Sledece kolo ce glede Ramsa dati neke odgovore.
Mene licno i dalje mnogo vise brine napad. Kad to kazem mislim na ovu sezonu, longterm sa Mekvejom mislim da ce to bili sjajno.
Prva nedoumica mi je Gof. Ok, ne mogu da kazem da je nepopravljivo los, cak naprotiv ima dosta kvaliteta ali jednu ogromnu manu - izuzetno je neprecizan za NFL standarde. Ako to moze da se popravi od njega moze da ispadne i nesto dobro, ali da ti masis otvorene igrace i da bacas lelujave lopte u NFL, to ne ide. Citao sam i da ima male sake, najmanje u NFL, a to nije nikako zanemarljiva stavka i ogroman je hendikep u bacanju lopte ...
Druga nedoumica mi je Tod Gurli. Gotivim tog igraca, prve sezone je stvarno imao neke odlicne partije ali od tada - totalno ispod proseka. Ok, igrao je u ocajnom napadu, iza lose OL, sigurno je to dosta uticalo. Karijera RB u NFL nije dugacka i ako ne doprinosis brojkama vrlo brzo te nema. Tako da ova sezona je za njega biti ili ne biti.
Treca je OL. Sinoc OL apsolutno nije bila sposobna da napravi Gurliju prostor za trcanje, mada je box bio napunjen pa je to donekle izgovor. Sledece kolo dosta dobri Redskinsi u odbrani trcanja, tu ce se videti koliko ovaj unit moze. U pas pro ne znam ni sam, Coltsi su imali nepostojeci pas rush.
Risiveri - zadnjih 10 godina nismo imali bolji unit cini mi se.
Sto se tice odbrane - mislim da ce biti u top10 u ligi ove godine a da ce biti strasna odbrana u narednim godinama kada Filips dobije pojacanja.
Sekonderi - deluje odlicno, Trumejn mora dobiti novi ugovor

, steta sto nije tu jos uvek i Dzenoris Dzenskins a odlican je i Lamarkus Dzojner. Doduse ovi Kolti nisu reper al cini mi se da ce sekonderi biti solidan.
Defanzivna linija deluje top, sa povratkom Donalda opet ce biti elitan unit.
Ono sto je problematicno u ovoj odbrani je LB korp. Ogltri deluje totalno pogubljeno, vec godinama ga setaju iz uloge u ulogu i jos mu nije nadjena prava. Starosedelac Hager isto nije neki kvalitet. Baron u ovoj formaciji je totalan promasaj, coverage mu je upitan, run stop los, jedino je koristan u pass rush-u. Kvin, bivsi defanzivni end i dalje dobro radi ono u cemu je zver, a to je pass rush. U ostalim segmentima nije tako dobar al moze da prodje. Neki klinac Vitlton je igrao dosta sinoc, zna dobro da udari, moze biti nesto od njega. Ovaj sto je dosao iz File Konor Barvin bi trebalo da bude pojacanje. Sve u svemu, ovaj unit se mora graditi u sledecim godinama...