jul 2015, 12:34

Mi smo zrtva!Ivan Bogdanov je zrtva onog cike sto mu je ugurao one makaze u ruke! Uros Misic je zrtva onog drugog cike koji mu je gurnuo baklju u ruke i pojurio ga da napadne policajca. Kokeza je zrtva . Tole je zrtva. Vesic i Lukic su zrtva. Zeka i Bjeka su zrtve...
Je suis zrtva!
flameni

Postby irriducibili » 10 Jul 2015, 12:40

@Flameni

Jedino si izostavio ono sto je kljucno sa sportskog aspekta, a ovde je ipak u pitanju sport i pravila koja tu vaze...

Tim koji je odbio da izadje na teren i pored naloga glavnog sudije, sada je pravicnomtm odlukom suda nagradjen sa tri boda. Treba ukinuti sudije na terenu kada igraju Srbi, za njih su nadlezni neki drugi sudovi. Hag ili Lozana, isti je kurac...
irriducibili

Postby flameni » 10 Jul 2015, 12:46

irriducibili wrote:@Flameni

Jedino si izostavio ono sto je kljucno sa sportskog aspekta, a ovde je ipak u pitanju sport i pravila koja tu vaze...

Tim koji je odbio da izadje na teren i pored naloga glavnog sudije, sada je pravicnomtm odlukom suda nagradjen sa tri boda. Treba ukinuti sudije na terenu kada igraju Srbi, za njih su nadlezni neki drugi sudovi. Hag ili Lozana, isti je kurac...

Moj stav je da su obe reprezentacije morale automatski da budu izbacene iz kvalifikacija.
Kada nesto zajebem, prvo analiziram svoje postupke. Gde sam ja to zajebao stvari. Kada uocim da nisam do kraja odradio kako valja, ne zanima me dalje. Time sam dao prostor ovom preko puta mene da me hebe. Tek kada sam siguran u ono sto sam ja odsljakao, mogu da idem u analizu dela suprotstavljenog.

A ovde se moze upasti u zamku. Ponavljam, potpuno je nepravedno nagraditi Albance sa tri boda.
Ali zar je moguce da niko nije odgovoran sa nase strane?
Znas ko je jedini zavrsio u zatvoru nakon cele ujdurme?
flameni

Postby svajcika » 10 Jul 2015, 12:48

irriducibili wrote:@Flameni

+1
svajcika

Postby irriducibili » 10 Jul 2015, 12:53

Uopste nije bitan tvoj stav, kao ni to sto sam apsolutno saglasan po pitanju nase odgovornosti...

U pitanju je navodno sportski sud, za koga bi morala biti merodavna jedino pravila koja vaze u sportu. A ona ni u jednoj varijanti ne predvidjaju nagradu za odbijanje naloga glavnog sudije...
irriducibili

Postby flameni » 10 Jul 2015, 12:57

Moja stav je uvek bitan! :biggrin:

A sad ozbiljno.
Sud je verovatno procenio da je odluka sudije da se mec nastavi pogresna, i da nisu postojali uslovi za odigravanje iste.
Licno, sumnjam da bi do kraja bilo incidenata, ali nemam dokaze. Imas li ti dokaze nakon onog uletanja kojima bi potkrepio tvrdnju da ne bi doslo do linca na sred terena ako bi ga Cana kojim slucajem munuo u 85. za 0-1?
Bavis se sudom. Ok. Zar nije logicnije baviti se time kako smo dosli do tog suda?
flameni

Postby irriducibili » 10 Jul 2015, 13:01

Menjas teze, to nisu stvari kojima bi smeo da se bavi sportski sud...

Nije ti jasno kakav je ovo presedan, te da ubuduce sud u Lozani dodje u situaciju da sudi o ispravnosti svake odluke sudije, kada god je neki tim nezadovoljan istom?
irriducibili

Postby Zlaja » 10 Jul 2015, 13:04

Kako bi reagovali da je bila obrnuta situacija, da su nasi provocirali dronom, a njihovi upali u teren i tukli igrace?
Zlaja

Postby Cvele » 10 Jul 2015, 13:06

Naravno da su obe reprezentacije trebale biti izbačene iz kvalifikacija.Ova odluka je skandalozna....
Cvele

Postby flameni » 10 Jul 2015, 13:07

Ocigledno da sme.

Zato se zove sud. Da je sve tako kao sto ti kazes, ne bi bilo potrebe za tim sudom. Morao bih da citam i statut i ostala dokumenta, pa da vidim kolike su im ingerencije. Sud odlukue donose u skladu sa svojim nadleznostima. Ako su premasili svoje nadleznosti, onda cemo to lako oboriti zalbom. Al nesto sumnjam da ce se to desiti.
Ali, ja ne branim njihovu odluku. Navodim da je pogresna, jer su oba tima morala biti izbacena.
flameni

Postby irriducibili » 10 Jul 2015, 13:10

Dobro, zakljucak je da je sudija na terenu suvisan, u Lozani ce vec resiti kako treba... :okk:
irriducibili

Postby Skafi » 10 Jul 2015, 13:14

Da se kladimo da će Hrvati opet proći bez veće kazne.
Skafi

Postby flameni » 10 Jul 2015, 13:17

irriducibili wrote:Dobro, zakljucak je da je sudija na terenu suvisan, u Lozani ce vec resiti kako treba... :okk:

Zakljucak je da je Bogdanov na terenu suvisan. To je i sud ustanovio.

EDIT:
@irr
Moze li neki veto da se isposluje?
flameni

Postby Desetka » 10 Jul 2015, 13:27

Najveci krivac u svemu ovome je vlast i policija. Kada vec nisu u bili u stanju da se dron ne dogodi, sama cinjenica da prilikom letenja zastave velike albanije, nije usledio prekid meca i ulazak uniformisanih lica gde su oni morali da odstrane zastavu evakuisu igrace i da se utakmica posle odredjenog vremena nastavi pokazuje njihovu nesposobnost. Umesto toga oni su se danima bavili Pedjom Strajnicem, rtsom. To pokazuje svu tregediju naseg naroda, ko upravlja nasom drzavom i kakvav je to mulj u pitanju. U normalnoj zemlji Stefanovic kao ministar policije podnosi ostavku, umesto toga on bez ikakvog srama izlazi sutra na konferenciju i bavi se rtsom, gde on upravo kao najbitniji covek policije nije njima obezbedio bezbednost. Znaci on umesto da se izvini rtsu on je trazio njihovo izvinjenje za napade na Aleksandra Vucica. E to je tragedija nase zemlje.
hej Pjano, skoci daj gol glavom

To je juris, to je nalet. Nema milosti, sve ili nista. To je Crvena Zvezda u svom elementu, to je Crvena Zvezda u svom punom sjaju.
Desetka

Postby svajcika » 10 Jul 2015, 13:34

Skafi wrote:Da se kladimo da će Hrvati opet proći bez veće kazne.

Pa u to ne trebamo da sumnjamo. Hrvati ce se naravno i ovaj put izvuci. Sta bi bilo sa Srbijom da je bio kukasti krs na terenu?
Mi smo kaznejni za djenovu a Hrvati napravili haos u Milanu i nikom nista.

U zadnjih desetak dana nekoliko vrlo simptomaticnih odluka na stetu srbije. Od pustanja one dvojice krvnika( siptara i nasera), kapetana dragana, do rezolucija u EU i US pa do juce fudbala. Pa koja normalna drzava bi to mogla da izdrzi a da psihicki ne pukne?

I uvek mi trazimo krivicu u nama, sta to nismo dobro uradili, sta smo jos trebali da uradimo pa da nam lakse udje u dupe....ostavite se vise tih razmatranja. Bilo sta da smo uradili i dalje ce nas kaznjavati i urnisati. Mamu im jebem

Da su nasi igraci napravili harakiri nad sobom zbog sramotnog ulaska navijaca na teren pa i to ne bi bilo dovoljno jer bi sud u Lozani ustanovio da nozevi nisu dovoljno duboko usli u telo igraca i da su preterano dugo ziveli posle harakirija jer je obicaj u Japanu da posle tog cina maksimalno covek moze da zivi pola minute a nasi su preziveli 45 sekundi

Fujjjj
svajcika

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja