Goca_64 wrote:i Nole i Masa su bili potpuno saglasni s time i sasvim dobro je odradili.
To je upravo ono sto mi se ne dopada. Voleo bih da Nole radi ono sto rade Rafa, Roger, Dzordan ili nemam pojma ko je jos u toj galaksiji najvecih svetskih zvezda. Ne secam ih se sa perikama kako imitiraju kolege, mozda je Sekil to radio, lici mi na njega, ali na ove najvece definitivno ne.
Trenutno je jedan od najboljih igraca u NBA Derek Rouz, decko cija je brzina neverovatna i to je efektno iskorisceno u marketinskoj kampanji. Nole je slican tome, na terenu je kao macka, vraca sve servise i sigurno je broj jedan i idol potrosacima pre zahvaljujuci tome, nego imitacijama i glupiranjima, neka ih Bahramiju ili kako se vec preziva. Malo je bezveze da ja dajem ideje marketinskim agencijama, ali verujem da se moze iskoristiti potencijal jednog od najvecih tenisera ikada, a da to ne izgleda debilno.
Noletove najpoznatije imitacije su iz 2007., nakon toga su nekoliko puta trazili od njega da to ponovi, a on je odbijao i verovao sam da ce ih kao decije bolesti polako prekriti prasina zaborava, kao i predaje koje sada pominju samo zlopamtila, nesto poput Rogerovih lomljenja reketa iz mladih dana koje svi pominju, a retko ko ih je zaista i video. Medjutim, Nole je odlucio da je saglasan sa perikom i imitacijama na koje je 10% Masinih fanova kliknulo like, pa je i on postao duplo
popularniji na FB, svi srecni (ili bar vecina kojoj se to dopada), ali mislim da je to moglo bolje, efektnije i dostojanstvenije.
"Da imamo život, sport bi nam bio zabava a ne patologija." Sloba Milošević twitter.