Board index Razni Sportovi Američki fudbal

Američki fudbal - NFL

Ko ce biti sampion?

Poll ended at 10 Feb 2025, 14:31

Cifsi
7
54%
Iglsi
6
46%

Total votes : 13

Re: Američki fudbal - NFL

Postby Zlaja » 25 Jan 2024, 12:04

John Schneider wrote:Njima Mek, Bosa, Allen i Williams nose 140miliona u SC...

Vec im je isplacen veci deo ugovora i umesto cap hita od 140 miliona imaju opciju da popiju samo 60 miliona dead cap i otpuste svu cetvoricu.

I jos mogu da biraju hoce li sve popiti prve sezone ili podeliti na 2 godine.

Plus mogu da vrate nekog od njih u FA.

Tu je problem sto vec imaju 20 miliona dead cap zbog JC Dzeksona.

Sa druge strane, ove godine od 5 timova sa najvecim dead hitom, cak 4 su usla u plejof, i to su sve bili hitovi od 60 do 80 miliona samo za 2023.

Problem za Cardzerse je sto imaju samo 3 pika u prvih 100, sto ne mogu nikoga da trejduju, sto moraju da otpustaju i nece ni dobiti komp. pikove i sto ce im trebati brdo mladih igraca.

Tu ce sad morati da trejduju npr Dervina, pa cak i Slejtera, jer moraju nekako do pikova.

Jedini plus je sto Harbo zna dosta igraca sa koledza i moze da napravi slicno sto i Kerol kada je dosao u Sijetl.

Ali ce trebati vremena.

A Kanzas Siti nece nigde, ljudi imaju sve ugovore cakum pakum, godinama su bez dead capa i draftuju odlicno.
Zlaja

Postby John Schneider » 25 Jan 2024, 12:12

Ma nema sanse da trejduju fransiznog LT...To niko zivi ne radi...

Oni ce sa 5 pikom najverovatnije da pokupe Najbersa ili ako on ode onda Browersa...(zavisi da li ce u prva 3 ici sva 3 QB-a)...

Obojica su generacijski talenti koji ce postati prve hvatacke opcije Herberta mozda vec u prvoj sezoni...

Ove godine ti i ne trebaju pikovi van 100 igraca...Zbog NIL-a i korone nikada manje nije bilo igraca na draftu i prakticno od 5 do 7 runde ce se kupiti igracii koji su ranijih godina dizani kao udfa...

@ Pitt

I samo da ne bude zabune, i ja mislim da je Johnson najblizi Was , samo sto mislim da to nije done deal i da Snajder ima sanse da ga pridobije ukoliko bude zapeo..Apsolutne ne znam da li ce i hteti...Ja bih u ovom trenutku najvise voleo MacDonalda kao novog trenera i npr Kafku kao OC-a...
John Schneider

Postby Pit Bull » 25 Jan 2024, 18:37

▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby Baxter Stockman » 25 Jan 2024, 22:54

Raheem Morris novi HC Falconsa
Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby John Schneider » 26 Jan 2024, 07:27

Trenutne sanse po kladionica za novog trenera Sijetla su:

1. Quinn 25,0%
2. Macdonald 22.2%
3. Johnson 19.1%
4. Vrabel 14.4%
5. Evero 11.1%
6. Graham 9.1%

Kladionice da znaju (a ako neko zna onda su to oni) da je Johnson done deal u WAS ne bi stavili takve kvote na njega kao novog trenera Sijetla.

Majk Homgren izjavio da je Johnson onaj koga Snajder zeli.
John Schneider

Postby Pit Bull » 26 Jan 2024, 07:34

Belicik je do prije 4-5 dana bio na 80% po kladionicama za Atlantu. :biggrin:
Pit Bull

Postby John Schneider » 26 Jan 2024, 07:39

Pa znam , i bio je favorit i mnogi su pricali da je done deal i da je to to...Dva puta se sastajao sa Blenkom itd...Bas zato i kazem da nista nije gotovo dok se ne zavrsi...A WAS i Johnson se jos uvek nisu ni sastali oci u oci...

Opet ponavljam, sigurno jesu favoriti da ga potpisu ali mislim da je daleko od gotove stvari...

I da ono sto mi je zanimljivo tj cudno je da nema imena Majka Kafke na ovoj listi na kladzi...

Ja sam nekako ubedjen da ce on biti ili HC ili OC ako ce bude islo na defanzivca za HC-a...
John Schneider

Postby Malkovic » 26 Jan 2024, 11:07

Искрено, не знам како ће неки власник успети да "прода" Беличика својој екипи. Једино ако ангажују и Брејдија уз њега.
Данас пламсаш само од крви најбољих
што су мачу дали своја тела справна;
блештећи у духу и у чистој вољи,
божанствена света земљо Православна
Malkovic

Postby Pit Bull » 27 Jan 2024, 02:46

Poprilicno sam siguran da se Belicik nece penzionisati, cak i ako ovo znaci godina off.

Imace dovoljno vremena da se refresuje i da odradi jos jedan mikrociklus od 3-5 sezona.

Ovako na prvu gdje ga mogu zamisliti u 2025:

-Dzajantsi su se uvijek povezivali sa njim i to bi bio lijep kraj karijere. Mislim da ide fijasko sezona i da ce Dejbol dobiti pedalu, a sa njim i Soen. Divizija ce sa unaprijedjenim Vasingtonom biti jos jaca, a cijeli ovaj cirkus oko Martindejla ce tek da se vrati kao bumerang jer je odbrana u ove dvije godine bila bolji dio tima. Zaigrao se Dejbol + Dzons je kurac na racun tog ugovora ce svi da zijane posao.

-Klivlend iz slicnih razloga. Stefanski je bio na hot seatu na pocetku sezone i ove godine su ovo izvukli na Svarcovu odbranu. Mislim da ce i oni biti downgrade naredne sezone.
Pit Bull

Postby Pit Bull » 28 Jan 2024, 02:34

Sto se polufinala tice :D

Baltimore vs Kanzas Siti - Ogroman broj analiticaara, novinara i eksperata ocekuje pobjedu Baltimora. Msm. ako cemo analizirati po pozicijama i generalno utisak citave sezone, to je razumljivo. Ali isto tako sticem utisak da se protiv Kanzasa "javno" navija kao protiv Brejdija i Patriotsa. Stalno se traze argumenti zasto ce izgubiti, itd. itd. i onda dodje plej-of utakmica i oni pobijede. Ovdje je po meni utakmica u rukama Mahomsa. On ne smije dozvoliti da ima izgubljene lopte i da baca INT-ove, a odbrana Rejvensa ce ga sigurno testirati. Odbrana Cifsa je dovoljno dobra da pritisne na liniji, a vjerujem da ce Spanjolo imati dosta trikova u rukavu jer njegove odbrane uvijek zablistaju u ovakvim mecevima. Mislim da ce biti drama do samog kraja i da ce odluciti zadnji drive, ali moja prognoza je pobjeda Cifsa.

San Francisko vs Detroit - Najnersi apsolutni favoriti i sve osim njihove pobjede je prvoklasno iznenadjenje. Ali recimo da imam malo vise skepse nego da su igrali prije tri sedmice. Prvo, San Francisko je nezasluzeno dobio Grin Bej ili bolje reci "provukli su se kroz iglene usi". Da im Lav nije bacio interception u 4/4, ispali bi. Vidjeli smo tokom sezone slabosti kad su imali probleme sa povredama i taj napad iz nekog razloga bez Samuela nije ni priblizno mocan. Ja licno Detroitu kroz sezonu nisam vjerovao. Nisam Kempbela dozivljao kao ozbiljnog trenera, Gof mi nikad nije bio dobar QB i ocekivati da oni iznesu ovo sve iako je roster top sklopljen... Medjutim iskoristili su ponudjeno. Ono to ja ocekujem od njih je da ne jajare, a to ne rade. Znaci agresivno na 4th down, bar jedan fake punt i takve stvari da izbrisu deficit na papiru. Jako je bitno kako krene mec, ako Detroit prvi povede, stvari se mijenjaju. Ali ako Najnersi krenu sa 10-0, rekao bi da gosti nemaju sanse.
Pit Bull

Postby John Schneider » 28 Jan 2024, 07:35

Evo za Pita samo :biggrin:

Schefter on Ben Johnson: “There are some who have viewed Johnson as the "presumptive favorite" for the Washington job, but multiple sources insist that is not true.”
John Schneider

Postby Zlaja » 28 Jan 2024, 12:12

Baltimor - Kanzas Siti

Glavno pitanje je koliko može napad Čifsa protiv odbrane Rejvensa. Bitno je to što Čifsima ne igra all pro desni gard plus pored imaju jednog od većih problema na RT. Tako da sumnjam u uspešnost big plejeva, jer će Rejvensi veoma lako probijati tu desnu stranu. Drugo pitanje je koliko može Pačeko da uzem protiv front 7 Baltimora.

Ako ne bude nekih velikih grešaka Lamara i ST, mislim da će ih zadržati ispod 24 poena.

Tako da očekujem pobedu Rejvensa, nekih 24:19.

SanFran - Detroit

Utakmicu će odlučiti OL Lajonsa. Ako budu štitili Gofa i kao tim budu izbegavali 3rd and long, mogu postići dosta poena.
Sa druge strane, na njih se može bacati i mislim da će Purdi imati dosta jardi. Ako budu imali Diba do kraja može ova utakmica ući u 30te.

Moja prognoza 31:34 za Detroit.
Zlaja

Postby Dr Arslanagic » 28 Jan 2024, 14:58

BAL - KC
Prednost Baltimoru zbog odbrane i trcanja Lamara.
Ne vidim kako odbrana KC moze da zaustavi napad Baltimora, dok sa druge strane Mahomes mora da igra vrhunski da bi dobio odbranu Baltimora.

SF - DET
Pritisak na luzercinu Gofa resava utakmicu.
Ocekujem da SF ceo mec salje blic, jer Gof sa pritiskom je igrac nedostojan mesta rezerve u NFL-u.

Ako SF ne uspe da generise pritisak DET ce imati sansu.
Imaju izbalansiran napad, dobro trce, Gof dok je miran i ima vremena odlicno baca, TE kida iako je povredjen.
Ipak SF je puno kvalitetniji i samo cudo moze da se desi da Lajonsi dobiju.

Iako bih voleo finale KC - DET, mislim da ce biti BAL - SF.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby Baxter Stockman » 28 Jan 2024, 21:13

Krenuo KC jako
Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby Dr. Thomas » 28 Jan 2024, 21:25

Ламар узвраћа ударац.
"Привилегија је бити у Партизану у овом тренутку, а ви знате због чега. Али то нам даје морал, нову енергију". - Жељко Обрадовић.
Dr. Thomas

PreviousNext

Return to Američki fudbal