Skup ,po meni je potpuno uspeo.
Kakav crni strah,zastrasivanje.Nema govora.Dogovor je bio da krenemo od ADA mola.Mi kad smo dosli momci koji su nas cekali na samoj raskrnici ,kazu kolona ide vec skoro pola sata.To se reka ljudi slivala.Tu smo sacekali grupu,koja je u tom momentu bila na raskrsnici Pozeske i Kirovljeve.Njih smo cekali jedno 20-25 minuta.Isli smo u koloni do sajma i tu smo se odvojili.Mi smo krenuli Sarajevskom,do Nemanjine i na raskrsnici Nemanjine i MT,omanja grupa i konj.Tu smo pitali redare gde je skup,jel skupstina ili Slavija.Niko nije znao da odgovori.Po meni je to mozda mali promasaj.Mi smo krenuli prema skupstini,pa skenuli u Masarikovu i Resavskom(pisem nazive uica sto ja znam,posto su menjali ne zna se koliko puta)Na uglu Resavske i Krunske,redari nisu dozvoljavali put ka cr.SV.Marka ,vec su ljude usmeravali u Krunsku,pa krug i spustanje ka Slaviji.Jedna grupa nas se odvaja i krece nazad ,jer je cilj io skupstina,a druga pravac cvetni trg Slavija.Kad smo se spustili do Beogradjanke krece kisa.Trazili smo gde da se sklonimo na kratko,nema mesta ,sve puno.Onda odlucimo da se spustimo do Admirala Geprata do Momumenta.
Ni tu nismo nasli mesto.Usput srecemo ljude iz pravca B.B.Kolono jos nije stigla,a mi smo se vrteli sigurno sat vremena gore,dole.
Odatle nazad do C.T i tu nadjemo mesto da malo odmorimo u basti picerije.Dogovor ,sta dalje ,koji pravac.Da liskupstina,ili Slavija.Reka ljudi se slival ka Slaviji.
Krenemo prema skupstini.Izadjemo na cr.SM ,dodjemo do poste i tu malo blejimo.Usput vidimo pandure u civilu sa motorolama.Njih dvojica.Marsuta je bio cacilend.Imam sta da vidim.Provokatori,kreteni i kazem ljudima da se sklonimo i krenemo Bulevarom ,pa se Beogradskom spustimo ka Slaviji.
Ne mogu tacno da se setim u kom trenutku druga grupa zove i pita nas da li je sve u redu.Kazu neki cudan zvuk nalik raketi,ljudi popadali,uzemirili se.Mislim se kakve rakete,poludeli,pricinjava se ljudima.Kad je ispaljena signalna raketa,bili smo iznad parkica,tad su pustili dronove. ,probijali se ka Slaviji.Biii na slaviji i posle nazad kuci.
Niko nije gurao ,svi doduse tesko,polako prolaze i kad neko gurne,izvini se.Bas kulturno,obzirom koja masa ljudi se slila.
Pre svega studenti su organizatori.Receno je bez nasilja.Koliko su ljudi svesni i da masa od preko 500.000 ljdi,a bilo je svakavih medju njom,ispostovani su maksimalno.Mislim da je samim tim skup bio uspesan i nema govora da je propao.Poslata je poruka,da zelimo promene i da necemo stati.
Ceracemo se jos.Nije ovo kraj.Videcemo koji su sledeci koraci.
Beogradjani su polozili ispit.

Hvala svima koji su dosli,podrzali skup.