Board index Razni Sportovi Američki fudbal

Američki fudbal - NFL

Ko ce biti sampion?

Poll ended at 10 Feb 2025, 14:31

Cifsi
7
54%
Iglsi
6
46%

Total votes : 13

Re: Američki fudbal - NFL

Postby Dr Arslanagic » 02 Mar 2017, 18:57

Moze li neko da mi objasni ovu recenicu:

Forrest Lamp's arms grew an inch since the Senior bowl. Now 32 1/4

I ovu

Pitt OL Adam Bisnowaty. Arms are 1 1/2" longer than the Senior Bowl.

Senior bowl je bio pre mesec dana.
Last edited by Dr Arslanagic on 02 Mar 2017, 19:09, edited 1 time in total.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby Dr Arslanagic » 02 Mar 2017, 19:08

Stilersi produzili James Harrison-a na jos dve godine.
Iako ima 38 godina, bio je najbolji pass rusher PIT prosle sezone.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby mmarko28 » 02 Mar 2017, 20:31

Dr Arslanagic wrote:Moguc trejd Brandin Cooks-a u Titane ili Filu.
Spominje se i pik prve runde.

Ako Saintsi dobiju za njega pik 1.runde, to će biti sjajan trejd za njih. On je jako dobar WR, ali nije igrač koji može da bude br.1 WR u nekom timu. Mislim da mu je statistika malo naduvana činjenicom da je igrao u sistemu Saintsa, i sa Breesom koji svake godine baca oko 5000 jardi. Sean Payton ima sistem u kojem hvatači prosto procvetaju, ali kada odu iz Saintsa, kasnije se vidi da nisu toliko dobri kao što su tamo bili. WIllie Snead, nedraftovani WR je u dve godine imao oko 1900 jardi u Saintsima, Michael Thomas je najbolji WR iz ruki klase 2016 do sada, tako da imaju kvaliteta na WR. Saintsi nisu spremni da produže ugovor Cooksu na kraju sledeće godine, i zato će ga trejdovati. Ako dobiju pika prve runde, mogu da draftuju dva dobra defanzivca u prvoj rundi, a ovaj draft je prepun kvalitetnih igrača u odbrani. Sam Bog zna da im treba kvaliteta na toj strani tima.

Dr Arslanagic wrote:Stilersi produzili James Harrison-a na jos dve godine.
Iako ima 38 godina, bio je najbolji pass rusher PIT prosle sezone.

Ako je u jednom timu igrač od 38 godina najbolji pass rusher, onda je taj tim u problemu.
mmarko28

Postby Houdini » 02 Mar 2017, 20:51

Harrison je po meni jedan od boljih pass rushera i u ligi.. covek ludacki trenira, najveci radnik u PIT. moze odma u neku celicanu nakon ovog ugovora :biggrin:
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Dr Arslanagic » 02 Mar 2017, 20:52

Marko, slazem se.
I bio je i jeste.

Iako su Stilersi proteklih godina draftovali dva super brza LB bas za pass rush (Bud Dupre i Ryan Shazier - obojica su u top 3 najbrzih LB na kombajnu svih vremena), za sad nisu uspreli da prenesu potencijal na teren. Za sta, pored povreda, krivim trenera i lose def seme.
Dr Arslanagic

Postby Dr Arslanagic » 02 Mar 2017, 20:56

Houdini wrote:Harrison je po meni jedan od boljih pass rushera i u ligi.. covek ludacki trenira, najveci radnik u PIT. moze odma u neku celicanu nakon ovog ugovora :biggrin:

Samo mu se najbolje prima hemija :biggrin:
On je produkt sistema. Ima slobodu u igri, non stop je na pass rush-u, ako nije na klupi. U coverage-u je neprimetan i uvek meta. To sve mora da se pokriva. Odavno je bilo vreme da ga zamene, ali HC demonstrira da ga za odbranu boli dupe, pa je tako uspeo da unisti i Timonsa, po talentu jednog od najvecih ILB talenata poslednjih godina. U najboljem slucaju prosuo mu je talenat.
Dr Arslanagic

Postby John Schneider » 02 Mar 2017, 21:52

Sto se tice ovog merenja duzine ruku. Vec par godina su mere na kombajnu vece nego na senior bolu ali niko ne zna da kaze zasto.
John Schneider

Postby Dr Arslanagic » 02 Mar 2017, 22:02

Meni je izraz da su mu ruke izrasle nenormalan. Ameri bolidi.

The Browns are strongly considering drafting hometown boy Mitch Trubisky No. 1 overall, league sources tell cleveland.com.

... napalm, nuklearna i eksplozivni svemirski modulator erudijum 36, da CLE nestane sa zemlje.
Dr Arslanagic

Postby mmarko28 » 02 Mar 2017, 22:27

Ako Trubisky bude prvi pik, treba ih stvarno ubiti. Da sam ja na njihovom mestu, draftovao bih Garetta, onda uzeo pik br.12+ pik br.33 i trejdovao sa Titansima za pik br.5. GM Titansa je danas izjavio da su voljni da trejduju pik br.5 ako dobiju dobru ponudu. Na toj poziciji bi trebalo da mogu da draftuju jednog od ovih QB. Skoro sam uveren da će 49ERS-i draftovati QB u prvoj rundi jer u rosteru nemaju nikoga, ali za Bearse nisam siguran. Mislim da će oni juriti free agenta Glennona.

@Dr Arslanagić

Što se tiče dužine ruku, Ameri su stvarno debili sa ovakvim izjavama. Meni je tu nešto drugo interesantno. Forrest Lamp - 32 inča ruke. To znači da će sigurno biti OG, a ne OT u NFL. Dužina ruku je bitan podatak za skaute, posebno kad procenjuju OT.
mmarko28

Postby Dr Arslanagic » 05 Mar 2017, 10:45

Patriote ponudile pik prve runde Saints-ima za Brandin Cooks-a.
Kad NO nije valjao ima ko ce od njega da napravi zverinu.

Dzetsi spremni da trejduju na dole
"We'd like to move back and acquire more picks in this draft if possible."
Dr Arslanagic

Postby mmarko28 » 05 Mar 2017, 11:01

Kad god pomislim da me ništa od BB više ne može iznenaditi... Cooks je strašan igrač ali ko god trejduje za njega moraće da potroši pik prve runde i da mu da ozbiljan ugovor. Imam utisak da je BB hteo da već sada pronadje zamenu za Edelmana. On uvek razmišlja godinu-dve unapred.

Meni su Titansi ipak glavni favorit da trejduju za njega. Imaju dva pika u prvoj rundi, mogu da daju pik br.18 za njega, a GM Robinson je najavio da su spremni za trade-back varijantu sa pikom br.5. Tako mogu da nadoknade gubitak pika br.18 i da dobiju Cooksa, odličnog hvatača za Mariotu. Ako Titansi ovu predsezonu odrade kako treba, sledeće godine su u playoffu.

Jetsi su u full rebild modu. Očekujem da trejduju taj pik br.6, očekujem trejd Richardsona ili Wilkersona i da počnu da grade tim iz početka.
mmarko28

Postby John Schneider » 05 Mar 2017, 11:14

Ma za Ricardsona ne mogu da dobiju nista. A ne verujem da ce vilkersona trejdovati, prosle godine su mu dali visegodisnji ugovor.
John Schneider

Postby Dr Arslanagic » 05 Mar 2017, 15:34

Jay Gruden produzio ugovor sa WAS na jos dve godine. Do 2020.
Dr Arslanagic

Postby mmarko28 » 06 Mar 2017, 12:24

U narednih par dana kreće ludilo free agency. Upravo sam pročitao da bi Tony Jefferson, sejfti Cardinalsa, mogao da dobije ugovor od 9-10 miliona :krsti: :krsti: :krsti: , a Stefon Gilmore, CB Billsa, čak oko 14-15 miliona godišnje :krsti: :krsti: :krsti: . Free Agency - vreme kad prosečni igrači dobijaju ugovore kao Pro Bowl igrači, a Pro Bowl igrači kao Hall of Fame igrači.
mmarko28

Postby John Schneider » 06 Mar 2017, 12:28

Ja ne znam sta cemo mi sa Censelorom da radimo kada ovakvi igraci dobijaju tako visoke ugovore.
John Schneider

PreviousNext

Return to Američki fudbal