Board index Sportske zanimacije Sportsko klađenje Avangardin tiket

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Gerzovo » 04 May 2025, 09:01

Dobro je što neće narod odmoriti par dana od beskrajnih monologa po tv stanicama.
Gerzovo

Postby Deran991 » 04 May 2025, 09:56

Najjača je Brnaba koja kao dokaz da je Vučić zaista dobio poziv od Trampa citira Tviter nalog nepostojećeg medija na engleskom jeziku kojeg prate pretežno Srbi i za koji Mario Bojić kaže da ga drži lik iz Požarevca. :biggrin:
Čime se sve oni neće služiti.

Deran991

Postby Ziks96 » 04 May 2025, 10:09

Lik nasim parama platio milionce + put i svu pratecu opremu i ljudstvo da bi na kvarno (kako se spekulise pod laznim imenom) upao na veceru da bi se slikao sa Trampom. Ameri ga provalili, uzeli mu kes, pustili ga da dodje i onda ga izmrsikali nazad. :lollol:

Ovo ni mister Binu ne bi palo na pamet.
Biće bolje, samo ne nama!
Ziks96

Postby Ćoba » 04 May 2025, 10:52

Za Srbe je velika sreća što su ga Ameri otjerali prije bilo kakvog viđenja sa Trampom. Ko zna šta bi mu ovaj puta dao.
Ćoba

Postby BlackOwl » 04 May 2025, 12:43

Ziks96 wrote:Lik nasim parama platio milionce + put i svu pratecu opremu i ljudstvo da bi na kvarno (kako se spekulise pod laznim imenom) upao na veceru da bi se slikao sa Trampom. Ameri ga provalili, uzeli mu kes, pustili ga da dodje i onda ga izmrsikali nazad. :lollol:

Meni je neverovatno da mu je to stvarno bio plan. Jeste on jadov ali njega redovno primaju imbecili iz EU, merkelova ga je primala pred svake izbore. Sve je moguce ali nekako mi ne ide u glavu da je stvarno sve to planirao samo da bi izvacario jednu fotku u nekom hodniku.
"Ponovo je kao obrazloženje navedeno da se radi „o obezbeđivanja finansijske pomoći za redovan rad Košarkaškog saveza Srbije“. Međutim, redovan rad KSS-a je izgleda bilo finansiranje Crvene zvezde kao i u prethodnim navratima."
BlackOwl

Postby aleks delarz » 04 May 2025, 12:45

Kakvoj maskoti smo mi kao narod dozvolili da nam glumi diktatora, to je za ozbiljno proučavanje.
aleks delarz

Postby jupol » 04 May 2025, 12:58

BlackOwl wrote:
Ziks96 wrote:Lik nasim parama platio milionce + put i svu pratecu opremu i ljudstvo da bi na kvarno (kako se spekulise pod laznim imenom) upao na veceru da bi se slikao sa Trampom. Ameri ga provalili, uzeli mu kes, pustili ga da dodje i onda ga izmrsikali nazad. :lollol:

Meni je neverovatno da mu je to stvarno bio plan. Jeste on jadov ali njega redovno primaju imbecili iz EU, merkelova ga je primala pred svake izbore. Sve je moguce ali nekako mi ne ide u glavu da je stvarno sve to planirao samo da bi izvacario jednu fotku u nekom hodniku.

a sta on inace radi pa ti je ovo neverovatno?
Kad se Rajs na forum vrati
jupol

Postby Гроф Тинторето » 04 May 2025, 13:00

Kad se setim onog klipa gde ona neka zena iz EU ne zna ni kako se zove Toma Diploma :D

Ali, pozlilo mu i onda putuje pun kufer sati da bi dosao na VMA :biggrin:
Jeste, skupi lekari tamo, ali nisu preko milion.
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Postby PERA » 04 May 2025, 13:25

aleks delarz wrote:Kakvoj maskoti smo mi kao narod dozvolili da nam glumi diktatora, to je za ozbiljno proučavanje.
Ko glasao sns od ruke mu ništa ne rodilo, rujno vino ni pšenica bijela.
Rđom kapo dok mu je kolena.
PERA

Postby Ziks96 » 04 May 2025, 14:03

BlackOwl wrote:

Moze da te zacudi ako posmatras kao izolovan slucaj, ali ako pogledas citavu njegovu vladavinu, uopste nije za cudjenje. Prosto ne postoji stvar kojom bi mogli da me iznenade sem eventualno da oforme ministarstvo kladionica kao sto je bila neka fora na Instagramu. :lollol:

aleks delarz wrote:Kakvoj maskoti smo mi kao narod dozvolili da nam glumi diktatora, to je za ozbiljno proučavanje.

Sve je bilo jasno kad je "spasavao" zavejan narod ali smo bili slijepi i ludi nazalost.
Da mu je stvarno pozlilo ne bi zalio milijardu, naravno nasih para, a ne dosta manje od toga.

Sto napisa neko, zvala ga majka da pita jel Andrej jeo isto sto i on. :lollol:
Biće bolje, samo ne nama!
Ziks96

Postby Niko123 » 04 May 2025, 14:13

Evo jednog od lojalista :laugh: kakve nakaze udišu vazduh

Pojačalo se dinstanje
Niko123

Postby Houdini » 04 May 2025, 14:47

On jeste bolestan, jeste verovatno izbačen iz zone konfora, mrzi Srbiji i hoće da je ponizi..

Ali nikad ne bih ni pomislio da može da mu padne na pamet ovakva glupost..
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Previous

Return to Avangardin tiket