Ništa tebi nije jasno, tako da ne vidim dalji smisao rasprave.
Samo da primetim koliko je smešno da o teorijama zavere pričaš ti koji mrtav ozbiljan državu Srbiju vidiš kao krivca što je grupa lupeža olešila SDCZ
Imao si i onaj zanimljiv potpis o Zvezdi kao žrtvi naših grehova i tralala...Bezveze.
U svakom slučaju, to što jednog čoveka vidiš kao problem u ovakvom sistemu, pokazuje koliko ti apsolutno ne razumeš problem.
Ali nije on glavni krivac ,on je samo simbol lošeg stanja našeg fudbala, kao što su ljudi 2000. godine Miloševića videli kao glavnog krivca za stanje države tokom devedesetih.
Terzić ili Karadžić?
Diktator wrote:Svi fudbalski uspesi koji su ostali u secanju...
Djora selektor i poraz od Rusa na JNA,selektorska komsija i debakl od Holandije,Savicevic selektor i poraz od Azerbejdzana,Petko i bruka protiv Argentine i Obale Bjelokosti,Klemente selektor i poraz od Kazahstana,nereseno sa Jermenima,Pizon i debakl od Estonije,...vise se i ne secam ko nas je sve vodio kroz one poraze od Slovenije,Irske,itd..
Predsednici saveza u tom periodu,ako je uopste bitno-->Miljanic,Stojkovic,Terzic,Karadzic...
Zappa wrote:
DIFovac wrote:Ma nije Karadzic, Advokat ili neko treci kriv. Kriv je Hugo Buli, koji je 1896. godine donio prvu fudbalsku loptu u Beograd.
Unexpected wrote:Recimo, imaš samo te dve opcije, koga biraš?
Usledilo je pitanje da li su igrači razgovarali o tome zbog čega postoji veliki jaz između onoga što pružaju u klubovima i reprezentaciji?
"Da, evo sada smo razgovarali o tome. To je stalna tema, pričao sam o tome i sa Banetom (Ivanović) i sa Kokijem (Kolarov). Negde očigledno postoji problem... Verujete mi, ja sam se večeras umorio 30 do 40 odsto više nego kada igram za Čelsi, gde uopšte ne moram toliko da trčim", uporedio je Matić i nastavio:
"Jedno je kada znate šta radite i gde trčite, a drugo kada se nalazite u raskoraku".
Return to Reprezentativna takmičenja
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests