Nikola wrote:More, treba ovo da se zavrsi tako sto cemo svi na ulicu, pa sa jedne strane crte oni kojima ovo odgovara, sa druge mi. Sredine nema.
Niko123 wrote:Ja opet mislim, da će raspala EU, njemu da uvede sankcije, ako ode u Moskvu 9. maja.
Zappa wrote:Nikola wrote:More, treba ovo da se zavrsi tako sto cemo svi na ulicu, pa sa jedne strane crte oni kojima ovo odgovara, sa druge mi. Sredine nema.
Opravdano nisam bio prisutan danas.. Nazalost ne postoji kritcna masa za ozbiljnu akciju...
Prethodnih meseci je postojala eksplozija u narodu i bojim se da smo opet upali u malodusnost..
Vucic je preko kanalizacije od svojih medija ponovo stvorio blato. Olos nije znao sta da radi prvih meseci i sada igra na kartu nasilja.. U toj igri se najbolje snalazi i narod najlakse guta tu pricu..
Ocekujem da i dalje mrcvari ove proteste, sve dok rejting studenta ne padne, kao i energija u narodu i onda po starom dobrom pravilu ide na izbore..
Nazalost, deluje mi, mozda grešim ali vreme nam nije saveznik..
"Odbor SNS" u NS da ne koristim neke druge reci je jedan od najorganizovanijih i cine ga ljudi bez morala. Spona tzv.NS privrednika, mafijasa, batinasa, policije, lokalnih politicara i onih koji su prebegli u BG jednom recju zlo..
Edge wrote:
Users browsing this forum: No registered users and 7 guests