Kakve su vam prognoze oko novih trenera?
Da probam ja prvi

Nadam se da jos neko baci prognozu.
NY Jets: Rex RyanZa ovo licno navijam i subjektivan sam.
Situacija je toliko kriticna da njima nikakav trener nece pomoci da urade nesto preko noci. Sa Reksom bi bar bilo zabavno.
Jacksonville: Ben JohnsonSvaka cast Bersima, ali za mene je ovo najbolji opening trenutno. Sunce na Floridi, nema prevelikog pritiska kao sto bi bio u Bersima, dobice vrijeme, a oept ima ekipu koja je spremna odmah da pobjedjuje. Plus, oni ce ciljati nekoga ko je ime na trzistu. Nema sanse da ovaj posao dobije bilo koji rookie coach koji nije Dzonson. Znaci ili on ili povratnik trener, a ne vidm nikog.
New England: Mike VrabelMislim da je ovo zicer i da je uostalom jedan od razloga sto su uradili ovo s Mejom to sto je Vrejbel na trzistu i sto postoji obostrani interes da dodje do saradnje.
Las Vegas: Brian FloresMislim da ce Flores dobiti posao u ovom ciklusu. Bio je u Nju Inglendu trener dok je Brejdi bio igrac i njima treba neko iskusan da preokrene stvari. Flores zbog svojih problema sa ligom ce prihvatiti posao bilo gdje, tako da je ovo win-win za obe strane.
Chicago: Kliff KingsburyOvo ima smisla i mislim da ce Bersi ici all-in po Kingsburija. Nakon ovog fijaska sa Iberflusom, ni oni sebi ne smiju priustiti rizik sa tipa Dzo Brejdijem. Targetirace i oni Bena Dzonsona sto je ocigledno, ali na kraju ce kocka mislim pasti na Kinsgsburija. I mislim da to nije losa opcija iako nisam bio njegov fan u Arizoni. Trebace mu neki ultra iskusan DC ovdje. I naravno, bio je na USC-u dok je Vilijams bio tamo prosle godine sto je jako vazno.
New Orleans: Aaron GlennGlen ce vjerovatno dobiti ili ovaj posao, ili Dzetse. U Saintsima je proveo cetiri godine kao defanzivni trener prije posla u Detroitu, a i karijeru je zavrsio tu. Plus, znamo koliko oni cijene in-house kandidate. Vidjeli smo i na primjeru Denisa Alena i kad je izabran i koliko je ostao. Glen je jako ime na trzistu, a ovdje svakako nece doci niko ko ima neki pedigre, tako da opet win-win situacija.
Ako Reks ne dobije posao u Dzetsima sto je realnije nego da dobije, onda mi Dzo Brejdi tu ima smisla dosta.