Board index Tenis Turniri

Davis Cup

Re: Davis Cup

Postby AirBall » 14 Sep 2011, 13:37

Kaze Obradovic za Mondo da ce Nole sigurno igrati DC...

http://www.mondo.rs/s217698/Sport/Obrad ... ntine.html
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Goca_64 » 14 Sep 2011, 14:30

Ja nijednog trenutka nisam posumnjala u to :)
Sad cu parafrazirati jednog bivseg forumskog "druga" koji odprilike smatra da su Novaku veoma, veoma bitna takmichenja za svoju zemlju, te se on stoga nada i prizeljkuje poraz Novaka od Rafe na DC-u u finalu i na OI-a :)
Znam da Rafa trenutno nije u neposrednoj vezi sa ovim mechevima za vikend, ali u posrednoj jest, obzirom da Spance docekujemo u finalu. Ne trebam da napominjem da sam se intimno slozila sa njim, ali samo u onom delu da su dechachetu mecevi za Srbiju jako bitni. Ne mogu reci da meni nisu, ali ako bih se ja pitala i morala da biram (srecom pa se ne pitam) ja bih uvek pre zrtvovala DC trofej, pogotovo sto ga vec imamo, nego oporavak i odmor, ako su mu neophodni. Medjutim, Novak jest veliki igrac i sampion i ne sumnjam da ce i ovaj puta znati sta mu je ciniti.
Ja svakako idem da uzivam u tenisu pre svega, pa makar Nole ne odigra nijedan mech.
"Ja sam ono što nema cenu - pošten i siromašan"
M. Selimović
"Sve ce proći. Ali, kakva je to utjeha?
Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život.
Zar je nada u tome da sve prođe? "
M. Selimović
Goca_64

Postby Liv » 14 Sep 2011, 14:36

Sad moram da pitam, kakve veze bivsi forumski drug ima s ovom nasom temom? :)
Liv

Postby Goca_64 » 14 Sep 2011, 14:44

Liv wrote:Sad moram da pitam, kakve veze bivsi forumski drug ima s ovom nasom temom? :)

Jel pitas kao moderator ili kao forumas ;)
Ima veze jer covek, kao jedan od najvecih fanova Nadala izuzetno prati i Djokovica i sve sto se oko njega desava, te stoga i mislim da je ovaj puta bio u pravu, zato sam ga i navela. Ne vidim u tome nista ruzno niti tendenciozno.
A i stoga sto ne volim da necije reci prezentujem kao svoje kada za to postoji citiranje ili parafraziranje.
M. Selimović
M. Selimović
Goca_64

Postby Liv » 14 Sep 2011, 14:52

Mislila sam na to kakve veze ima sto neko tamo prizeljkuje poraz Novaka na DC i OI, tj. tamo gde ce mu taj poraz tesko pasti? Ja tu vidim samo malicioznost bez obzira ciji si fan. Nikad ne bih onoga za koga navijam podrzavala zeljom da se drugom nesto lose desi. S toga ne vidim cemu pominjanje doticnog uopste, kao i njegovih zelja.
Liv

Postby Goca_64 » 14 Sep 2011, 14:58

Zato te i pitah da li to pitas kao moderator. Brisi, ako ne vidis potrebu da to stoji tamo.
M. Selimović
M. Selimović
Goca_64

Postby Liv » 14 Sep 2011, 15:02

Nemam ja nista protiv da se komentarisu stvari s drugih foruma, ali bi bilo lepo da su u pitanju pametne stvari vredne komentarisanja.
Sto se dvojke konkretno tice, o tome se moderacija izjasnila odavno al' dzaba izgleda kad neke svrbe prsti. :jezik:
Liv

Postby M.S. » 14 Sep 2011, 15:33

Zapravo, tema Nadala u Srbiji je jako zanimljiva. Meč između njega i Đokovića, kao i svih igrača iz miksa mislim da je jedna od spektakularnijih stvari koje se mogu videti uživo. Ipak, ja čisto sumnjam da će on uopšte da dođe u Bg.

Novaku jesu bitni mečevi za reprezentaciju, ali čisto sumnjam da će posle Njujorka ijedan drugi meč ove godine promeniti značajno odnos snaga pred sledeću sezonu. Ja bih se tu mnogo više bojala za Nadala vezano za taj susret.
Najbolji je režim za sve ljude. Najgori su ljudi za sve režime.
M.S.

Postby NadjaM » 14 Sep 2011, 15:42

Da li je Novak uopste stigao u Beograd?
NadjaM

Postby Liv » 14 Sep 2011, 15:42

Da je prvo DC finale pa i ajde, ovako ima titulu svi smo videli koliko je znacila i iako su mu titule za reprezentaciju bitne mislim da druga, treca, peta ipak nece imati tu tezinu. Olimpijada je vec druga prica i tu ocekujem debelu naplatu duga.
Liv

Postby M.S. » 14 Sep 2011, 15:45

To je istina. Novaku treba rg i zlato na OI da kompletira zlatni slem i to su jedini -uslovno rečeno-ultimativni ciljevi (pretenciozno je, ali u ovom momentu nije nametljivo da se postave tako).

Verovatno će se neko naljutiti na mene, ali ja ni ne želim da odigra mečeve za vikend. Čak i ako bude morao, sumnjam da će imati rezervi da dobije, videli smo kako je igrao posle Vimbija.
Najbolji je režim za sve ljude. Najgori su ljudi za sve režime.
M.S.

Postby AirBall » 14 Sep 2011, 15:47

M.S. wrote:Verovatno će se neko naljutiti na mene, ali ja ni ne želim da odigra mečeve za vikend. Čak i ako bude morao, sumnjam da će imati rezervi da dobije, videli smo kako je igrao posle Vimbija.

Sazreli su uslovi da Troicki ponovi onu spektakularnu pobedu protiv Llodre... Ovaj put protiv Delpa i da se svrta medju nacionalne heroje... :D

Tipsa i Vica igraju za besmrtnost i ulazak u istoriju... :D
AirBall

Postby Goca_64 » 14 Sep 2011, 15:50

AirBall wrote: Sazreli su uslovi da Troicki ponovi onu spektakularnu pobedu protiv Llodre... Ovaj put protiv Delpa i da se svrta medju nacionalne heroje... :D

Tipsa i Vica igraju za besmrtnost i ulazak u istoriju... :D

Reci mi da ce biti tipicna Troickusa, pa da pozalim pare sto sam dala za DC :D
M. Selimović
M. Selimović
Goca_64

Postby AirBall » 14 Sep 2011, 15:52

Goca_64 wrote:Reci mi da ce biti tipicna Troickusa, pa da pozalim pare sto sam dala za DC :D

Pa to je jedini nacin na koji Vica moze da dobije...

Da ga spusti na svoj nivo pa da ga dobije na iskustvo... :D
AirBall

Postby Delester » 14 Sep 2011, 15:59

ma nole je totalno iracionalan kad treba da igra za nase, mislim da si svi tamo kad se zdruze kao pleme gala na onom obeliksovom napitku, samo odbijaju neprijatelja stomacima :D
Mislim da za njega nema pitanja umora kad dodje kuci, tu masa dize iz mrtvih, a plus su dokazano jedni drugima motivacija. Tj on dodje umoran, i prodje prvi dan i on oseti atmosferu i gotovo, on vec trazi da igra
Negde procitah da novak danas stize u bg
.......................................................................................
http://www.pic4ever.com/images/snapoutofit.gif
Delester

PreviousNext

Return to Turniri