Board index Razni Sportovi Američki fudbal

Američki fudbal - NFL

Ko ce biti sampion?

Poll ended at 10 Feb 2025, 14:31

Cifsi
7
54%
Iglsi
6
46%

Total votes : 13

Re: Američki fudbal - NFL

Postby Dr Arslanagic » 02 Nov 2022, 16:40

Felipao wrote:
Dr Arslanagic wrote:PIT ga uopste nije iskoristio.
Mislim da je u pitanju veliki talenat koji opet nije imao srece da upadne kod dobrog QB.

Ne ide ni sad kod ista boljeg. Mada, navodno su i on i Juju Suster imali problema sa fokusom na video igrice umesto na teren, tako da je nesto i do njega verovatno. Dionte je u iste zadnje tri godine imao odlicne sezone, evo sad je iskocio Pikens.

Cikago po meni ocajan posao. Dao si Rokana Smita za drugu rundu i onda po meni preplatio Klejpula sa drugom rundom, prakticno si zamenio jednoga drugim. A Rokan je negde medju top10 LB u ligi, dok Klejpul pitanje dal je i u top50 hvataca.

To sam i napisao, ponovo ide kod loseg QB.

Kakvo je stanje sa OL Remsa.
Hoce li se ko od startera vracati ove sezone ili ce se genocid nad Stafordom nastaviti?
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby Felipao » 02 Nov 2022, 17:15

Uzas, OL nam je unistila sezonu za sada. Mislim raznih problema tu ima, kao i u svakom rosteru, ali kad ti nesto tako sjebano kao nama OL, onda tesko da moze to da se prevazidje.

Na levom teklu Noteboom je out do kraja sezone, ali kako je igrao to nam je pojacanje. Rezerva Alaric Jackson je mnogo bolji, u pas pro pre svega, dok je u run igri i on los.
Centar nam se vratio protiv SF proslo kolo i to je bilo nebo i zemlja. Samo da ostane zdrav. Rezervni centar je i dalje povredjen a ovaj treci sto je igrao do sada je uzasan. Lik nije ni profesionalni igrac, ima posao pored toga sto je practise squad centar.
Desni tekl Havenstajn je odlican i to je jedino sto smo imali od OL do sada.

E sad problem ogroman - gardovi. Desni gardovi su aut na duze, moguce i celu sezonu i tu nam trenutno igra rupa da nema vece. On je backup vec 5 godina od kada je draftovan, i kad god je morao da igra to je bila tuga. Prva 3 desna garda su povredjena, on je cetvrti u rotaciji.
Levi gard je povredjen takodje kao i njegova rezerva, igra nam lik koga smo uzeli sa practise squada Chargersa, koji je za 10 godina u ligi promenio 15 klubova.

Tako da je mucno za sada. Nema trcanja, kod Mekveja nikad ga i nije bilo a pogotovo sad bez RB (Akers ne igra, imamo samo Hendersona i nedraftovanog lika zdrave ili poluzdrave) i bez OL. Sav je pritisak na Stafordu da napravi plej, i to u teskim pozicijama jer smo redovno 3 and long. A pritisak mu je u faci non stop.
Hvataci takodje podbacili, Dzeferson povredjen, Atvel bust, Robinson nije opravdao ocekivanja i lovu ulozenu, mada mi se svidja njegov potencijal u ovoj ekipi. Jedino Kap na nivou.

Sve u svemu, moraju se dobiti sledece tri - Tampa, Arizona i Nju Orleans da bi se ostalo u igri. Dobra stvar je sto su nam te ekipe uglavnom redovne musterije u zadnje vreme, pa postoji nada da mozemo da napravimo neku seriju i podignemo se.
Ali imamo dosta tezak raspored dok NFC EAST ima smesan raspored i vrv ce tri ekipe imati preko 10 pobeda sto u principu znaci da cemo se klati za jedno mesto sa GB, Sijetlom, Arizonom, Tampom (ili kime god iz te divzije) sto mi uglavnom mirise na to da cemo ispasti.
Felipao

Postby Zlaja » 02 Nov 2022, 17:24

NFC istok ima skor 19-4 van divizije.
Zlaja

Postby John Doe » 02 Nov 2022, 18:07

GB jebe Arona Rodžersa ne vadi.
Dr. Thomas wrote:Кад се нема одговор одмах иде вицкасти коментар.
John Doe

Postby Felipao » 02 Nov 2022, 20:07

Zlaja wrote:NFC istok ima skor 19-4 van divizije.

Pa ima, zato sto se ukrsta sa losijim divizijama i ekipama.

Based on combined winning percentages from the 2021 season, the Giants have the fourth-easiest strength of schedule. The only three "easier" schedules belong to their division rivals. The Philadelphia Eagles have the third-easiest schedule, and the Dallas Cowboys and Washington Commanders are tied for the easiest in the league. The Los Angeles Rams, meanwhile, have the "toughest" schedule as they try to defend their Super Bowl title.
Felipao

Postby John Schneider » 03 Nov 2022, 10:09

Felipao wrote:A da cemo se klati za jedno mesto sa GB, Sijetlom, Arizonom, Tampom (ili kime god iz te divzije) sto mi uglavnom mirise na to da cemo ispasti.

Znaci ti nasu diviziju vec dao SF-u. Polako.
John Schneider

Postby Felipao » 03 Nov 2022, 17:44

Pa nisam dao, i oni su kilavi, izgubili od vas i Denvera ali cini mi se da ih Mekafri moze pogurati u tom smeru, da budu prvi. Bez njega sigurno im ne bi davao prvo mesto. Ali bice tu klanja, Sijetl, SF i Ramsi ce svi biti izmedju 9 i 10 pobeda ja mislim, bice gusto.
Felipao

Postby John Doe » 03 Nov 2022, 17:49

SF nije izgubio od Sujetla, ima 3-0 u diviziji...
Dr. Thomas wrote:Кад се нема одговор одмах иде вицкасти коментар.
John Doe

Postby Zlaja » 03 Nov 2022, 17:50

Zlaja

Postby Dr Arslanagic » 05 Nov 2022, 23:18

Само оштро са оваквим девијантним појавама.
Данас упре прстом у дефанзивца или покаже да је први даун, сутра убије човека.

Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby Baxter Stockman » 06 Nov 2022, 20:45

Cirkus u Njujorku, 15 min ne mogu da oprave ovu jednu kameru što lebdi, pukla sajla :laugh:
Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby Pit Bull » 06 Nov 2022, 21:25

Grin Bej.

Kakav raspad. :blue:
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby Baxter Stockman » 06 Nov 2022, 21:49

Jetsi :jupi:
Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby Bogun » 06 Nov 2022, 22:50

Gledao sam Tampu na 4 utakmice ove sezone, subjektivni osećaj mi je da napad nije dao nijedan tačdaun. :biggrin:
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby Felipao » 06 Nov 2022, 23:40

Tampa - Ramsi, ne zna se kome je gori napad. I Grin Bej uz njih, ko bi rekao u offseasonu ...

Inace, naravno, rezervni LT Alaric Jackson se povredio, usao treci LT u igru ...
Felipao

PreviousNext

Return to Američki fudbal