Board index Tenis Teniski miks

Izvan i iza turnira

Re: Izvan i iza turnira

Postby Liv » 06 Sep 2011, 20:13

Sreca Karolinina da je na WTA :laugh:

CaroWozniacki
Had a bit of fun last night b4 my press conference.Hope it was not taken the wrong way. I have the upmost respect and admiration of Rafa!!!!
Liv

Postby ivana23 » 06 Sep 2011, 20:15

Image

Rain drops are seen on a glass backdrop in the upper deck of Arthur Ashe Stadium as bad weather delays the start of play at the 2011 US Open at the USTA Billie Jean King National Tennis Center in New York on September 6, 2011.

Image

A man with an umbrella arrives for the U.S. Open tennis tournament in New York, Tuesday, Sept. 6, 2011. Rain is expected throughout the metropolitan area.

.................................................
ivana23

Postby Keimaak » 07 Sep 2011, 17:56

Đoković: Ovo je duel dva zvezdaša

Image

Srbija, ali i ostatak sveta sa nestrpljenjem očekuje duel Novaka Đokovića i Janka Tipsarevića u četvrtini finala Otvorenog prvenstva Sjedinjenih Američkih Država u tenisu. Ovaj okršaj je imao i zanimljivu uvertiru. Posle pobede nad Aleksandrom Dolgopolovim srpski novinari su na konferenciji pitali Đokovića da li predstojeći meč shvata kao utakmicu između Crvene zvezde i Partizana.

- Ne, nikako, pa mi smo obojica zvezdaši - kazao je Đoković čiji je rivalitet sa Viktorom Troickim poznat. I to zbog činjenice da su obojica deklarisani navijači "večitih rivala".

Meč između Đokovića i Tipsarevića je trebalo da počne oko 19:30 po srednjeevropskom vremenu, ali je pitanje kada će biti odigran. Razlog je kiša koja je pada u Njujorku. Na teren "Artur Eš" prvo je (oko 17 časova) trebalo da izađu Rafael Nadal i Žil Miler, a prema poslednjim vestima meč je počeo sa nešto manje od dva sata zakašnjenja.

:biggrin:
Јебеш живот без идеологије!

Од рођења мог.. није прошло без имена твог.....
Keimaak

Postby CherieBgd » 08 Sep 2011, 14:03

Liv wrote:
CaroWozniacki
Had a bit of fun last night b4 my press conference.Hope it was not taken the wrong way. I have the upmost respect and admiration of Rafa!!!!

Kokosh...
CherieBgd

Postby NadjaM » 08 Sep 2011, 15:15

Curka...

Mora da privuce paznju pa to ti je...Bar da je duhovita... :thumbdown:
NadjaM

Postby jabukamen » 09 Sep 2011, 10:40

Ne bih da preuzimam delgadovu ulogu posto je on prilicno ozbiljno shvata, ali da li vas ovo asocira na nekog? Broj1 koji bi da privuce jos paznje pa se odradjuju neduhovite imitacije i slicne vanterenske aktivnosti u stilu vidite me sto sam otkacen(a).

Po meni nepotrebno koji god broj1 da je u pitanju.
"Da imamo život, sport bi nam bio zabava a ne patologija." Sloba Milošević twitter.
jabukamen

Postby Altair » 09 Sep 2011, 10:48

ne znam na koga aludiras , ali ako je na noleta totalno nije na mestu. prvo, on nikad, ali nikad ne bi radio imitacije na racun kolege kome je pozlilo.
a to je i osnovni razlog zasto je jadno ovo sto je karo uradila

a drugo, kada se nole sali ili nekoga imitira, to je uglavnom duhovito. sigurno ne svima, ali vecini jeste
dok karo nema jednu sarmantnu niti duhovitu kosku u telu. sva je blah
I don't give a damn how it's supposed to be
That might work for you, it don't work for me
You write your truth and I'll write mine
One man's ceiling's another man's sky high
Altair

Postby vanjabarsa » 09 Sep 2011, 11:04

@jabukamen :s kim god da si uporedjivao ovu supljoglavu tupsonitu je uvreda do bola .
vanjabarsa

Postby jabukamen » 09 Sep 2011, 11:16

Nije isto, ali je slicno. Ne verujem da bilo ko od nas voli kad mu se ukazuje na tikove ili mane koje poseduje, a verujem da je Rafa sasvim dovoljan broj puta objasnjavao vadjenje gaca iz dupeta i Sarapova zasto vristi da im nisu potrebne Noletove imitacije da njih i nemastovite novinare dodatno podsecaju na to.

Broj jedan je nesto poput kraljevske titule koja se nosi sa ponosom, pa cak i arogancijom, ti bi trebao da budes onaj koga svi gledaju i zele da dodju na tvoje mesto, sto rece pesnik da te mrze, a da ti se dive, u krajnjem slucaju i imitiraju, a ne da ti imitiras one ispod sebe. Nije isto kada imas devetnaest i kad si sesnaesti na svetu i kad si broj jedan i kad su sve kamere uprte u tebe, a ti sa plavom perikom. Mislio sam da su to decije bolesti koje je Nole davno prelezao.

Dopustam da su moji istomisljenici u debeloj manjini, ali to je moj stav.
"Da imamo život, sport bi nam bio zabava a ne patologija." Sloba Milošević twitter.
jabukamen

Postby Goca_64 » 09 Sep 2011, 11:20

jabukamen wrote: ...a ti sa plavom perikom. Mislio sam da su to decije bolesti koje je Nole davno prelezao.

Necu se odredjivati kao tvoj istomisljenik, niti kao neistomisljenik, ali samo da te podsetim da je ta reklama uradjena namenski i da je idejni tvorac njihov sponzor za rekete. Kako sam ja shvatila, i Nole i Masa su bili potpuno saglasni s time i sasvim dobro je odradili.
"Ja sam ono što nema cenu - pošten i siromašan"
M. Selimović
"Sve ce proći. Ali, kakva je to utjeha?
Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život.
Zar je nada u tome da sve prođe? "
M. Selimović
Goca_64

Postby M.S. » 09 Sep 2011, 11:31

Tačno, to sa plavom perikom je reklamni trik i pokušaj da se preko Mašine slave malo uradi i na Novakovoj. Za razliku od ST-a, Head još nešto i radi po tom pitanju. Tačnije, radi ono što pričasmo pre neki dan-na njegovoj prepoznatljivosti i autentičnom imidžu.

U nekim ostalim detaljima se slažem-misim da oboje imaju želju za mnogo pažnje. Subjektivno, Novak mi je šarmantan, dok Voz nije. S druge strane, imitacije Nadala (ne i Šarapove) nisu uvek bile ukusne. Ipak, uglavnom su rađene dok nije bio broj jedan koliko znam.
Najbolji je režim za sve ljude. Najgori su ljudi za sve režime.
M.S.

Postby Goca_64 » 09 Sep 2011, 11:40

M.S. wrote: Subjektivno, Novak mi je šarmantan, dok Voz nije. S druge strane, imitacije Nadala (ne i Šarapove) nisu uvek bile ukusne. Ipak, uglavnom su rađene dok nije bio broj jedan koliko znam.

Po meni, nisu nikad bile ukusne bez obzira na to sto ni Rafini tikovi nisu ukusni. Ali, utoliko pre da ih se ne potencira na taj nacin, narocito vadjenje gaca iz dupeta. No, kao sto kazes, subjektivnost me sprecava da Novaka konstantno kritikujem zbog tih neukusnih gafova koje je imao...
"Ja sam ono što nema cenu - pošten i siromašan"
M. Selimović
"Sve ce proći. Ali, kakva je to utjeha?
Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život.
Zar je nada u tome da sve prođe? "
M. Selimović
Goca_64

Postby Liv » 09 Sep 2011, 12:01

Da, ne secam se da je ista sem te imitacije Marije radio od kad je No1 i vrlo je primetno da na sve nacine pokusava da ih izbegne kad ga novinari pitaju da nesto izvede. Jasno je i njemu da je dosta toga, narocito sto se ponavljaju isti ljudi. Verujem da je razlog sto imitira Meka, Masu i Rafu upravo taj sto je s njima u dobrim odnosima i sto je mislio da im nece smetati. Od kad je Rafa dao do znanja da mu smeta Novak ga vise ne imitira.
Altair je pogodila sustinu, Novakove imitacije su bezazlene iako mogu biti neukusne ali Karo ga bas pretera. Isto kao da se uhvatila za kolena i pala na zemlju. Mnogo mi je krivo sto nije u prilici da odigra ravnopravan mec sa Rafom da joj pokaze sta misli o ovome. :lollol:
Mada stvarno verujem da nije mislila nista lose, ovo je pre pressa i neko je snimio, verovatno nije trebalo da izadje u javnost. Nije mislila. :)
Liv

Postby jabukamen » 09 Sep 2011, 12:08

Goca_64 wrote:i Nole i Masa su bili potpuno saglasni s time i sasvim dobro je odradili.

To je upravo ono sto mi se ne dopada. Voleo bih da Nole radi ono sto rade Rafa, Roger, Dzordan ili nemam pojma ko je jos u toj galaksiji najvecih svetskih zvezda. Ne secam ih se sa perikama kako imitiraju kolege, mozda je Sekil to radio, lici mi na njega, ali na ove najvece definitivno ne.

Trenutno je jedan od najboljih igraca u NBA Derek Rouz, decko cija je brzina neverovatna i to je efektno iskorisceno u marketinskoj kampanji. Nole je slican tome, na terenu je kao macka, vraca sve servise i sigurno je broj jedan i idol potrosacima pre zahvaljujuci tome, nego imitacijama i glupiranjima, neka ih Bahramiju ili kako se vec preziva. Malo je bezveze da ja dajem ideje marketinskim agencijama, ali verujem da se moze iskoristiti potencijal jednog od najvecih tenisera ikada, a da to ne izgleda debilno.

Noletove najpoznatije imitacije su iz 2007., nakon toga su nekoliko puta trazili od njega da to ponovi, a on je odbijao i verovao sam da ce ih kao decije bolesti polako prekriti prasina zaborava, kao i predaje koje sada pominju samo zlopamtila, nesto poput Rogerovih lomljenja reketa iz mladih dana koje svi pominju, a retko ko ih je zaista i video. Medjutim, Nole je odlucio da je saglasan sa perikom i imitacijama na koje je 10% Masinih fanova kliknulo like, pa je i on postao duplo popularniji na FB, svi srecni (ili bar vecina kojoj se to dopada), ali mislim da je to moglo bolje, efektnije i dostojanstvenije.
jabukamen

Postby Liv » 09 Sep 2011, 12:18

Meni je taj video skroz simpa. Slazem se da ima boljih nacina za promociju, ovaj je imao samo jednu nameru i u tome je uspeo.
Brzina, flexibilnost i darth vader fazon naspram idealnih sampiona je nesto sto bih licno volela da bude polazna tacka Novakovog marketinga i sto bi ga definitivno izdvojilo od ostalih i pokupilo dosta paznje jer je atipicno. Ali ko mene pita. :beyond:
Liv

PreviousNext

Return to Teniski miks