Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby manes » 07 Jul 2015, 11:27

Golmana na duze staze imamo. Rajkovic je blago, Milinkovic-Savic je isto tu.
Desni bek Ivanovic, u najavi ne vidim bas nekoga...mozda Stevanovic...Stojkovic iz Cuke isto? Stoper Nastasic, drugi ne znam ko...mozda Babic...ne znam da li Veljkovic moze...levi bek u najavi mozda Antonov, mada nisam bas siguran...
Matic, Maksimovic i Radoja...sjajno za tu poziciju.
Markovic, Tadic, Kostic, Zivkovic...fenomenalno.
Ljajic ako mu se igra super. Sergej MS isto odlican igrac. Gacinovic ima potencijal. Ivanic isto...
Mitrovic nadam se da ce poceti da igra. Saponjic i Jovic mozda u perspektivi.

Sa dobrim seletkorom (bio to Paun ili neko drugi) graditi igru i kult reprezentacije i to bi moglo da izadje na dobro.

Djordjevic i Grbic rade sjajan posao u reprezentaciji na znanje i harizmu, mnogo bitna stvar je i harizma i pristup njihov...takav covek nam treba i na mestu selektora za fudbalsku reprezentaciju.
Dobro pamtim sve, sve sto bilo je...
manes

Postby lockdown » 07 Jul 2015, 13:43

Mi nikad nismo imali problem sa kvalitetom, problem je ko zna gde ... Prokleta Mijatova precka ....
Danju fin, noću Čarli Šin.
lockdown

Postby stihl » 08 Jul 2015, 10:55

Dok u reprezentaciji budu igrali igrači po kriterijumu da budu pozivani oni koji igraju u što većem klubu, mi ćemo prolaziti kao i do sad.
Reprezentacija je tim ne najboljih imena, nego igrača koji najbolje funkcionišu u timu i to je amin.
Svi smo se smijali Mihajloviću kad se obrušio na Kolarova i Ivanovića, a čovjek je pokazalo se bio u pravu 300%.
Zato se mora prestati sa praksom da neko ko igra npr. u Mančester Sitiju ili Čelziju mora igrati u reprezentaciji.
Trebaju nam pojedinci koji će da grizu i daju sve od sebe, a ne da glume zvijezde.
stihl

Postby lazpop » 09 Jul 2015, 11:46

На сјајном смо 43. мјесту на фифиној ранг листи, Албанија 36. хаххахаха
Мада, није ми јасно како су Румуни на 8. мјесту а нису играли велико такмичење од 2008.Мало им је глуп систем бодовања.
Република Српска воли Партизан
lazpop

Postby Chuck » 09 Jul 2015, 11:50

lazpop wrote:На сјајном смо 43. мјесту на фифиној ранг листи, Албанија 36. хаххахаха
Мада, није ми јасно како су Румуни на 8. мјесту а нису играли велико такмичење од 2008.Мало им је глуп систем бодовања.

Vels je na desetom mestu :krsti:
Chuck

Postby Sre10 » 10 Jul 2015, 10:40

Silne mutacije zarad lecenja frustracije...
Sre10

Postby 71:70 » 10 Jul 2015, 10:41

Check out @Sportnetwork011's Tweet: https://twitter.com/Sportnetwork011/sta ... 55040?s=09
71:70

Postby Dylam Dop » 10 Jul 2015, 11:51

Odgovor na ovo sve, cijenim, trebalo bi traziti oko ovog drzavljanina Svajc. u kojoj je i Lozana:

https://en.wikipedia.org/wiki/Behgjet_Pacolli

A vjerujem i da je ekipa iz FSS-a unaprijed znala odluku o svemu ovome, pa su se neki vec stigli i 'ogrebati' uz neki sitnish za zavjet cutanja.. :wink3: jer je brod zvani "kvalifikovati se za EP 2016" potonuo vec u pretprethodnom moru.. pa cemu zgoreg, daj sta das..

Nadam se da ce mi modovi jos odobriti ova licna naglas-spekulisanja i ostaviti ovaj koment u zivotu! :D
Last edited by Dylam Dop on 10 Jul 2015, 12:03, edited 2 times in total.
Dylam Dop
Guest

Postby Karamazov » 10 Jul 2015, 12:00

Koliko bodova sad imamo? :biggrin:
Karamazov

Postby Skafi » 10 Jul 2015, 12:15

Znao sam ja da će na razne načine da nam vrate za onaj ruski veto, ovo je samo početak. Preko sporta je najlakše.
Skafi

Postby svajcika » 10 Jul 2015, 12:20

Skafi wrote:Znao sam ja da će na razne načine da nam vrate za onaj ruski veto, ovo je samo početak. Preko sporta je najlakše.

Slazem se. Juce one rezolucije u Savetu Evropu i Americkom parlamentu, danas ovo oko fudbala i jos ce biti par zajebancija. Ali neka....tako mi je drago sto na sve nacine pokusavaju da nas jebu u mali mozak. To i dalje znaci da im nije svejedno sta jedna mala Srbija jos opstaje na kakav takav nacin.
Dosta mi je da se setim jula 95 kad su nam pored svih ekonomskih sankcija uveli i sportske sankcije citavih 3 godine. Nijedna ekipa u kolektivnim sportovima nije smela da ucestvuje ni na jednom prvenstvu u bilo kojem sportu. Samo u pojedinacnim sportovima....To mi je bio najveci besmisao svega sto postoji. To je tada bilo i vise nikada da su nekoj zemlji uveli i sportske sankcije. A inace svega toga ne bi bilo da je Rusija tada ulozila veto kao sto je sada ulozila. Znaci Rusija da je tada ulozila veto ne bi dobili sankcije i mnogo bi lakse preziveli te nesretne ratne godine 92-95. Pitanje je da li bi i bila hiperinflacija i ostale grozne stvari, penzije i plate od 2 marke..
Slava Srbiji
Last edited by svajcika on 10 Jul 2015, 12:25, edited 1 time in total.
svajcika

Postby flameni » 10 Jul 2015, 12:21

Kakva steta?
Taman smo se zaleteli, odigrali odlicno protiv Portugala i uvek nezgodnih severnjaka Danaca.
Ovo je jasan udar na Srbiju, ali pre svega na Aleksandra Vucica. Ovo je samo zato sto Vucic nije zeleo da cuti i zato sto se hrabro suprotstavio zapadnim velmozama, i zato sto je iskusan politicar. Ovo je i zato sto ga cak i takvog vole na zapadu, pa su se ujedinili i oni koji bi hteli da budu tako bliski sa Angelom kao sto je on. Ovo je zato sto su ljubomorni jer Rusi ne vole njih nego nas, i jer imamo jedino mi otvoren cenovnik za veto Rusije u SB. Svaka cast Vucicu.

Ovo se sigurno nije desilo zbog toga sto je najrizicniji mec u nasoj istoriji bio lose obezbedjen. To sto Bogdanov nije bio u zatvoru vec na terenu sigurno nije emitovalo losu sliku o nama vecu koje je odlucivalo. To sto je huligan koji pokusao da ubije policajca aboliran, pa nakon toga opet pravio kursum, to takodje ne moze biti razlog da nas ovi iz Lozane gledaju kao neke izgrednike. To sto je dron leteo je iskljuciva odgovornost Albanaca. Mi nismo krivi, nikako nismo mogli to da predupredimo, a nase obavestajne sluzbe koje znaju i vreme i duzinu mog popodnevnog kenjanja nikako nisu mogle znati da se nesto ovako sprema. Doduse, jedan covek je znao. Cak je i izjavio da je to znao. Medjutim, on je to znao samo zato sto je najrasniji medju najrasnijima, i on nije mogao nikako da iskoristi tu informaciju, jer je imao vaznija posla.

Da je srece pa da su umesto 3, uzeli 300 bodova. Pa da moramo u sledecih 10 godina da polazimo iz minus faze, i tek kada naucimo da igramo fudbal, a i da ne budemo rulja koja upada na teren predvodjena srpskim sinom iz Djenove, e tek tada da imamo matematicku sansu da zaigramo.
flameni

Postby irriducibili » 10 Jul 2015, 12:26

E sad su najebali...

http://mondo.rs/a811145/Sport/Fudbal/Vu ... ozane.html

Ili jos nije shvatio da treba da se izvini? :think:
irriducibili

Postby Rajs » 10 Jul 2015, 12:28

Sad kad Toma posalje pismo ima da se useru u gace...
NBA Fantasy Champion (2019)
Premier League H2H Fantasy Champion (2021)

OSTOJA ODLAZI
Rajs

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja