Board index Razni Sportovi Američki fudbal

Američki fudbal - NFL

Ko ce biti sampion?

Poll ended at 10 Feb 2025, 14:31

Cifsi
7
54%
Iglsi
6
46%

Total votes : 13

Re: Američki fudbal - NFL

Postby John Doe » 01 Nov 2023, 14:46

Ja ne verujem da ce Cejs Jang doneti bilo sta 49-ersima. Njima je trebao CB.
Dr. Thomas wrote:Кад се нема одговор одмах иде вицкасти коментар.
John Doe

Postby John Schneider » 02 Nov 2023, 09:06

John Doe wrote:Ja ne verujem da ce Cejs Jang doneti bilo sta 49-ersima. Njima je trebao CB.

Jurili ste ga ali niste uspeli...Da, vi ste i sada na Burou imali tipa 46% pritiska na njemu a on bacio fazon 28/32...
John Schneider

Postby John Doe » 02 Nov 2023, 13:58

Računaju da zbog čipovanja Bose i udvajanja Hargrejva, Jang će da ostane 1 na 1... Bez obzira na to Burou je izbacivao loptu brzo i to teško rašom može da se brani. CB ne mogu ništa da pokriju. Mnogo smo izgubili i što je otišao Aziz Al Šair i ovaj downgrade sa Džimi Varda na Ajzeju Olivera. Aziz i Džimi su bukvalno razvaljivali i prebijali protivnike, ne znam čak da je od dobijenih batina neka ekipa posle utakmica sa 49ersima sledeće kolo dobila meč u regularnom delu. Ovo danas deluje baš kilavo, čak je i Hufanga očajan. Šanahan sa druge strane glumi ludilo i daje CMC-u da trči dok ga ne ubiju, umesto da pusti Mejsona. Dečko protiv Dalasa i Klivlenda odigra super (6 jardi po nošenju, 2 td) i ovaj ga zakuca za klupu protiv Minesote i Sinsinatija, 0 snepova odigra čovek a CMC igra povređen. Baš miriše na neki raspad u ekipi.
John Doe

Postby mmarko28 » 02 Nov 2023, 14:12

John Doe wrote:Računaju da zbog čipovanja Bose i udvajanja Hargrejva, Jang će da ostane 1 na 1... Bez obzira na to Burou je izbacivao loptu brzo i to teško rašom može da se brani. CB ne mogu ništa da pokriju. Mnogo smo izgubili i što je otišao Aziz Al Šair i ovaj downgrade sa Džimi Varda na Ajzeju Olivera. Aziz i Džimi su bukvalno razvaljivali i prebijali protivnike, ne znam čak da je od dobijenih batina neka ekipa posle utakmica sa 49ersima sledeće kolo dobila meč u regularnom delu. Ovo danas deluje baš kilavo, čak je i Hufanga očajan. Šanahan sa druge strane glumi ludilo i daje CMC-u da trči dok ga ne ubiju, umesto da pusti Mejsona. Dečko protiv Dalasa i Klivlenda odigra super (6 jardi po nošenju, 2 td) i ovaj ga zakuca za klupu protiv Minesote i Sinsinatija, 0 snepova odigra čovek a CMC igra povređen. Baš miriše na neki raspad u ekipi.

Mason ne igra jer je očajan u najvažnijem segmentu igre za jednog RB, u pass protectionu. Za prosečnog gledaoca kriterijum za RB je da li dobro trči. Za trenera je 3 puta važnije da li dobro štiti QB i čita blic. Ako to ne radi, ne sme da bude na terenu na 3rd downu uopšte jer će biti razlog zašto QB dobija batine. Drugi način na koji može da pomogne QB u pas situacijama je da se brzo otvori i uhvati checkdown pas. Mason ne zna ni to da radi. Zato igra manje nego što bi se očekivalo na osnovu njegove statistike trčanja.

Hufanga je u padu već duže vreme. Prošle godine je drugu polovinu sezone odigrao loše, ali su se svi pravili blesavi jer ima status dobrog sejftija.
mmarko28

Postby John Doe » 03 Nov 2023, 01:28

Uopste nije u pitanju da li je Mejson los ili dobar bloker ili hvatac, pitanje je da li CMC moze da igra maltene100% snepova SF-a i da izdrzi celu sezonu i da li je Micel bolji od Mejsona u bilo cemu? Ja mislim da CMC ne moze da izdrzi sezonu u ovom ritmu, a pogotovo mislim da ne mora da bude u igri kada SF vodi 30 razlike kao sto je bio protiv Dalasa i sto je jos gore, trcao. Isto je bilo i protiv Arizone. Cak se i na toj utakmici protiv Dalasa videlo da je CMC u kurcu pa je dosla povreda protiv Klivlenda. A takodje ne mislim da treba da odigra 100% snepova na skoro svakoj utakmici posle povrede. 400+ snepova od RB u ligi su odigrali samo Etijen i on.
Drugo pitanje je da li je Elajdza Micel bolji bloker ili hvatac od Mejsona kada Elajdza Micel pravi iste, ali bukvalno iste greske u citanju blica. Trece pitanje je da li pored Mejsona Brok treba da ide na qb sneak na trecem za jard i dozivi potres mozga...
John Doe

Postby Zlaja » 03 Nov 2023, 09:55

Kakav NFL dan u nedelju, jedno od boljih kola.

15:30 Cifsi Dolfinsi
19:00 Rejvensi Sihouksi
22:25 Iglsi Kaubojsi
02:20 Bengalsi Bilsi

Mozda prvi put posle duzeg vremena propustim RedZone.
Zlaja

Postby Dr. Thomas » 05 Nov 2023, 15:40

Наљутили су Патрика.
"Привилегија је бити у Партизану у овом тренутку, а ви знате због чега. Али то нам даје морал, нову енергију". - Жељко Обрадовић.
Dr. Thomas

Postby Pit Bull » 05 Nov 2023, 19:52

Koliko je glup Denis Alen.

Umjesto da je odbio holding i pustio 3 poena, sad ce popusiti TD.

Kakav glupan. :blue:
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby Pit Bull » 05 Nov 2023, 20:10

Uh Ozborn van svijesti izgleda. Svi klece. :wacko:
Pit Bull

Postby Dr. Thomas » 05 Nov 2023, 22:08

27:0. :jezik:

Шта уради мали Страуд, е мој пекару у пензију.
"Привилегија је бити у Партизану у овом тренутку, а ви знате због чега. Али то нам даје морал, нову енергију". - Жељко Обрадовић.
Dr. Thomas

Postby Zlaja » 05 Nov 2023, 23:33

Napadi File i Dalasa kao kroz puter.

Ako se neka odbrana pojavi eto prednosti.
Zlaja

Postby Pit Bull » 06 Nov 2023, 01:39

Fina drama u Filadelfiji.
Pit Bull

Postby mmarko28 » 06 Nov 2023, 10:25

Panthersi će godinama kukati što su slušali glupog vlasnika umesto trenera i skauta. Svi treneri su bili za to da draftuju Strouda, ali vlasnik je očigledno stručnjak opšte prakse, pa se razume i u skauting QB. Mislim da je Stroud u ovih pola sezone bacio u kantu onaj S2 test o kome se toliko pričalo pred draft. Neki tim se toliko potrudio da provuče klinca kroz blato i predstavi ga kao glupog, da je to neverovatno. Zbog toga mi je mnogo drago što dečko igra ovako. Nisam siguran da je ijedan jedini rookie QB odigrao 8 mečeva na ovom nivou. Baca 260 jardi po meču i ima samo 1 INT iza OL koja se raspada, skoro svaki igrač OL je bio povredjen ove godine i propustio nekoliko mečeva. A nije sjajna OL čak ni kad su svi zdravi. Plus, igra trčanjem ne funkcioniše na nivou na kojem bi trebalo, a mali i dalje igra odlično.

Po pravilu, što se vlasnici i njihova familija više mešaju u rad trenera i skauta, to je ekipa gora. Panthersi su dobar primer u poslednje vreme, ali ima još timova. Brownsi su godinama bili u toj situaciji. Slična je priča sa Cowboysima. Od 1995 kad je Jones oterao trenera koji mu je osvojio 2 SB, tim nikako da napravi ono što se od njih očekuje. Jaguarsi su godinama bili takav tim, ne znam da li se sad vlasnik malo smirio. I Giantsi su takva priča, pola porodice je zaposleno u skauting službi i drugim delovima tima. Plus, vlasnik je taj koji je draftovao QB Jonesa i insistira da on ostane u timu. Čak mu je i novi ugovor od preko 40 miliona godišnje dao.

Moram i da prokomentarišem ovo što su Cardinalsi uradili juče. Pustiti klinca koji je draftovan u 5.rundi, bez ijednog minuta NFL iskustva, da ima prvi meč protiv ove odbrane Brownsa nije normalno i korektno prema njemu. Bukvalno su ga bacili lavovima. Nemaju OL koja može da blokira bilo koga, nemaju igru trčanjem, ali mali ajde izadji ti tamo i primi batine jer smo mi nekompetentni i boli nas ona stvar za to da li će te neko polomiti pošto si kao pik 5.runde potrošna roba.
mmarko28

Postby Pit Bull » 06 Nov 2023, 15:40

Straud igra na nestvarnom nivou. Plus kad pogledas imena u tom napadu Hjustona, sve suvi prosjek iako ce Tenk Del biti bas ozbiljan igrac.
Pit Bull

Postby Zlaja » 12 Nov 2023, 16:47

Patriote zanimljive samo da se vidi posle koje katastrofe ce oterati porodicu Belicik iz strucnog staba.

Ona varijanta sa trejdom na kraju sezone deluje sve manje izvesna.
Zlaja

PreviousNext

Return to Američki fudbal