Board index Razni Sportovi Američki fudbal

Američki fudbal - NFL

Ko ce biti sampion?

Poll ended at 10 Feb 2025, 14:31

Cifsi
7
54%
Iglsi
6
46%

Total votes : 13

Re: Američki fudbal - NFL

Postby Felipao » 11 Sep 2017, 14:24

Sledece kolo ce glede Ramsa dati neke odgovore.

Mene licno i dalje mnogo vise brine napad. Kad to kazem mislim na ovu sezonu, longterm sa Mekvejom mislim da ce to bili sjajno.

Prva nedoumica mi je Gof. Ok, ne mogu da kazem da je nepopravljivo los, cak naprotiv ima dosta kvaliteta ali jednu ogromnu manu - izuzetno je neprecizan za NFL standarde. Ako to moze da se popravi od njega moze da ispadne i nesto dobro, ali da ti masis otvorene igrace i da bacas lelujave lopte u NFL, to ne ide. Citao sam i da ima male sake, najmanje u NFL, a to nije nikako zanemarljiva stavka i ogroman je hendikep u bacanju lopte ...

Druga nedoumica mi je Tod Gurli. Gotivim tog igraca, prve sezone je stvarno imao neke odlicne partije ali od tada - totalno ispod proseka. Ok, igrao je u ocajnom napadu, iza lose OL, sigurno je to dosta uticalo. Karijera RB u NFL nije dugacka i ako ne doprinosis brojkama vrlo brzo te nema. Tako da ova sezona je za njega biti ili ne biti.

Treca je OL. Sinoc OL apsolutno nije bila sposobna da napravi Gurliju prostor za trcanje, mada je box bio napunjen pa je to donekle izgovor. Sledece kolo dosta dobri Redskinsi u odbrani trcanja, tu ce se videti koliko ovaj unit moze. U pas pro ne znam ni sam, Coltsi su imali nepostojeci pas rush.

Risiveri - zadnjih 10 godina nismo imali bolji unit cini mi se.

Sto se tice odbrane - mislim da ce biti u top10 u ligi ove godine a da ce biti strasna odbrana u narednim godinama kada Filips dobije pojacanja.

Sekonderi - deluje odlicno, Trumejn mora dobiti novi ugovor :biggrin: , steta sto nije tu jos uvek i Dzenoris Dzenskins a odlican je i Lamarkus Dzojner. Doduse ovi Kolti nisu reper al cini mi se da ce sekonderi biti solidan.

Defanzivna linija deluje top, sa povratkom Donalda opet ce biti elitan unit.

Ono sto je problematicno u ovoj odbrani je LB korp. Ogltri deluje totalno pogubljeno, vec godinama ga setaju iz uloge u ulogu i jos mu nije nadjena prava. Starosedelac Hager isto nije neki kvalitet. Baron u ovoj formaciji je totalan promasaj, coverage mu je upitan, run stop los, jedino je koristan u pass rush-u. Kvin, bivsi defanzivni end i dalje dobro radi ono u cemu je zver, a to je pass rush. U ostalim segmentima nije tako dobar al moze da prodje. Neki klinac Vitlton je igrao dosta sinoc, zna dobro da udari, moze biti nesto od njega. Ovaj sto je dosao iz File Konor Barvin bi trebalo da bude pojacanje. Sve u svemu, ovaj unit se mora graditi u sledecim godinama...
Felipao

Postby White Mamba » 11 Sep 2017, 14:33

Cekaj Felipao, pa sto je biran tako visoko Goff?
Bas me interesuje ? Gorelo pod nogama ?
Ja ne pratim toliko draft do ove godine i nisam (hvala dr :okk: ) al ti ga nagrdi.. :D
Deb'o. Sujetan. Oce kadrira. Ne vodi treninge. Oce stan u BGH2O. Dov'o asocijalnog Korija
NECE STEFI DA IGRA ZA NJEGA
Stop hibridnom ratu!!!
White Mamba

Postby Felipao » 11 Sep 2017, 14:57

Zato sto su debili. Msm, na tom draftu Ramsima je bio preko potreban bacac a nije postojao nijedan top QB prospekt. Tek nakon combine su izbili Wentz i Gof kao neko kome se predvidja da mogu biti u top10 pikova. A onda je glupi Fiser dao buljuk pikova da bi podigao Gofa a nikad QB koji je dosao iz Air Raid napada sa koledza nije uspeo u NFL. Vrv nece ni Gof ... Ja sam tad navijao za Wentza, zna Licimur ovde :D tako da je vreme pokazalo da sam ja bio u pravu a Fiser nije :D bar za sada... Ali ne verujem da ce se desiti neko cudo i da ce Gof postati elitni QB ili da ce postati bolji od Wentza.
Tako da ... cuo sam da ce dogodine biti dobrih QB :D da,i uvek moze da te ukenja da izvuces nekog iz naftalina, poput Dalas Preskota al jbg, to ne biva u organizaciji Ramsa :D
Felipao

Postby White Mamba » 11 Sep 2017, 15:09

:laugh:
Zahvajljujem na opseznom gorkom odgovoru :okk: :biggrin:
Deb'o. Sujetan. Oce kadrira. Ne vodi treninge. Oce stan u BGH2O. Dov'o asocijalnog Korija
NECE STEFI DA IGRA ZA NJEGA
Stop hibridnom ratu!!!
White Mamba

Postby Dr Arslanagic » 11 Sep 2017, 15:34

Daj Gofaru u Dalas imace 4000 yrd po sezoni.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby Pit Bull » 11 Sep 2017, 16:16

Ramsi su long-term dobra prica, mozda bude i ove sezone PO usled raspada Arizone i po meni neuverljivog Sijetla. Sa nekih 9 pobeda se mozda usunjaju.

Meni je recimo Mekvej puna bolja prica od Sanahana za koga ne verujem da ce se dugo zadrzati u 49ersima. Nije mi potencijal za HCa. A vi pored Mekveja imate Filipsa koji je defanzivni guru. Zdrava prica nakon muka Fiserom.
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby Dr Arslanagic » 11 Sep 2017, 16:25

JJ Watt povredio prst na ruci.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby mmarko28 » 11 Sep 2017, 16:56

Dr Arslanagic wrote:Daj Gofaru u Dalas imace 4000 yrd po sezoni.

Ubaci bilo koga sa foruma i imaće u Dalasu 2500 bačenih jardi. Ofanzivna linija Dalasa je bolesna. U jednoj akciji su imali screen pas i LT Tyrone Smith je brže trčao od WR za kog je akcija igrana. Smith, Frederick i Martin su 3 najbolja igrača na svojim pozicijama u ligi.
mmarko28

Postby mmarko28 » 11 Sep 2017, 17:00

Pogledajte ovaj video. Evo šta znači iskustvo igranja QB u NFL. Tony Romo kao komnentator za CBS.

https://www.youtube.com/watch?v=eRDxDEhEgNY
mmarko28

Postby John Schneider » 11 Sep 2017, 17:14

Pit Bull wrote:Ramsi su long-term dobra prica, mozda bude i ove sezone PO usled raspada Arizone i po meni neuverljivog Sijetla. Sa nekih 9 pobeda se mozda usunjaju.

Meni je recimo Mekvej puna bolja prica od Sanahana za koga ne verujem da ce se dugo zadrzati u 49ersima. Nije mi potencijal za HCa. A vi pored Mekveja imate Filipsa koji je defanzivni guru. Zdrava prica nakon muka Fiserom.

Cuj PO sa 9 pobeda. Mi izlazimo na 11 100%. Samo malo da nam OL dodje sebi. :D
John Schneider

Postby BlackPoint » 11 Sep 2017, 18:32

A vi stvarno sumnjate da ce GB da uzme divizuju? Ja jok.
Homo sum: humani nihil a me alienum puto
BlackPoint

Postby Pit Bull » 11 Sep 2017, 19:00

Russel Wilson wrote:
Pit Bull wrote:Ramsi su long-term dobra prica, mozda bude i ove sezone PO usled raspada Arizone i po meni neuverljivog Sijetla. Sa nekih 9 pobeda se mozda usunjaju.

Cuj PO sa 9 pobeda. Mi izlazimo na 11 100%. Samo malo da nam OL dodje sebi. :D

Pa ne idu u PO samo pobednici divizije.
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby Dr Arslanagic » 11 Sep 2017, 19:45

Zlobnici bi rekli da u PO idu Patsi, a ostali neka se poredjaju kako im volja :biggrin:

Bears WR Kevin White broke a bone on the backside of his shoulder. It's not believed to be his collarbone, but surgery still likely.

Jedan igrac manje za mene, i to solidna opcija.
Dr Arslanagic

Postby Dr Arslanagic » 11 Sep 2017, 19:48

David Johnson ide na operaciju.
Tesko ce on ove sezone ista da doprinese.
Dr Arslanagic

Postby John Schneider » 11 Sep 2017, 19:52

Dr Arslanagic wrote:Zlobnici bi rekli da u PO idu Patsi, a ostali neka se poredjaju kako im volja :biggrin:

Bears WR Kevin White broke a bone on the backside of his shoulder. It's not believed to be his collarbone, but surgery still likely.

Jedan igrac manje za mene, i to solidna opcija.

Ja ga imam u dinastiji. covek bolje da zavrsi karijeru, ne moze dve utakmice da veze bez povrede.
John Schneider

PreviousNext

Return to Američki fudbal