Board index Razni Sportovi Američki fudbal

Američki fudbal - NFL

Ko ce biti sampion?

Poll ended at 10 Feb 2025, 14:31

Cifsi
7
54%
Iglsi
6
46%

Total votes : 13

Re: Američki fudbal - NFL

Postby Dr Arslanagic » 14 Feb 2022, 10:02

Meni je drago zbog Arona Donalda.
Zao mi je zbog Buroua, ali vreme radi za njega.

Sudije sve vise odlucuju pobednika u NFL-u, iako imaju tone kamera za vracanje snimaka, sve se pazi za milimetar i mikrosekundu, i oni opet ne sviraju ocigledne prekrsaje, ili sviraju gluposti.

Sve se cini da utakmice budu zanimljive, gledanost = profit.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby pick&roll » 14 Feb 2022, 10:11

Možeš ih mrzeti i to sa razlogom naravno, ali da naprave šou pi*da im mate*ina to znaju nema šta... HT šou je bio vrh... A još jedna stvar... Kad gledam prenose, tipa nba, nfl, pa u pauzama kad su reklame, jbt kad gledaš nema šta ne bih kupio od onoga što reklamiraju. Umeli bi i go*no onako lepo da upakuju i da ga izreklamiraju, a ti gledaš reklamu i odmah naručuješ :biggrin: Opasni su.
"Nije uvek lako, ali je uvek lepo navijati za Partizan."
pick&roll

Postby licimur » 14 Feb 2022, 10:51

@Pik

Jbg ja bas ne volim Remse, ali jako je glupo spominjati onaj holding Wilsona, kad da nije bilo onog nesudjenog face maska Higinsa ne bi ni bilo ovako gusto...

Da Holding nije bio, realno nije...Pogotovo kada se uzme u obzir sta se nije sviralo Remziju na Higinsu kod prva 3p Bengalsa..Ali opet kazem, onaj nesudjen OPI je bruka i sramota...a mogao je da odluci pobednika...
ko vas jebo godinama ...
licimur

Postby licimur » 14 Feb 2022, 11:02

Inace SB je bas razocarao kvalitetom...Prvo je izasla info da je pass block win rate Bengalsa bio 14% sto bi bio najgori u istoriji SB i najgori za bilo koju utakmicu cele ove sezone...Posle su se ispravili da je ipak 18% ali je i dalje najgori u istoriji SB a valjda 2 najgori sezone...Mislim bukvalno sramno...

Do sada je pet ekipa imalo manje od 2 jarde po trcanju u SB i svih pet je izgubilo...Remsi su sinoc sa 1,9 prvi koji su pobedili...

Staford je bio tako-tako do zadnjeg drajva, onda je bacio par bolesnih pasova i svaka mu cast na tome...Burrow i pored lose igre linije je morao bolje...Npr na prvom 4 za 1 je imao potpuno samog Higinsa...Onda je na onom 3 za 11 podbacio za Cejsa...itd itd...

SVe u svemu pobedio je bolji tim i moze se reci zasluzeno osvojio titulu...Neki igraci poput Donalda, Witvorta, OBJ , Kapa su zaista zasluzili ovo...

Aj sad ovaj AD 99 da objavi povlacenje :biggrin: :okk:
ko vas jebo godinama ...
licimur

Postby pick&roll » 14 Feb 2022, 11:32

Istina :biggrin:

Moguće da su kompenzovali :biggrin:
"Nije uvek lako, ali je uvek lepo navijati za Partizan."
pick&roll

Postby mmarko28 » 14 Feb 2022, 11:40

Svi kukaju na onaj holding na 3.downu što je sviran Wilsonu, a niko ne kuka na 7 poena koje su Bengalsi dobili na poklon od sudija. TD Higginsa je čist offensive PI. Dobiti na poklon 7 poena u SB je mnogo. Sudije sude loše, nekonstantno, ali je u finalu AFC to odgovaralo Bengalsima. Celo drugo poluvreme su držali hvatače Chiefsa i ništa im nije svirano. Sad im je sviran 1 PI, realno sumnjiv, a napravili su ih 20. I svima smeta taj jedan što je sviran, a ne onih 19 što nisu. Ono što su sudije trebale da sviraju na tom snepu na 3.downu je false start. Cela OL Ramsa je krenula pre snepa.

Drago mi je da su Ramsi osvojili, mislim da su tokom plejofa bili bolji tim. Ali, donekle mi je žao zbog Burrowa. Svi očekuju da će se vratiti na SB, ali to se nikad ne zna. Jedan od 5-6 najboljih QB u istoriji, Dan Marino, došao je na SB u svojoj drugoj sezoni 1984. Igrao je do 1999 i nikad se nije vratio. Burrow će celu karijeru morati da igra protiv Allena, Mahomesa, Herberta.... Težak put.
mmarko28

Postby John Schneider » 14 Feb 2022, 13:35

I tako dodjosmo do kraja sezone ...

Da se ne osvrcem mnogo na ovu za nama...

Kako stvari stoje osim Jimmy G-ja ni jedan drugi QB nece biti dostupan putem trejda...

Navodno i GB i MIN i OAK hoce da zadrze Rodgersa, Carra i Cousinsa...

SIjetl nikada nije ni pricao da razmislja o trejdu Wilsona, ja sam na osnovu izjava Kerola i RW bio ubedjen da ce do trejda doci ali Russ je u poslednjih par dana dao neke intervjue gde je bas zvucao optimisticno o buducnosti u Sijetlu...

Ja navijam da ga trejduju, da u rat udju ekipe sa NFC istoka i da izvucemo sto je vise moguce ali mrka kapa izgleda...

Sve u svemu buducnost AFC-a je svetla a NFC-a nepredvidiva...

Ukoliko se Donald povuce , posle povlacenja Brejdija, ostaje samo GB kao aj da kazemo na papiru blagi favorit...Potpuno otvorena konferencija...

Ovamo sa ovim mladim azdajama ce biti jako zanimljivo...Sve sto valja od QBova u poslednjih par godina je zavrsilo u AFC-u...

Aj za kraj ipak, cestitke Ramsima i nasem drugu Filipu :biggrin:
John Schneider

Postby Golden Warrior » 14 Feb 2022, 13:42

mmarko28 wrote:Svi kukaju na onaj holding na 3.downu što je sviran Wilsonu, a niko ne kuka na 7 poena koje su Bengalsi dobili na poklon od sudija. TD Higginsa je čist offensive PI. Dobiti na poklon 7 poena u SB je mnogo. Sudije sude loše, nekonstantno, ali je u finalu AFC to odgovaralo Bengalsima. Celo drugo poluvreme su držali hvatače Chiefsa i ništa im nije svirano. Sad im je sviran 1 PI, realno sumnjiv, a napravili su ih 20. I svima smeta taj jedan što je sviran, a ne onih 19 što nisu. Ono što su sudije trebale da sviraju na tom snepu na 3.downu je false start. Cela OL Ramsa je krenula pre snepa.

Drago mi je da su Ramsi osvojili, mislim da su tokom plejofa bili bolji tim. Ali, donekle mi je žao zbog Burrowa. Svi očekuju da će se vratiti na SB, ali to se nikad ne zna. Jedan od 5-6 najboljih QB u istoriji, Dan Marino, došao je na SB u svojoj drugoj sezoni 1984. Igrao je do 1999 i nikad se nije vratio. Burrow će celu karijeru morati da igra protiv Allena, Mahomesa, Herberta.... Težak put.

Kako ne kuka niko?

Odmah smo pisali kako je sramotan face mask.

Jedino sto je gluplje moguce nakon toga je da vrate u poslednjem drivu-u i maltene odluce pobednika.

Bold prediction vise nikad necemo videti Burrowa u SB :biggrin: Mislim da im je previse stvari nakenjalo da uopste stignu do ovoga i uopste nesto nisam fasciniran sa njim. Doduse pobeiti bilo koji mec sa onakvom ofanzivnom linijom...
Golden Warrior

Postby Zlaja » 14 Feb 2022, 13:49

Koltsi hoće Venca da trejduju, ali teško.

Najverovatnije će ga katovati do sredine marta i uzeti 15m dead cap.
Zlaja

Postby Duh sa sekirom » 14 Feb 2022, 16:47

Navijao sam za Cinci ali oet drago mi je zbog Donalda i Cup-a , takvi igraci zasluzuju prsten i to ne 1

CInci ako sredi ofanzivnu liniju imaju sanse i za korak dalje ali paklena je konkurencija u AFC-u
Duh sa sekirom

Postby Zlaja » 14 Feb 2022, 17:19

Generalno meni se đa čitava sezona.

Od samog starta nije bilo dominantne ekipe, a tokom 18 nedelja bilo je uznenađujućih poraza plejof ekipa.

Power ranking prvih 5 se menjao drasticno iz kola u kola.

Plus smo u plejofu imali 6, 7 utakmica na poslenji posed.

Ekipe su i razlicito građene, neke isključivo kroz draft, neke kroz FA, neke sa mnogo trejdova, sa QB na ruki ugovorima, sa QB na srednjim, na max ugovorima... formula ima dosta, samo treba raditi i raditi, biti maksimalno posvecen.

Sad ide FA, pa draft, pa ocekujem dosta tumbanja do pocetka sezone. Opet cemo imati 10 plus ekipa koje mogu u Superbowl.

Bas dosta kvalitetnih QB, dosta ovih ofanzivnih gurua, dosta dominantnih pas rasera, WR...

Ne brinem ja za NFL, u odlicnim je rukama.

Jos danas o Superbowlu, a od sutra Rodzers, Vilson, Vatson... 30 ekipa ce dobiti neku novu nadu...
Zlaja

Postby Zlaja » 14 Feb 2022, 17:27

I najbolja ofanzivna akcija Superbowla

Zlaja

Postby Dr. Thomas » 14 Feb 2022, 19:40

Imali smo nismo znali, šta smo imali.
Spoiler: pokaži
Image

Skroz drugi igrač u Remsima. Drago mi je zbog njega da je uzeo SB.
"Привилегија је бити у Партизану у овом тренутку, а ви знате због чега. Али то нам даје морал, нову енергију". - Жељко Обрадовић.
Dr. Thomas

Postby mmarko28 » 14 Feb 2022, 21:24

Dr. Thomas wrote:Imali smo nismo znali, šta smo imali.
Spoiler: pokaži
Image

Skroz drugi igrač u Remsima. Drago mi je zbog njega da je uzeo SB.

Neko jeste, neko nije video. Čovek je isti igrač, samo ima drugačijeg QB. I u Brownsima je konstantno bio otvoren, samo ga onaj skraćeni nabedjeni šatro QB ne vidi preko OL. Kad bi mogao sam sebi da baca loptu, još bi bio u Brownsima.
mmarko28

Postby Golden Warrior » 14 Feb 2022, 23:08

Bekam pokidao ACL , kako je krenulo vratice se po novac u Brownse :biggrin:

Mada ko ce ga znati kad ga nakrkaju steroidima i hormonom rasta mozda bude spreman do prvog kola kao Akers.
Golden Warrior

PreviousNext

Return to Američki fudbal