Baltimor uzeo David Ojabo-a
Ljudi su pokidali draft, do sada.
U trecoj su uzeli Travis Jones, IDL, koji se meni nije mnogo svideo, ali je klasican njihov big boddie space eater, za sredinu DL.
Klasican njihov pik.
Tampa je uzela fenomenalnog pass rushera Logana Hall-a, top prospekt.
Ali je ATL uzela jos boljeg - Arnold Ebiketie - Igrac prve runde. Fantastican talenat.
ATL inace odlican draft.
U drugoj rundi su uzeli igraca male skole - Troy Andersen, ILB, koji je rangiran za 4-tu rundu.
Sa njim mogu da ubodu samo tako.
U trecoj su nadogradili LB korpus sa jos jednim LB iz male skole - DeAngelo Malone.
Oba veliki talenti i oba hrabri pikovi Atlante.
Dzajntsi uzeli Wan'Dale Robinson WR, koga sam poslednjeg analiziao, vec u drugoj rundi.
Sad imaju sjajan WR korpus.
Phidarian Mathis, IDL, je otisao u WAS. Ne znam sta ce im, imaju mesa na DL koliko vole.
CHI je uzeo igraca koji mi se mnogo svidja - Jaquan Brisker, S, Penn State.
U trecoj su uzeli najboljeg KR na draftu - Velus Jones-a, WR.
BB je uzeo Tyquan Thornton, WR sa Baylor-a, redak talenat. Sa 191 cm je trcao najbrze na 40 jardi - 4,28.
Odlican pik za njih.
A onda je u trecoj uzeo super brzog Marcus Jones-a, CB koji je i KR-PR.
Moji su u drugoj uzeli George Pickens, WR, Georgia.
Najveci talenat od svih WR ove godine, koji je imao povredu prednjih ukrstenih, sto ga je kostalo prve runde.
Super odlican pik za PIT. I navijao sam da dodje kod nas.
A u trecoj - DeMarvin Leal, IDL, najveci boom or bust igrac ove godine.
Talenat prve runde.
Samo, podsecam, da te kvalitete nikada nije potvrdio na terenu.
Ima sve da bude dominantan u nasem sistemu, i nadam se da ce iskoristiti sansu.
KC ima jedan od najboljih draftova ove godine.
Za mene, oni i Baltimor, ubedljivo najbolji draft.
I sve sto su uzeli, uzeli su mnogo nize nego sto vrede.
I svi ce im biti starteri na pocetku sezone.
Uzeli su u trecoj rundi Leo Chenal-a, LB koji je brutalan prospekt. Igrac rane druge runde.
Dalas je uzeo Sam Williams-a, najveceg atletskog frika ove godine, i uparice ga sa Parsonom.
Strah i uzas za protivnicke OL. Moguce najbolji pass rush duo (ako parson ostane DE) u NFL-u.
U trecoj su uzeli WR Jalen Tolbert-a, koji je imao 122 jarde po mecu, na koledzu.
DEN je uzeo naseg TE Greg Dulcich-a.
Odlican hvatac za Rasela.
Dzeksonvil mi nije jasan.
U prvoj rundi je uzeo ubicu LB Devin Lloyd-a, i onda je za istu poziciju uzeo jos jednog ubicu - Chad Muma, ILB.
Sputavace se. Inace je Muma stil, igrac rane druge runde. Tekl masina. Veliki talenat.
Nakobe Dean, LB Dzordzije, igrac prve runde, otisao je tek u trecoj, jer izgleda ne zeli da operise rame.
Sto je veliki rizik za tu poziciju, i ne znam kako ce Fila to da resi.
Ako sve prodje kako treba, stil drafta bez konkurencije.
Svidja mi se pik CLE u trecoj rundi -David Bell, WR, Purdue.
Ovako sam ga ja okarakterisao - Ako ne bude uzet u prvoj rundi to ce biti zbog nedostatka top speed i second gear da bi pobedio brze kornere.
Sve ostalo ima. Super brz riliz, jako eksplozivan i opasan na kratkim distancama.
Ukratko 2-3 runda

Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.