Board index Razni Sportovi Američki fudbal

Američki fudbal - NFL

Ko ce biti sampion?

Poll ended at 10 Feb 2025, 14:31

Cifsi
7
54%
Iglsi
6
46%

Total votes : 13

Re: Američki fudbal - NFL

Postby mmarko28 » 06 Mar 2017, 12:33

Russel Wilson wrote:Ja ne znam sta cemo mi sa Censelorom da radimo kada ovakvi igraci dobijaju tako visoke ugovore.

Kako šta? Draftujete sejftija na ovom draftu, polako ga uklapate u tim i onda, dovidjenja Kam, hvala na saradnji....
Jefferson je dobar sejfti, ali nije ni blizu Chancelora. On će tražiti ugovor kao Berry, znači 13 miliona godišnje. Po meni je ludilo mozga igraču koji igra poziciju SS 13 miliona. Posebno igraču od 29 godina.
mmarko28

Postby John Schneider » 06 Mar 2017, 12:38

mmarko28 wrote:
Russel Wilson wrote:Ja ne znam sta cemo mi sa Censelorom da radimo kada ovakvi igraci dobijaju tako visoke ugovore.

Kako šta? Draftujete sejftija na ovom draftu, polako ga uklapate u tim i onda, dovidjenja Kam, hvala na saradnji....
Jefferson je dobar sejfti, ali nije ni blizu Chancelora. On će tražiti ugovor kao Berry, znači 13 miliona godišnje. Po meni je ludilo mozga igraču koji igra poziciju SS 13 miliona. Posebno igraču od 29 godina.

Ma Kem je bukvalno vezivno tkivo i vodja celog tima. Kazu da je sve i svja u svlacionici. nema navijaca koji mu ne bi dao koliko god para treba(bez obzira na ono ponasanje pred pretproslu sezonu).

Bolje onda da ga trejduju ove sezone i da dobiju pika prve runde nego da ode sledece kao FA.

Mada Obi Melifonvu ima karakterisistike kojim bi mogao nekako da nadomesti odlazak Censelora.
John Schneider

Postby gogo23 » 06 Mar 2017, 21:41

Nedelja 5.

Dok smo mi ozbiljno proslavili petu

Image

vi mrzitelji ste...ono............. od zavisti.

htedoh reći

crkavali.

E pa

crknite još jednom.
gogo23

Postby Dr Arslanagic » 07 Mar 2017, 11:32

Gej parada u Bostonu?

:D

Tampa produzila DE William Gholston-a na 4 godine 27,5 mimliona.
Trumaine Johnson zvanicno potpisao Franchise Tag sa Ramsima.
Chad Greenway se penzionisao. Kao juce bilo kad je draftovan ...
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby Dr Arslanagic » 07 Mar 2017, 11:54

Obzirom da Ramsi prelaze na 3-4, Calais Campbell bi im legao kao budali samar.
Aron Donald bi pored njega i Brukersa razvalio.

Dobar bi bio i za Stilerse.
Dobar bi bio bilo gde sa 203 cm i 130 kg :biggrin:
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby Dr Arslanagic » 07 Mar 2017, 12:05

Napokon :blue:

http://bleacherreport.com/articles/2695 ... white-ones

Image
Dr Arslanagic

Postby Dr Arslanagic » 07 Mar 2017, 12:09

Kao sto smo vec rekli Patriote su ponudile Seintsima svoj pik prve runde za Cooksa. Medjutim Seintsi cekaju bolju ponudu.

Sledeca vest u vezi NEP

Adrian Peterson would reportedly consider giving the Patriots a team-friendly contract in free agency.

:biggrin:
BB je genije. Napravice od njega zivotinju.
Ako se realizuje, sledece godine je jedna od top 3 opcije u fantaziju :biggrin:
Dr Arslanagic

Postby Felipao » 07 Mar 2017, 12:11

Ova kaciga pije vodu, ali samo pod uslovom da ne izbace zutu/zlatnu sa dresa. Ako postanemo plavo beli tim to ce biti najgore jebeno njesro, ocaj poput Kolta. Najlepsi dres je ubedljivo zuto plavi, ujedno i najpopularniji kod navijaca. Al fora je sto ce se on uvek prodavati bez obzira na sve, a treba ispromovisati nesto novo. Jebeni kapitalizam ....

Elem, drago mi je zbog Trumejna. Mada dobija ogromnu kintu vredi, al ovaj Baron je apsolutno preplacen.
Inace, pominje se Toni Romo u Ramsima. To i nije losa opcija, iako ne gotivim mnogo Roma vrv bi Gof imao sta da pohvata od njega (za razliku od fckn Kinuma :D )
Felipao

Postby Dr Arslanagic » 07 Mar 2017, 12:28

Sa OL Ramsa potrajao bi do pola 1/4 prve utakmice :biggrin:

Slazem se za plavo zuti dres. Zlatna boja mi se nikad nije svidjala.
Dr Arslanagic

Postby Dr Arslanagic » 07 Mar 2017, 16:47

Jaguarsi zainteresovani za Calais Campbell-a.
Dr Arslanagic

Postby mmarko28 » 07 Mar 2017, 20:06

Brownsi bi mogli da jure jednog od dva strong sejftija. Tony Jefferson je opcija br.1, a opcija br.2 je Jonathan Cyprien. Jefferson je procenjen kao prilično skup, pa će verovatno juriti Cypriena. Odličan u zaustavljanju trčanja, ali rupa kad treba braniti pas. Takodje, saznalo se danas zašto Brownsi nisu tagovali Pryora. Ugovor koji su oni njemu ponudili je oko 8 miliona godišnje, što je duplo manje nego što je franchise tag. On traži 10+ miliona.
mmarko28

Postby Dr Arslanagic » 07 Mar 2017, 21:30

The Rams are in discussions with several teams about potentially trading franchised CB Trumaine Johnson, per teams involved.

Ima li sanse za pik prve runde?
Rekao bih da pevaju ako uzmu druge.
Dr Arslanagic

Postby mmarko28 » 07 Mar 2017, 21:41

Od starta mi je bilo čudno zašto taguju Johnsona kad se ni malo ne uklapa u tip CB koji je potreban Wade Phillipsu. Sad su stvari jasnije. Praktično će pokušati ovim trejdom da nadoknade deo pikova koje su izgubili kad su draftovali Goffa. Ako dobiju pika druge runde i kusur to bi bilo super za njih. U prve tri runde imaju samo jednog pika na ovom draftu.
mmarko28

Postby Dr Arslanagic » 07 Mar 2017, 22:14

Ja mislim da u prvih 100 imaju dva. Ako nisam nesto pogresio ... uglavnom na ovako dobrom draftu trebaju im pikovi.
Ne mogu reci da je sa Gofom uradjen los posao, jer im je trebao QB.
Kakav je da je, bolji je od svih ove godine.
Dr Arslanagic

Postby Felipao » 07 Mar 2017, 22:22

Moze druga runda odma :D

Elem, od slobodnih agenata Ramsi bi mogli da pojure ovog levog garda Dalasa ili Mata Kalila iz Minesote. OL mora da se apgrejduje.
A Grega Robinsona bih ja isprobao na gardu, ako ne radi ni tu oterati i a u k. Najgori levi tekl lige a ne prima male pare, uzima 7 miliona salary kapa.
Felipao

PreviousNext

Return to Američki fudbal