Board index Razni Sportovi Američki fudbal

Američki fudbal - NFL

Ko ce biti sampion?

Poll ended at 10 Feb 2025, 14:31

Cifsi
7
54%
Iglsi
6
46%

Total votes : 13

Re: Američki fudbal - NFL

Postby Zlaja » 27 Nov 2023, 08:12

Lele, kakvo drugo poluvreme File.
Imali su malo pomoc sudija u prvom poluvremenu, moglo je lako da bude i veci minus od 10 poena.

Ali kao i protiv Cifsa, kad krene Svift, ocepi se i pas i rpo i Hurtsovo trcanje.

Kao da sam gledao 2 utakmice, bas velika pobeda.

Sad jbg dolaze Najnersi sa 3 dana vise odmora, a bez Lejna Dzonsona ova OL nije ista. Koks se takodje povredio, ali su Dejvis i Karter pokazali talenat i zasto su bili visoki pikovi.

Alen je top QB i steta ako propuste plejof, ne mogu da gledam razne Braunse i Stilerse.

Mogli su sinoc 2 puta da dobiju mec, ali Fila ove sezone uvek nadje nadje nacin da dobije, ili preko odbrane, ili po zemlji ili po vazduhu.

A i kiker je za medalju. sta lik pogodi i po kakvom vremenu...
Zlaja

Postby Baxter Stockman » 27 Nov 2023, 09:41

Alen ima 0/6 u OT
Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby Zlaja » 27 Nov 2023, 15:59

Frenk Rajh je zavrsio svoje u NFL.

Nadam se da ima talenat za medije.
A i ako nema, ostale su mu jos 3 pune godine placenog ugovora.
Zlaja

Postby Dr. Thomas » 27 Nov 2023, 19:06

Убеђен сам био да Ален и дружина добијају кад су постигли последњи тд. Потпуно несхватљиво да онакав тим има онако лош скор. Упореди човек њих и моје браунсе дође му да окачи кацигу о клин и да никад више не узме лопту у руке.
"Привилегија је бити у Партизану у овом тренутку, а ви знате због чега. Али то нам даје морал, нову енергију". - Жељко Обрадовић.
Dr. Thomas

Postby Felipao » 27 Nov 2023, 21:52

Bilsi su se provukli protiv Dzajantsa i ne mogu da se setim koga jos, u ovakvoj konkurenciji nisu dovoljno dobri. Alen ne moze sam, kao ni Herbert u Chargersima koji moraju da menjaju HC pod hitno. Greota ovih bacenih sezona Herberta pod Stejlijem ...
Ramsi su se vratili u konkurenciju, NFC je toliko los da i pored toliko kikseva jos postoje sanse. Mora da se tuce Klivilend sledece kolo, i nekih 3/5 nakon toga bi moglo biti dovoljno da se uvucemo u PO.
Felipao

Postby Pit Bull » 27 Nov 2023, 21:57

Ocekivano je Rajh odletio. Glejzer je rekao prosle sedmice da je njegova stolica najuzarenija u NFL-u, a Glejzer ima najbolje informacije kada se radi o promjenama trenera.

Mislim da ce osam stolica biti otvoreno u januaru:

-Nju Inglend
-Las Vegas
-Cardzersi
-Vasington
-Cikago
-Tampa
-Karolina
-Ko pukne diviziju Nju Orleans/Atlanta

+rekao bih da postoje i sanse da Vrejbel promijeni ekipu ako ga NE bude zvao, kao i da me ne bi iznenadilo da recimo Mekarti dobije pedalu ako izgubi u WC rundi. Ostali su svi relativno sigurni.

Suska se u Americi da je Belicik dogovorio posao za narednu sezonu i mnogi misle da je u Cardzersima sl. sezone.
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby Dr. Thomas » 27 Nov 2023, 22:18

Ален мукица има само Срефона Дигса и сваки трећи покушај тражи само њега. Страшан квотербек, мени најомиљенији. Зна да баци, има муда да трчи и прима ударце, нико нема онакав фејк пас какав он има. Можда грешим и Махомс је ту негде са тим фејк пасом.
"Привилегија је бити у Партизану у овом тренутку, а ви знате због чега. Али то нам даје морал, нову енергију". - Жељко Обрадовић.
Dr. Thomas

Postby Pit Bull » 28 Nov 2023, 04:28

Cikago. :blue:

Znaci samo trebas sacuvati loptu, pogoditi FG i dobio si 99% mec i oni fumbleuju na 20 jardi.

I sad ce Dobs nakon cetiri INT-a na mecu da dobije utakmicu. :biggrin:
Pit Bull

Postby John Schneider » 28 Nov 2023, 07:22

Za malo da dobije...

Ja sam mislio da ce nas poraz od Remsa (koji nismo zasluzili) kostati PO, ali vrlo moguce da Min ne dogura do 9 pobeda i da nam 3 pobede u poslednja 3 kola budu dovoljne za PO...Sto naravno ne menja nista bitno u celokupnoj slici a to je da smo i vise nego daleko od ozbiljnog konkurenta za nesto veliko...
John Schneider

Postby Zlaja » 28 Nov 2023, 08:53

Mislim da vise nema dileme sta ce Bersi uraditi sa prvim pikom i da to mora da bude QB.

Sa druge strane, mogao bi neko ocajan da trejduje za Fildsa i da to izgleda koliko toliko pristojno za njih. Mozda Atlanta, ako udje u plejof i ispadne iz top15 pikova.

Sto se promene trenera tice, po meni bi idealno bilo da odrade trejd Tenesi i Nju Ingland. Tenesi je idealna sredina da Bil odradi 3 ili 4 sezone za tih 20ak pobeda i rekorda, a Nju ingland da se osvezi i krene u novi ciklus. Nekako mi Los Andjeles i Belicik nisu fit.

Isto tako Vasington treba da gleda na duze staze i da uzme nekog atraktivnog OC za HC.

Karolina je definitivno za izbegavanje. Jednostavno ne zelis taj posao ako imas ambicije da ostanes duze u ligi. Mozda neko od ovih koji godinama cekaju posao, kao Bienemi. Ili povratak mrtvaca kao Negi.

Cardzersi na zalost moraju da dignu sve u vazduh, Mek i Bosa u odbrani, Alen, Vilijams i Ekeler u napadu. Previse love, a vec godine i povrede.
Koliko je Herbert atraktivan za novog HC, toliko ce dead cap biti pakao za novog GM i HC. A divizija i konferencija sve teze i teze.

Las Vegas slicno Karolini, tu je problem vlasnika i nista novi ljudi nece doneti. Ne vidim kako mogu da budu relevantni u narednim sezonama. Osim Krozbija i Adamsa nema tamo top igraca. A nista besmislenije za fransize nema od zongliranja sa prosecnim QB na kratkim ugovorima i ogromnim cap hitovima.
Zlaja

Postby Baxter Stockman » 28 Nov 2023, 08:56

Zašto se preskače Bafalo kada se priča o smeni trenera?

Nešto nisam siguran da će Mekdermot i ovu sezonu da preživi…
Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby Zlaja » 28 Nov 2023, 09:52

Bafalu ce od citave odbrane ostati samo fantomski ugovor Vona Milera.

Hajd, Pojer, Vajt, Flojd, Filips... svi ce biti out na kraju sezone, nemaju pas rasere, nema pritiska, a ne zelis da ti najbolji deo odbrane budu 2 LB.

Na 4 drafta nisu mogli da ubodu dobrog DE, zbog toga i preplacivanje Milera i sad nece imati nista za 2024.

Tu je pretpostavljam vec krenula borba izmedju Mekdermota i Bina za svoje pozicije, gde je Bin mozda uradio losiji posao. Sad je samo interno pitanje ko je tu kome nadredjeni i cija je krivica za ovakvu odbranu, ugovore i draft.

Ali, da, mislim da ce jedan od njih dvojice otici na kraju sezone, a drugi dobiti jos 1 godinu.
Zlaja

Postby John Schneider » 28 Nov 2023, 10:52

Mozda zvuci cudno, i moguce da sam jedini koji to misli, ali ja nisam siguran da ce Kerol biti trener i sledece godine...

Zasto tako mislim...Pa zato sto su valjda shvatili da sa Genom ne mogu do kraja i da ce pokupiti ruki QB na sledecem draftu...A nisam siguran da ce Kerol imati zelje i volje da sa rukijem gradi nesto 2,3 godine pre nego sto se ukaze sansa da napadne vrh...

Covek ima 72 godine...
John Schneider

Postby Malkovic » 28 Nov 2023, 11:15

Штета на распореду нема меча Патриота и Пантера, да се утврди који је најгори тим на свету.
Данас пламсаш само од крви најбољих
што су мачу дали своја тела справна;
блештећи у духу и у чистој вољи,
божанствена света земљо Православна
Malkovic

Postby Pit Bull » 01 Dec 2023, 16:28

Rijetko zabavna TNF utakmica sinoc.

Dalas pokazao zasto nije u rangu Filadelfije i San Franciska, a Sijetl ce platiti ceh teskog rasporeda i dva poraza od Remsa.

Sumnjam da mogu bilo sta protiv SF-a i Filadelfije, sto znaci da zadnja tri kola moraju izaci 3-0 da bi usli u plej-of, a niti jedna od te tri utakmice nece biti lagan posao iako su sve pobjedive.
Pit Bull

PreviousNext

Return to Američki fudbal