I will not walk your dusty path and flat, denoting this and that by this and that, your world immutable wherein no part the little maker has with Maker's art. I bow not yet before the Iron Crown, nor cast my own small golden sceptre down.
Muzika uz fajt je odličan momenat. Btw, dugo sam mislila da je u pitanju krav maga, ali sad čitam da nije. Svaki dan nešto novo naučim.
Novi pristup učenju engleskog jezika, bez učenja gramatike i dosadnih časova, učenje jezika kroz konverzaciju. Potrebno je minimalno znanje jezika, sve ostalo prepustite meni Stars drži časove engleskog, poruka u inboks za dogovor. Cimanje stop
gogo23 wrote:A naljuti kad ti rekoh da što-šta ne znaš
Da sam jutro umro ne bi znao ni da postoji krav maga a a kamoli šta je.
Zato što se to odnosilo na ono što znam (ili što mislim da znam) A i ti kao da ne znaš da ne treba ženama tako nešto govoriti. Ponašaš se kao da nemaš ženu
Ja sam krav magu htela i da treniram, ali sam odustala zato što su mi zubi mnogo dragi.
Novi pristup učenju engleskog jezika, bez učenja gramatike i dosadnih časova, učenje jezika kroz konverzaciju. Potrebno je minimalno znanje jezika, sve ostalo prepustite meni Stars drži časove engleskog, poruka u inboks za dogovor. Cimanje stop
Legendarnija je scena kada onaj mrsavi i izgladneli dekica uzima buket onih helijumskih balona i toliko je mrsav da ga baloni vinu u vazduh. Veliki Vitorio de Sika, kolega socijalista. Inace, Kradljivci bicikala su mi jos bolji i emotivniji.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.