Board index Razni Sportovi Američki fudbal

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby AirBall » 16 Mar 2025, 06:07

Skup bih ocenio 10/10, bukvalno nista nije moglo da se uradi drugacije, a da izazove bolji efekat...

Ko ne razume da je ovaj covek ozbiljno bolestan i da je spreman na sve, ne razume nista...

Bice ovde jos borbe, ali svakim danom je sve slabiji...

Studenti se pitaju, mi cemo nastaviti da ih pratimo u svemu...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby balkanski spijun » 16 Mar 2025, 06:42

Skup ,po meni je potpuno uspeo.

Kakav crni strah,zastrasivanje.Nema govora.Dogovor je bio da krenemo od ADA mola.Mi kad smo dosli momci koji su nas cekali na samoj raskrnici ,kazu kolona ide vec skoro pola sata.To se reka ljudi slivala.Tu smo sacekali grupu,koja je u tom momentu bila na raskrsnici Pozeske i Kirovljeve.Njih smo cekali jedno 20-25 minuta.Isli smo u koloni do sajma i tu smo se odvojili.Mi smo krenuli Sarajevskom,do Nemanjine i na raskrsnici Nemanjine i MT,omanja grupa i konj.Tu smo pitali redare gde je skup,jel skupstina ili Slavija.Niko nije znao da odgovori.Po meni je to mozda mali promasaj.Mi smo krenuli prema skupstini,pa skenuli u Masarikovu i Resavskom(pisem nazive uica sto ja znam,posto su menjali ne zna se koliko puta)Na uglu Resavske i Krunske,redari nisu dozvoljavali put ka cr.SV.Marka ,vec su ljude usmeravali u Krunsku,pa krug i spustanje ka Slaviji.Jedna grupa nas se odvaja i krece nazad ,jer je cilj io skupstina,a druga pravac cvetni trg Slavija.Kad smo se spustili do Beogradjanke krece kisa.Trazili smo gde da se sklonimo na kratko,nema mesta ,sve puno.Onda odlucimo da se spustimo do Admirala Geprata do Momumenta.
Ni tu nismo nasli mesto.Usput srecemo ljude iz pravca B.B.Kolono jos nije stigla,a mi smo se vrteli sigurno sat vremena gore,dole.

Odatle nazad do C.T i tu nadjemo mesto da malo odmorimo u basti picerije.Dogovor ,sta dalje ,koji pravac.Da liskupstina,ili Slavija.Reka ljudi se slival ka Slaviji.

Krenemo prema skupstini.Izadjemo na cr.SM ,dodjemo do poste i tu malo blejimo.Usput vidimo pandure u civilu sa motorolama.Njih dvojica.Marsuta je bio cacilend.Imam sta da vidim.Provokatori,kreteni i kazem ljudima da se sklonimo i krenemo Bulevarom ,pa se Beogradskom spustimo ka Slaviji.

Ne mogu tacno da se setim u kom trenutku druga grupa zove i pita nas da li je sve u redu.Kazu neki cudan zvuk nalik raketi,ljudi popadali,uzemirili se.Mislim se kakve rakete,poludeli,pricinjava se ljudima.Kad je ispaljena signalna raketa,bili smo iznad parkica,tad su pustili dronove. ,probijali se ka Slaviji.Biii na slaviji i posle nazad kuci.

Niko nije gurao ,svi doduse tesko,polako prolaze i kad neko gurne,izvini se.Bas kulturno,obzirom koja masa ljudi se slila.

Pre svega studenti su organizatori.Receno je bez nasilja.Koliko su ljudi svesni i da masa od preko 500.000 ljdi,a bilo je svakavih medju njom,ispostovani su maksimalno.Mislim da je samim tim skup bio uspesan i nema govora da je propao.Poslata je poruka,da zelimo promene i da necemo stati.

Ceracemo se jos.Nije ovo kraj.Videcemo koji su sledeci koraci.

Beogradjani su polozili ispit. :blue: Hvala svima koji su dosli,podrzali skup. :okk:
balkanski spijun

Postby BlackOwl » 16 Mar 2025, 07:16

Nije propao skup, ovaj skup je najveci u istoriji srbije a to je jos vise uvecano zbog stanja u kom se nalazi drzava i narod.
Ono sto nije uspelo je ispunjenje zahteva. Ovim skupom nismo ni milimetar blizi tome a valjda je to cilj a ne skup radi skupa.
"Ponovo je kao obrazloženje navedeno da se radi „o obezbeđivanja finansijske pomoći za redovan rad Košarkaškog saveza Srbije“. Međutim, redovan rad KSS-a je izgleda bilo finansiranje Crvene zvezde kao i u prethodnim navratima."
BlackOwl

Postby balkanski spijun » 16 Mar 2025, 07:20

Da dodam,dobro je sto je ovako zavren skup.

Pojedinci treba da budu svesni da je u masi skoro 50% njih bilo dece,ako ne i vise od toga.Tu racunam studente ,srednjskolce, zene,devojke.Ne ide se na radikalizciju sa decom u prvim redovima.Velika koncentracija ljudi i ne mozes u toj masi da pomognes deci.Fizicki ne mozes da se probijes.

Koliko sam shvatio studente, njima nije padalo na pamet da izazovu nerede,sukobe..Maksimalno je uradjeno kako su zeleli.Mislim da je to podvig,a ne defetizam.

Bice prilika.Nije ovo kraj.

Oni koji su mislili da ruse,nikakav problem.Sledeci put u prve redove,pa rusite.Malo je ljigavo,prizivati radikalizaciju,a deca na celu.Nisam za to.Vec ako idemo na radikalizaciju,onda deca pozadi,ili se sklone.a ne prvi na udaru.

Nisu mi neki jasni.Povedite vasu decu pa idite na radikalizaciju.Ne vi ste pamtni.Neciju decu treba da biju,lincuju.Poturite vasu,da vidim da li cete tako da razmisljate.
Last edited by balkanski spijun on 16 Mar 2025, 07:29, edited 1 time in total.
balkanski spijun

Postby balkanski spijun » 16 Mar 2025, 07:25

BlackOwl wrote:Nije propao skup, ovaj skup je najveci u istoriji srbije a to je jos vise uvecano zbog stanja u kom se nalazi drzava i narod.
Ono sto nije uspelo je ispunjenje zahteva. Ovim skupom nismo ni milimetar blizi tome a valjda je to cilj a ne skup radi skupa.

Nije ovo skup,kao skup.

Pokazano je da nema straha,da ljudi zele promene.Do juce nismo smeli da pomolimo glave,a kamali da protestvujemo.

Ova budala svakim danom sve vise tone u lazima,podmetanjima.Nek vidi narod ko je,oni koji jos nisu shvatili.

ovo je pocetak.

Kad je ovoliki broj Beogradjana izasao na ulice.Cekas na mostu 4 sata da predjes.malo realnosti.
balkanski spijun

Postby Mikisha » 16 Mar 2025, 07:30

Nista, do iducih desavanja svi mozete da ugnjetavate svog lokalnog ćacija.
Pomiluj mi muda Ostoja
Mikisha

Postby AirBall » 16 Mar 2025, 07:52

Jedini normalan zavrsetak skupa, sve ostalo bi islo njemu na vodenicu jer je vapio za neredima i izveo je sve sto ima i sa uniformom i bez uniforme da silom brani vlast...

Ljudi su poslali poruku, i ovako je bio najmasovniji skup ikada, a ko zna koliko bi ljudi bilo na teritoriji Beograda da nisu zabranjeni vozovi, ukidane autobuske linije i ukinut gradski prevoz u Beogradu...

On jednostavno nema gde, ne postoji potez koji moze da napravi, a da ga ucini jacim...

Svaki dan je sve slabiji i treba sacekati dalje poteze...

Nema ovde nazad, vracanje na prethodne pozicije vise nije moguce...
AirBall

Postby aleks delarz » 16 Mar 2025, 07:54

Cilj skupa je bio da se ljudi oslobode straha i da postanu deo protesta, pokazati evropi i svetu da nenadlezni nema vise podršku naroda, kako bi ga isti polako pustili niz vodu.
Svi svetski mediji izveštavaju negativno po njega, što njemu predstavlja ogroman problem.

Mnogi ovde prizivaju na radikalizaciju, ali sumnjam da bi bili spremni da stanu u prve redove.

Ovi nenasilni skupovi su njemu trn u oku, jer njemu trebaju incidenti i haos, kako bi posle pljuvao preko svojih medija i angažovao policiju i svoje huligane.

I suviše ste nestrpljivi, ali sa bolesnikom i diktatorom na vlasti, stvari ne idu tako brzo kako bi mnogi hteli.

Sami smo se doveli u ovu situaciju i trebamo biti zahvalni da je napokon neko rekao dosta i rešio da organizuje narod.

Ovo korišćenje zvučnog topa tokom mirnih protesta i 15to minute tišine je ogromna greška koju je bolesnik napravio.

Sačekajmo naredne dane da vidimo naredne korake, pa možemo da komentarišimo, mada šta god studenti odlučili treba podržati i ići ovog puta do kraja, ma koliko trajalo.

Strpljen, spašen.
aleks delarz

Postby Niko123 » 16 Mar 2025, 07:57

Da imamo neku" opoziciju" pa da oni povuku, ali nemamo, skoro jebeno svi sarađuju sa njim.
Niko123

Postby BlackOwl » 16 Mar 2025, 07:58

Evropa i svet izvestava o skupu kao da se okupio sahovski fan klub, citiraju probrane izjave vucica u kojima zvuci kao da je angela merkel. Ni trunku nije oslabila podrska zapada najboljem slugi.
"Ponovo je kao obrazloženje navedeno da se radi „o obezbeđivanja finansijske pomoći za redovan rad Košarkaškog saveza Srbije“. Međutim, redovan rad KSS-a je izgleda bilo finansiranje Crvene zvezde kao i u prethodnim navratima."
BlackOwl

Postby Inzaghi » 16 Mar 2025, 08:00

Sto ste razocarani kad se skup raspao jos za vreme zimskih praznika?

Inace nekih 15-20 min pre nego sto je nastao haos, videli smo signalnu raketu. Da li je neko poneo iz fazona ili je bila znak njima za nesto ne znam. Bila grupa od 5, 6 ljudi kao policija. Nestali su odmah posle rakete.
"да једна мала група људи није хтела да одустане..."
Inzaghi

Postby ИлићКапитен22 » 16 Mar 2025, 08:04

Ми сви, заједно са студентима, треба да нађемо фигуру иза које би стали у случају евентуалних избора.

А ко то може бити? Ко је неукаљан? Мали број њих.

Ево ја типујем на Саву Манојловића, евентуално ако жели Дејан Бодирога.

Буквално немам идеју.
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby AirBall » 16 Mar 2025, 08:09

Ma kakvi izbori, nema izbora dok se ne razgradi ova piramida lazi...

Izbori dolaze tek kad se izbore posteni izborni uslovi, a do tad ce se formirati neka nova opcija koja ce vecini biti prihvatljiva...
AirBall

Postby Inzaghi » 16 Mar 2025, 08:14

Svaka cast svima koji su dosli. Ceo grad, cela zemlja, CG, RS, dijaspora.

Bilo je velicanstveno i ponosno sto oni nikad ne bi mogli da urade. Spektakl. Atmosfera. Dobrota. Jedna drzava koju ne poznajemo.
"да једна мала група људи није хтела да одустане..."
Inzaghi

Postby aleks delarz » 16 Mar 2025, 08:20

BlackOwl wrote:Evropa i svet izvestava o skupu kao da se okupio sahovski fan klub, citiraju probrane izjave vucica u kojima zvuci kao da je angela merkel. Ni trunku nije oslabila podrska zapada najboljem slugi.

Apsolutno ne.
Mnogi prenose kako jeste, neki su čak spomenuli i angažovanje huligana od strane Vučića.

Pojedini umesto što gledaju samo da kritikuju, treba da krenu od sebe i toga šta su tačno uradili za sve ove godine kako bi se skinuo nenadležni.

Studenti već mesecima podmeću leđa u najteže vreme za tako nešto i onda se pojave pojedini da kritikuju.

Onaj ko ne nastavi da podržava studente, nikada iskreno i nije bio protiv njega.
aleks delarz

PreviousNext

Return to Američki fudbal