FreddyHouse wrote:Redovno citam teniske topic-e,ali se diskusiji do sad nisam prikljucivao.Genijalni ste i veoooma ostrasceni (sto je super).
Hteo sam jednu stvar da prokomentarisem,pa cu se vratiti u ilegalu

Prvo sve cestitke najboljem teniseru sveta i suncevog sistema!
Ono sto sam hteo da kazem. Ostrascenost i veliki fanatizam koji gajite prema
dechachetutm koji nam je doneo ogromne uspehe ove godine,a nadam se i ubuduce su dovele do toga da sada neki od vas prizeljkuju da on ne igra za nasu reprezentaciju,a neki cak i da bi najbolje bilo da reprezentacija izgubi kako ne bi dosli u finale i imali jos dodatnih meceva. Meni stvarno ljudi to nije jasno ma koliko ja voleo i cenio tog momka,
mislio sam da je igranje za grb samo poslastica i pravo uzivanje gledati majstora uzivo. Ja se iskreno nadam da on tako ne razmislja i da ce zaigrati za Srbiju svim srcem! Toliko....hvala

Zar je u ilegali lepse nego ovde?
bold: Jeste, on je to do sada uvek radio i bio ponosan na to. Ali on je jednostavno sada kao iscedjena krpa. Da li u takvom stanju treba da igra? Hejteri bi prvi rekli DA. Njegovi fanovi bez razmisljanja NE. Da je samo umor, on bi to nekako prevazisao, sto rece delester, atmosfera bi ga podigla na noge, srce nikada nije bilo upitno. Ali ovde se radi, i o mogucim bolovima u ramenu i u ledjima, o zuljevima da ne pricam, sigurno ih ima.
U takvom stanju igrati, pa i zbog grba, je cist harakiri.
Ako je svetinja igrati za grb , sto povredjeni kosarkasi ne istrce na teren, i ako istrce da to urade ne 5-10 min, vec svih 40 min?