Board index Razni Sportovi Američki fudbal

Američki fudbal - NFL

Ko ce biti sampion?

Poll ended at 10 Feb 2025, 14:31

Cifsi
7
54%
Iglsi
6
46%

Total votes : 13

Re: Američki fudbal - NFL

Postby xrečeved » 09 Mar 2022, 20:46

xrečeved

Postby Zlaja » 09 Mar 2022, 20:51

Dobrodošao nazad u NFC East :D

Zlaja

Postby batistuta_20 » 09 Mar 2022, 21:45

Hajniken je duplo bolja opcija od ovog prevaranta.

Sta mislite da li ce Stilersi kroz draft da traze QB ili ce Rudolf da bude starter sledece sezone?
SAMO JAKO!
batistuta_20

Postby Zlaja » 09 Mar 2022, 22:17

Biće tržište i za Trubiskog, Mariotu, Bridžvotera, Tejlora...

Naravno i Džimi Dži ili čak Kar ako mu Las Vegas ne da 40 milki godišnje.

Dosta timova je u panici zbog QB. Jedan od takvih timova je bio i Vašington.

Stilersi, Sejntsi, Koltsi, Tampa, Sijetl, Pantersi, Džajantsi, Detroit... Svi ovi traže ili startera ili nekog da se takmiči za mesto QB1
Zlaja

Postby Pit Bull » 09 Mar 2022, 23:18

Kad smo Golden i ja one godine pisali da je Venc zesca prevara, svi na drugoj strani bili. :biggrin:
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby Felipao » 10 Mar 2022, 00:04

Ja i dalje mislim da Wentz nije prevara i da je bolji igrac od Gofa. 2017 do povrede je imao MVP sezonu i verovatno bi uzeo priznanje da je ostao zdrav. Imao je odlicnu 2018,2019, u 2020 se raspao sa celom Filom i onda je 2021 u Coltsima imao solidnu sezonu. 27 TD - 7 INT . Nema talenat npr Staforda i tu clutch crtu, ali je solidan QB za NFL uslove i apgrejd u odnosu na Hajnekia. Ali Vasington i sa Wentzom i bez njega nema tim za nesto ozbiljnije, tako da mislim da ce oni da nastave da se dave u prosecnosti.
Sa druge strane Denver je napravio ozbiljan posao, slicno Ramsima prosle godine ili Tampi pre dve, imaju odlican tim a fali im QB (i to poduze, od Meninga) Imaju prostor u seleri kepu, ukoliko vrate Von Milera, dovedu jos par pojacanja, ozbiljan tim. U ozbiljnoj konkurenciji doduse, jer im je divizija smrt jaka.
Felipao

Postby mmarko28 » 10 Mar 2022, 10:08

Uz svu tu priču da je prevara, Wentz je bolji QB od Garoppola koji je glavna meta Coltsa u ovom trenutku. Ja ne vidim šta dobijaju sa Garoppolom što nisu imali sa Wentzom. I jedan i drugi imaju momente neverovatne gluposti. Ali Wentz povremeno ima i momente odlične igre, što se ne može reći za Garoppola. Mana mu je što ne ume da ukapira kad je pametnije da baci loptu u aut i odustane od akcije. Igra svaku akciju kao da je poslednja na meču. Slično se ponaša i Watson, ali je on daleko talentovaniji i bolji atleta pa mu to više prolazi kod medija i trenera.

Wentz je ok QB, ni previše dobar ni previše loš, ali su problem očekivanja koja je postavio 2017 godine kad je realno igrao na MVP nivou do povrede. Očigledno je da ima problema sa igranjem pod pritiskom i da nije lider. Zbog toga će uvek biti kritikovan, jer nije ispunio očekivanja. Mene njegova situacija dosta podseća na Jay Cutlera. Konstantno se očekivalo više od njega jer je imao jaku ruku i mnogo talenta, ali nije bio lider, delovao je nezainteresovano i pravio je gluposti na terenu pa nikad nije iskoristio taj talenat.
mmarko28

Postby John Schneider » 10 Mar 2022, 11:31

Ja se samo nadam da ce moji izbaci Kazinsa... Tj moze ali ako bi on pristao na 25mil godisnje i ako bi ga dobili za najvise pika 3 runde...

Ali mislim da on hoce bar 40milki...

A ne znam sta Min misli da moze da dobije za njega...Oni ce mozda i da ga otpuste...

SAamo se nadam da necemo ispasti debili pa dati neki pik 2 runde za njega ili ne daj Boze nesto vise...
John Schneider

Postby mmarko28 » 10 Mar 2022, 13:14

John Schneider wrote:Ja se samo nadam da ce moji izbaci Kazinsa... Tj moze ali ako bi on pristao na 25mil godisnje i ako bi ga dobili za najvise pika 3 runde...

Ali mislim da on hoce bar 40milki...

A ne znam sta Min misli da moze da dobije za njega...Oni ce mozda i da ga otpuste...

SAamo se nadam da necemo ispasti debili pa dati neki pik 2 runde za njega ili ne daj Boze nesto vise...

Nema šanse da ga otpuste. On ima potpuno garantovan ugovor. Cap hit bi bio 45 miliona $. To je preko 20% salary cap-a za ovu godinu.
mmarko28

Postby Baxter Stockman » 10 Mar 2022, 14:34

A što vam Dru Lok ne bi igrao?
Msm koja je poenta gruvanja novca na QB ako ćeš već da ideš u full rebuild.

Meni onako laički gledano deluje da Seahawksi uopšte nisu prošli loše u ovom trejdu...
Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby John Schneider » 10 Mar 2022, 14:39

A tako je u pravu si...A sa trejdom bi ustedeli 35mil tj dead money bi bio samo 10...Pa to znaci da bi oni trebali nama da daju neki pik da im pojedemo te pare a ne mi njima... :biggrin:

@ baxter

Nisam ja siguran da ce Sijetl ici u ribild...Vec sam objasnio za Vagnera...A mi smo vec dosta dobro podmladili ekipu i imamo prilicno jaku osnovu igraca koji su 26 godina i mladji...

Samo je pitanje da li ce u FA placati veterane ili ne...Ja se nadam da nece a mislim da hoce...Videcemo...

A Dru nece igrati jer sa njim tesko da moze da se pobedjuje...Pete ce sigurno traziti QB sa kojim moze da pobedjuje, e sada ako ga ne bude bilo onda mozda i Lok startuje...Moj pik je da ce trejdovati za Minsua...

Pitova filozofija nikada nije bila da gubi...Nikada...Uvek ce uciniti sve da pobedjuje...Znaci ako sa Lokom moze da ima 3 pobeda a sa nekim drugim 5 on ce dovesti tog drugog...Bez obzira sto to znaci nizi pik na draftu i manja sansa da pokupis dobrog QB na tom draftu...
John Schneider

Postby Baxter Stockman » 10 Mar 2022, 14:43

Ček, nećete trejdovati Loketa i Metkalfa?

Ja bio pročitao da su i oni sledeći...
Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby Zlaja » 10 Mar 2022, 15:08

Za Loketa se pisalo po USA medijima, a Metkalfa moraju ako ne dovedu Vinstona.

Ulazi u poslednju godinu ugovora. Sumnjam da ce koristiti tag sledeceg leta.
Zlaja

Postby mmarko28 » 10 Mar 2022, 15:12

Baxter Stockman wrote:A što vam Dru Lok ne bi igrao?
Msm koja je poenta gruvanja novca na QB ako ćeš već da ideš u full rebuild.

Meni onako laički gledano deluje da Seahawksi uopšte nisu prošli loše u ovom trejdu...

Ako im Lock bude QB, onda mogu da imaju i najbolji roster u NFL, neće imati više od 5 pobeda. Dečko ima odličnu ruku, ali ne zna da igra QB. Posebno ne zna da igra ono što Carroll hoće - kontrola, sigurni pasovi, racionalno, bez mnogo gluposti....
mmarko28

Postby licimur » 10 Mar 2022, 15:53

Zlaja wrote:Za Loketa se pisalo po USA medijima, a Metkalfa moraju ako ne dovedu Vinstona.

Ulazi u poslednju godinu ugovora. Sumnjam da ce koristiti tag sledeceg leta.

Ne kapiram ovo za Metkalfa sta si hteo da kazes?
ko vas jebo godinama ...
licimur

PreviousNext

Return to Američki fudbal