OCCRP je imao uvid u audio razgovor Vladimira Lučića, direktora srpskog Telekoma i Stena Milera, direktora United grupe, tokom kojeg je dogovarana smena direktorke United media Aleksandre Subotić, rekla je u večerašnjem Dnevniku na TV Nova Vesna Radojević, koautorka teksta objavljenog danas, u kom se navode uznemirujuće informacije vezane za pomenutu smenu i ulogu predsednika Aleksandra Vučića u njemu
Mikisha wrote:Jbt ja ne znam pola ovih skracenica sto si napisao hahahah.
Gde je onaj jedan sto lici na medveda, neugledan, ruzan, liberalan a zove se nesto bas konzervativno, tipa Radovan
Foteljas wrote:
Zasto bi on (i bilo ko od opozicionih poslanika) podnosio ostavku na mandat? Koji se konkretno benefit time dobija? Da izgube imunitet, da ostanu bez primanja (kako god da ja smatarao da ne rade dobro svoj posao, takvi polozaji ipak zahtevaju profesionalno angazovanje), da rezim popuni te mandate svojim ljudima, dobije dvotrecinsku vecinu i promeni Ustav i otvori vrhovniku priliku da se dozivotno kandiduje za predsednika? Neko iz inostranstva ce onda da mu zavrne usi i kaze "no, no..."
Ti supljaci "bojkot", "beli listici", "nema legitimitet" su itekako zasluzni sto ovaj vlada pomenutih 13 godina.
medjutim wrote:Mikisha wrote:Jbt ja ne znam pola ovih skracenica sto si napisao hahahah.
Gde je onaj jedan sto lici na medveda, neugledan, ruzan, liberalan a zove se nesto bas konzervativno, tipa Radovan
Aleksandar Radovanović?
Cinciripini wrote:Zbog čega je vučić spustio cenzus na 3%, kada je mogao da izvuče 2/3 većinu i promeni ustav? Nema ti ta tvoja teorija utemeljenje u osnovi logike.
White Mamba wrote:Nemamo mi luksuz da nam neko pojede 3, 4% a da dune u frulu o tome se radi jbg..
Siptar ce svoje da namakne
Milutinov Tata wrote:Cinciripini wrote:Zbog čega je vučić spustio cenzus na 3%, kada je mogao da izvuče 2/3 većinu i promeni ustav? Nema ti ta tvoja teorija utemeljenje u osnovi logike.
Spustio je za one izbore za koje je najavljen bojkot da "navuce" neke, sto je i uspeo pa se par njih upecalo, kao Sergej i Jovanovic. On je tada mogao da radi sta hoce u parlamentu jer je maltene citav sastav bio uz vladu, ali nije imao legitimitet nikakav pa su se samo cekali novi izbori. A posle je cenzus ostavio da bi neki i dalje "verovali" da mogu da dobace dotle, pa se stalno prosipa veliki broj glasova za opoziciju, umesto da gledaju kako da se ujedine.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests