Ijaooo...Znao sam da ovo sledi...
Jednostavno nije vise bilo to to...Nisu mogli da funkcionisu zajedno i bilo je realno da se ovo desi...Trebalo je jos prosle sezone, ali su na silu izgurali jos jednu godinu i videli da je najbolje da se rastanu...Ja sam iskreno sve vreme imao osecaj da ce do trejda doci iako su svi mediji, pogotovo lokalni, govorili kako je Wilson vise puta jasno rekao kako voli SIjetl, kako ce ostati bla bla...A i kerol i snajder na kombajnu kako nemaju nameru da ga trejduju...Naravno da su ova dvojica lagala i krila karte...Kad sam video ugovor Rodzersa znao sam da je kraj jer Pete i John nikada ovom ne bi dali te pare a sigurno ce ih traziti...
Sto se tice trejd kompenzacije, s obzirom da je Denver bio jedini tim za koji je RW skinuo no trade klauzulu, dobili smo i vise nego mnogo...Jbg nije lako pregovarati sa timom koji zna da je jedini koji moze da trejduje za igraca...
Poredeci npr sa Stafordom koji je realno kostao jedan pik prve, i to kasni pik, mi smo dobili 9, 40 pik plus jos po jedan prve i druge i Fanta koji je mlad TE (aj da kazemo da je on pik 3)...
Malo me je iznenadilo sto npr Giantsi nisu usli u trku (veerujem da bi hteo tamo)...Izgleda on nije hteo u Filu i WAS...
Ne znam sta da kazem sto se tice ribilda...Ajde da vidimo ko je QB pa da pricamo...ja bih iskreno voleo da je ovo prica koja ce da ima u osnovi novog mladog QB-a ali nisam bas siguran...
Katovanje Wagnera nije dokaz ribilda, vec ispravan poslovni potez gde igrac od 32 godine , koji je izgledao kao puz na terenu prosle godine (bez obzira na broj teklova) ne vredi 20mil koliko je trebao da dobije...
Ovo je kraj jedne ere...
Videcemo sta je plan na QB-u...Samo se nadam da nije neki veteran tipa Kazinsa ili Jimmy Gija...
Sijetl ce sa 2 od prva 3 pika skoro sigurno dizati odbranu...Big Balls Pete is back...Ponovo ce pokusati da napravi mladu, brzi i fizicki jaku odbranu od koje ce protivnici zazirati...Tejlor, Brooks, Adams, mislim i Reed i Brown su fina osnova...
Mislim da se sa prvim pikom dize edge, Walker, Tibodo ili Johnson...
Ukoliko im se svidi neki QB onda ce ili da cekaju 40pik ili da se vracaju u prvu da ga dignu (ja cenim Rider ili Koral)...
Ne vidim poentu potpisivanja Digsa kada vec ima 30 godina a mi ove sezone ne mozemo mnogo tako da koji ce nam...Da dajemo 30mil na sejftije je debilizam...Slicno je i sa LT Brownom itd...Ne verujem ni da cemo da dajemo velike pare u FA...
Sigurno cemo se oslanjati na trcanje i vratiti Pitovim korenima (samo sa drugacijom defanzivnom semom)...
Ukoliko ne vide QB ove godine na draftu i ne zele da DK daju 20+mil apy onda vidim i njegov trejd gde bi uzeli pika prve sledece godine i sa tri pika prve u 2023 imali mogucnost da odu na vrh drafta i pokupe QB (sledece generacija je neuporedivo jaca)...
Sve u svemu Dive vise nema a meni slede i vise nego uzbudljivi dani i meseci...
Idemooo do SB u 2024 i 2025...sto bi rekli ameri mmw...