Board index Razni Sportovi Američki fudbal

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Produzenisamlekom » 16 Mar 2025, 15:40

Andrea Trinkijeri
"Evropa ne može da kaže ne klubu koji ima dva miliona navijača. Ali i oni moraju da odluče šta žele da budu"
Produzenisamlekom

Postby Bili Piton » 16 Mar 2025, 15:46

Kakav su svinjac ostavili u Pionirskom parku. Napredna Srbija i njihov ološ.
ja još sam juga deo i ludo volim te
Bili Piton

Postby jupol » 16 Mar 2025, 15:50

Lajger je studentski bot, njegov zadatak je da svojim pisanjem ogadi ljudima svakoga ko je protiv protesta...
Kad se Rajs na forum vrati
jupol

Postby Niko123 » 16 Mar 2025, 15:53

Niko123

Postby Houdini » 16 Mar 2025, 15:57

@Tesla
On još onih demonstracija u NS, dok se BG nije probudio, pokušava da uvuče u sukob i ogadi ljudima proteste.. Ono što je stalno uspevalo do sada.. Njegov jedini izlaz je vanredno stanje i tu bi eskalacija sukoba pomogla.. Ne znam kako bi se to završilo, ali to mu je mislim jedini izlaz..

@Lajger ako možeš da ne kačiš Vučevićevu kuravelu ispod mojih divnih reči, jer se ne govori o istim stvarima, koliko god vi želeli da je tako..
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Hendrix » 16 Mar 2025, 15:59

Meni se cini da je ovaj protest uspeo u svojoj nameri a to je da pokaze da postoji kriticna masa u Srbiji koja zeli promene. Sve je bilo velicanstveno i hvala studentima i svima koji su izasli. Meni se cini da je njihov cilj da izazov gradjanski rat propao i da sad se plasiraju lazu po svim sns medijima da je skup propao i da je kraj da bi izazvali apatiju. Ali je zato svak svetski relevantan medij preneo slike i da je ovo najveci protest u istoriji Srbije i to niko ne moze da oduzme. Oni su koristili zvucni top na svoj narod i to dovoljno govori u kakvim su govnima. Njemu ce svaki naredni dan biti problem. U ponedeljak se za sat vreme skupilo 1500-2000 ljudi na rts. Zamislite sta ce biti u narednim danima. Vrlo lako se moze desiti gradjanska neposlusnost. On vise ne moze da kontrolise. Ako ne umiri ovo ubrzo on je "cao caci".
Hendrix

Postby soniko » 16 Mar 2025, 16:10

Niko123 wrote:https://www.blic.rs/vesti/politika/vucic-ministrima-na-sednici-vlade-zbog-zvucnog-topa-ili-ce-drzava-da-funkcionise-ili/8zeebe7

Onaj koji je obmanjivao javnost???? :laugh: Psihijatri, šta čekate?

Ma da.
Nije mup nije vojska, racuna da ce se malo razvlaciti pa se zaboraviti kao sto vise niko ne prica o tome sto predsednik laze da su studenti udarili policajca.

Cekaj, formiran predmet koji istrazuje one koji su sirili dezinformacije o zdravstvenim problemima uzrokovane topom ali ne spominju istragu da li je koristen :lollol:
Last edited by soniko on 16 Mar 2025, 16:11, edited 1 time in total.
soniko

Postby Golden Warrior » 16 Mar 2025, 16:10

Cekajte Vucic sada poziva VJT da se pokrene postupak o sirenju dezinformacija o vazdusnom topu?

Dok izlaze snimci kako Djuka Bizon prvi spominje vazdusni top i posle tvituje da je vazdusni top resio revoluciju ? :laugh:

Pa ovo je stvarno cirkus, oni ne znaju vise ko sta laze, sta sme da pricaju a sta ne. Uskacu u usta jedni drugima.
Golden Warrior

Postby BETer » 16 Mar 2025, 16:11

Ne sutra,ne prekosutra,ne za mesec dana,DANAS!Studenti da osnuju ne znam šta može da izadje na izbore,pokret,stranku,udruženje gradjana,kako god to da se zove.Na listu da stave svoje profesore i ljude za koje oni procene da su neukaljani,pošteni i spremni da preuzmu vlast i odgovornost.Kada dodje vreme,za ministre predložiti(oni predlažu u dogovoru sa svojim profesorima):ministar finansija,profesor sa ekonomskog,pravde-profesor sa pravnog,saobraćaja-sa saobraćajnog(ili u dogovoru sa profesorima nekog ko nije sa fakulteta,ali je u materiji,znanju,poverenju) itd.Dovidjenja političarima!Jebeno političar može da bude i ministar policije u jednom mandata,pa inostranih poslova u drugom,pa privrede,pa...Tako će struka da upravlja ministarstvima i državom.Kakve usrane opozicije i izlizani,istrošeni likovi ,koji su nesposobni za bilo šta tolike godine.Deca im održala čas za mesec dana i bacila vlast u nokdaun.Završni udarac!Ali brzo,dok su na konopcima!Sve drugo je uzaludan posao ..
Last edited by BETer on 16 Mar 2025, 16:14, edited 2 times in total.
BETer

Postby Woodoo » 16 Mar 2025, 16:12

Edge wrote:Bizon i Vucicevic i svi ostali u tom studiju su se slično radovali nakon udara topa kao SSovci u Aušvicu kada je puštan CIKLON B.

Moj utisak je da su se oni radovali jer su iskreno ocekivali da ce juce demonstranti silom udariti na njih i da ce u danu ostati bez vlasti i privilegija.
Woodoo

Postby Karelia slims » 16 Mar 2025, 16:12

jesu li izbacili studenti video o cacilendu? najavili su ga, a ne znam da li je izasao.

jos jednom da vas obavestim da je ponedeljak, utorak i sreda generalni strajk.
блокадерски терориста
Karelia slims

Postby Гроф Тинторето » 16 Mar 2025, 16:16

Nema zime za Lajgera, kad dodju drugi on ce opet biti za druge :D
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Postby Domingoo » 16 Mar 2025, 16:21

Ljudi ajde da se ugledamo na studente i da budemo pametniji od botova ..

U to ime pozvam vas sve na generalno ignorisanje forumasa lajgera a to znaci .

1.Ne otvaranje vesti i linkova koje kaci .
2.ne citanje njegovih objava nego samo skrolovanje .
3.ne citiranje njegovih objava.
4. Ne pominjanje njegovog imena u svojim objavama.
5.Ne ulazenje u klnikakvu raspravu sa njim .

Totalno ignorisanje , ajde mi na ovom nasem mikro planu da uradimo sta mozemo u ovoj borbi ..

Rasprava i razmenja misljenaj sa neistomisljenicima je uvek dobro dosla on je ovde ocigledno po neko mzadaktu i diktatu i zato smatram da trebamo da pristupimo ovim merama ..

Moj post je samo predlog pa ko hoce nek ga ispostije ja od ovog trenutka pocinjem .
Portugalac bek za 200k ,22-28 god tehnicko-takticki pismen..
Od Gaćinovića da se napravi vrhunski desni bek.
Domingoo

Postby Niko123 » 16 Mar 2025, 16:23

soniko wrote:
Niko123 wrote:https://www.blic.rs/vesti/politika/vucic-ministrima-na-sednici-vlade-zbog-zvucnog-topa-ili-ce-drzava-da-funkcionise-ili/8zeebe7

Onaj koji je obmanjivao javnost???? :laugh: Psihijatri, šta čekate?

Ma da.
Nije mup nije vojska, racuna da ce se malo razvlaciti pa se zaboraviti kao sto vise niko ne prica o tome sto predsednik laze da su studenti udarili policajca.

Cekaj, formiran predmet koji istrazuje one koji su sirili dezinformacije o zdravstvenim problemima uzrokovane topom ali ne spominju istragu da li je koristen :lollol:

On sada pokušava da ubedi i ono malo ljudi što je ostalo, da su studenti plaćenici, da je ovo obojena revolucija, da je neko dao 3 mililjarde evra da ga ruše :laugh:
Niko123

Postby Lester Bo » 16 Mar 2025, 16:25

Гроф Тинторето wrote:Nema zime za Lajgera, kad dodju drugi on ce opet biti za druge :D

Nije on za njih, to je "konstruktivna" opozicija.
Lester Bo

PreviousNext

Return to Američki fudbal