by John Schneider » 31 Dec 2021, 08:02
Mislim da je nakon sinocne KZS svima jasno da je Wilson zavrsio sa SIjetlom.
Prvo je sam , bez pitanja novinara, rekao da kao sto je BW rekao dan ranije, da su svi svesni koliko je losa sezona I da su promene neminovnost I da ne zna da li mu je ovo poslednja utakmica na Lumen fildu ali zna da nije poslednja u NFL-u. I to dok je pricao dobro nije zaplakao. Na kraju su mu trazili da konkretno odgovori da li vidi sebe u Sijetlu nakon ove godine I on je ponovio ovo da se priprema danas za danas, da se on nada da ce ostati ali da zna da mu ovo nije poslednja utakmica u karijeri I da se tako priprema.
Covek ima no trade klauzulu, I bukvalno se pita da l ce ostati ili ne. Covek koji je siguran da ostaje to I kaze, ovde je jasno da su sanse da ostane nikakve.
On prica o tome kako mu je cilj da uzme bar jos 3 SB bla bla...Vise je pricao o sebi nego o tome da to zeli sa SIjetlom...kad su ga pitali da li misli da ce ta 3 osvojiti u dresu Seahawksa on je opet rekao da se nada ali da vise misli danas za danas bla truc...
Mislim da nece proci vise od nedelju dana od kraja regularne sezone a da se ne zna gde ce RW nastaviti karijeru...
Haselbek, Marson, Kem su svi na neki nacin podrzali Kerola u prethodnih par dana...Cini mi se da on ima volju I zelju I da ce ostati...