Pa, ako je u toku opšti bunt protiv ove bagre i svima je jasno da moramo
svi zajedno da zapnemo, ma koliko se međusobno ne podnosili...
Ako me u tom trenutku spiker jedne od pomenutih televizija pita koliko sam ljudi pobio u Bosni i koliko sam zlatnih zuba doneo iz Vukovara, onda ja opravdano sumnjam u njihove dobre namere.
Kako je moguće da prostru crveni tepih Zorki Kiridorki kad je ostala bez mesta u vladi i da od te krmače prave bezmalo disidenta ? Evo je, opet je u starom jatu, ne skida se sa Pinka i Informera...
Ako je potpuno jasno da je
jedinstvo neophodan (iako možda nedovoljan) uslov da se konačno obračunamo sa ovom izdajničkom narko sektom, i baš u tom trenutku neka od ovih kombi stranaka traži da se izglasa rezolucija o genocidu u Srebrenici... Opet sumnjam u njihove dobre namere. A gazde su iste, i njima i ološu na vlasti.
Sve je lepo objasnio ludi Sergej Trifunović.
Dok je bio šef PSG-a, bio je sa ostalim liderima opozicije (

) na sastanku u američkoj ambasadi.
Dok je čika ambasador mrsio muda i držao čas iz demagogije, Boško Obradović je ustao i direktno ga pitao:
" Oćete li vi nama da pomognete ili mi da idemo kući".
Na to je dobio odgovor " Nama nije cilj da na ovim izborima srušimo Vučića, samo da ga oslabimo".
A za to što su otkrili da srpska vlast krade, za to im stvarno svaka čast, svakom odma' po Pulicera, a Slobi Georgijevu Nobel.
Onomad nikad ne bih znao koliki su žuti lopovi da nije bilo Pravde i Centralne otadžbinske oprave.