Predlozi za ovaj vikend?
Ovako na prvu mi se bas svidja kvota na Atlantu... Mislim da cu ih imati u raznim kombinacijama ove nedelje.
Generalno mnogo vise volim u NFLu uzimati autsajdere u duzim hendikepima, nego igrate na favorite cistu pobedu, ali mislim da je ovo prva sedmica ikada da mi se niti jedan autsajder osim Atlante (gde opet 50-50 mec) ne svidja.
S obzirom da je ovo NFL, nema sanse da dodju svi kecevi ili skoro svi, ali nemam predstavu ko moze da iskoci, voleo bih i druge da cujem po tom pitanju za ovo kolo

-Grin Bej ce da rutinira Denver koji ni na svom terenu nije uspeo da pobedi, pa jos u septembru, nema sta da traze u Viskonsinu...
-Bez obzira na promenu kvoterbeka, ne vidim Dzajantse u nekoj ozbiljnijoj igri u Tampi.
-Pit Kerol u septembru ima neki bolestan rekord kao trener Sijetla na domacem terenu, tipa 17-1, nema sanse da oni izgube od Saintsa bez Brisa, plus ni sa njim nisu narocito briljirali na startu sezone, a kamoli sad bez njega.
-Baltimore verovatno najvise "vredi" kao autsajder, ali ja ocekujem dosta laksu pobedu Kanzasa nego sto ljudi ocekuju. Ipak, secamo se meca od prosle sezone, Rejvensi itekako sposobni da se potuku, ali ni njih ne vidim da pobedjuju ove sedmice. Napad Cifsa je zaista strasan, a odbrana bolja nego lani.
-Bafalo-Sinsinati moze biti potencijalno iznenadjenje... Bengalsi su se raspali protiv Najnersa, ali bas ti Najnersi su najtezi za predvideti u ligi ove sezone, tj. za predvideti realan kvalitet i uporedjivati njihove rezultate kladionicarski. Kajl Senehen je verovatno najbolji play caller u citavoj ligi, a odbrana Bengalsa je kriminalna. Opet, napad Bafala je daleko od idealnog, dok napad Bengalsa je itekako "osvezen", Ros i Bojd kao mlade nade na WR, Mikson... Ako bih negde trazio potencijalno iznenadjenje u ovom kolu, to bi bilo ovde. Ali opet, ako bih morao birati, igrao bih keca.
-Po svim zakonima, Minesota bi morala ponistiti Ouklend, ali nakon onog poraza lani kuci od Bafala koji je u tom momentu bio najgori tim lige, mislim da nema smisla kladiti se na Minesotu kad god je kvota ispod 1,30. Kad su na onaj nacin lani izgubili od Bilsa, jasno je da od svakoga mogu... Pri tome, cenim izuzetno Mekdermota i njegov tim, ali ono lani je na papiru bio najgori tim lige u tom momentu. A Rejdersi mogu biti itekako nezgodni.
-Hjustonu nista ne verujem, Cardzersi su korektno izgledali u prva dva kola, trebali su dobiti mec i u Detroitu tj. bili su bolji rival, ali sad bi to trebali naplatiti.
-Mislim da ce Pitsburg izgubiti, ali i tu moze biti tesno... Naime, u zadnjih 6-7 godina, oni su 10-6 u mecevima bez Big Bena, nerealan podatak. Videcemo kakav je ovaj backup QB, jer odbrana Stilersa moze odgovoriti, ali kao sto rekoh ranije, Najnersi imaju sjajan napad, dobru kreativnost i jednostavno ne vidim kako to napad Pitsburga moze ispratiti i poenterski pratiti.
-Vidim da su analiticari saglasni po tome da bi Filadelfija mogla kiksnuti, ali meni je to jak kec u nedelju.