Board index Razni Sportovi Američki fudbal

Kladjenje na NFL

Re: Kladjenje na NFL

Postby Steamroller91 » 08 Sep 2024, 12:18

Igrao sam:
NO-CAR -44.5
CHI-TEN -48.5
BUFF-ARI +42.5
IND-HOU +45.5
MIA-JAC +47.5

Jos jedna dobra stvar je sto Merkur nudi nekoliko razlicitih granica na poene, hendikep i slicno ja sam za parove iznad uzimao povoljnije granice sa kvotama 1.6-1.65

Igrace cu da odigram pred sam pocetak, kad se bude znalo definitivno ko igra a ko je out.
Avangarda classic FPL Champion - 2022/2023
Avangarda Head to Head FPL Champion - 2022/2023
Steamroller91

Postby Pit Bull » 08 Sep 2024, 14:38

Tesko je prvo kolo uvijek za gadjanje.

Ovo za plus/minus su dobri tipovi. Cikago-Tenesi moze otici na obe strane, mada i jedni i drugi imaju dobre kornere... Ali opet, ocekujem dosta igre kroz vazduh tu, ako se otvori 7-7 na pocetku, lako moze otici u 50+ poena.

Cardzersi-Rejdersi bi trebali u minus, a Tampa-Vasington je bas niska granica. Dve ocajne odbrane...
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby Pit Bull » 09 Sep 2024, 00:00

Izasao sam na kraju jedan tiket u Week 1, u prevodu povrat uloga za Week 1.

Nisam nezadovoljan. Week 1 je nacrtan za minus. Pogotovo sto sam imao srece da na jedan od dva glavna tiketa stavim sva tri promasaja. Da sam Atlantu ili Dzajantse stavio na drugi, bio bi patos.

A opet s druge strane, na dva tiketa sam masio jednu. Sinsinati mi je kao daleko najniza kvota sjebao jedan tiket, a ovaj gdje igram over/under sam pao samo Majami koji mi je bio zadnji pick na tiketu. Ovih prvih pet over/under sam imao na keca i sesti sam vagao sinoc dobrih 10 minuta da li da uzmem Sinsinati-NE under, da li Detroit-Remsi over, da li Majami-Jax over i nasjeo sam na vox populi koji je furao Majami-Jax na veliki broj poena iako sam daleko bio od te sigurnosti.

Elem, sad tek vidim da mi je Sinsinati i zmiju zajebao ako Dalas-Klivlend uspore u cetvrtoj.

Image

I da, uzeo sam cashout na Sijetl. Pet evra razlike u odnosu na finalni dobitak ako Denver nekim cudom okrene, ali zlu ne trebalo.
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Previous

Return to Američki fudbal