Board index Razni Sportovi Američki fudbal

Američki fudbal - NFL

Ko ce biti sampion?

Poll ended at 10 Feb 2025, 14:31

Cifsi
7
54%
Iglsi
6
46%

Total votes : 13

Re: Američki fudbal - NFL

Postby Dr Arslanagic » 23 Jul 2021, 20:14

Nama ne trebaju ovakvi igraci i treneri.
Napravicemo mi sebi bolju ligu u kojoj ce svi primiti sve vakcine koje smo planirali.

Samo polako, bice normalnih sve vise.
Inace, fantazi ce nam zavisiti od ove budalastine, ne bi bilo lose da se ima vise mesta na klupi.
Mozda je ovo dobar razlog da se razmisli o razbijanju zadriglosti i ucmalosti.

Svakako ce preko ovog sranja moci i da steluju sampionsku trku.
Mnogo teskih pitanja se otvara.

GB se lagano raspada
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby Dr Arslanagic » 24 Jul 2021, 07:18

Ili ce ARod u penziju ili ce zajedno sa Adamsom u neki tim koji ima sanse za SB.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby Dr Arslanagic » 24 Jul 2021, 21:28

I sa 100 godina ce biti klasa
Dr Arslanagic

Postby Felipao » 25 Jul 2021, 10:32

Arsla, nasankan si, ovo je parody account :D
Felipao

Postby Dr Arslanagic » 25 Jul 2021, 13:46

Za AP-a?
E da ga hbm, video sam na par mesta.
Dr Arslanagic

Postby Felipao » 25 Jul 2021, 20:33

Da, da, za AP. Prilicno sam siguran da cemo se pre drzati Hendersona i ovih par mladih zanimljivih momaka nego uzimati AP, Mekoja, Bela, i slicno. Ono sto bi mozda moglo biti zanimljivo je da trejdujemo za Soni Michela, msm da bi to bio win win za obe ekipe.
Felipao

Postby Dr Arslanagic » 25 Jul 2021, 22:00

Njegova kolena su pre tri godine bila bivsa.
Dr Arslanagic

Postby Felipao » 26 Jul 2021, 11:01

Znam, zbog toga verujem da bi ga Belicek dao za tipa pik pete runde, ili slicno, a nama bi na ruki ugovoru jos godinu dana zavrsio posao. Sledece sezone se vraca Akers, bice tu i draft. Ali ove godine da nam istrci, pa makar i pola sezone, kao backup Hendersonu bi znacilo.
Felipao

Postby Duh sa sekirom » 26 Jul 2021, 12:34

Ako je ove godine cilj Remsa titula ili bar finale mora bolji trkač od kvaliteta Micela da se dovede..Za plasman u play off i eventualno pobedu u WC je sasvim dovoljan takav profil
Duh sa sekirom

Postby Zlaja » 26 Jul 2021, 12:40

Cenim da ce Filadelfija biti medju kupcima, mozda i Las Vegas, Denver, Karolina...

Zlaja

Postby Felipao » 26 Jul 2021, 14:21

Duh sa sekirom wrote:Ako je ove godine cilj Remsa titula ili bar finale mora bolji trkač od kvaliteta Micela da se dovede..Za plasman u play off i eventualno pobedu u WC je sasvim dovoljan takav profil

Ne slazem se. Pa taj Michel je osvojio titulu kao one two punch sa Vajtom u NEP pre 3 godine. Damien Vilijams, LaGeret Blant - Adzai , CJ Anderson, LeGeret Blant - Vajt - oni su osvajali titule zadnjih 5 godina i prosle godine Furnet - Dzons.
Da bi ekipa osvojila titulu potrebna je balansiranost i ekstra kvalitet na premium pozicijama. Superstar RB -ovi ne osvajaju titule ima decenija ako ne i jace.

Tako sto se tice Ramsa, da bukvalno svuda odrzimo kvalitet od prosle godine uz dodatak Staforda je dovoljno da odemo do kraja (sto ne znaci da hocemo ali imamo kvalitet za to) Nijedna ekipa savrsena, pa ne moramo biti ni mi, mi smo prosle godine igrali do 10og kola bez Akersa a posle 10og bez Hendersona i sa sve mucenim Gofom otisli do polufinala konferencije i da se nije Donald povredio verujem da bi tu prosli GB i posle tukli Tampu kao u regularnom delu. Ali jbg, zdravlje ekipe je mozda i najbitniji faktor u celoj sezoni, a bez vrhunskog RB se moze.
Felipao

Postby Duh sa sekirom » 26 Jul 2021, 16:12

Nisam mislio da im treba bas superstar ali nesto bar na nivou Furnet -Dzouns iz prosle sezone a Henderson i Micel to ne bi bili barem po meni..Od Akersa sam ocekivao bas puno ove sezone i Micel koji je u padu ne bi to ni blizu nadomestio

Sta znam nekako mi deluje da ako hoces da dobijes Tampu, Kanzas pa i Bafalo moras da imas iznadprosecno trcanje..Ulazak u revolveraski obracun sa njima nece se dobro zavrsiti bez obzira i na Staforda za koga verujem da ce biti bas znacajan upgrade u odnosu na Gofa
Duh sa sekirom

Postby Golden Warrior » 26 Jul 2021, 17:20

Tacno da me neko probudi u pola noci i pita koji je najgori RB u ligi sigurno ne bih mogao da smislim bolje ime od Soni Misela :roll:

Kakav ce to biti fataliti za Ramse sa Protojerejom Stafordom i pocetak nove suse od 10+ godina :biggrin:
Golden Warrior

Postby Zlaja » 26 Jul 2021, 21:00

Poslednji ples AR12 u GB.

Uslov za povratak je brisanje poslednje godine iz ugovora, tako da je na kraju sezone FA.
Zlaja

Postby mmarko28 » 27 Jul 2021, 08:40

Zlaja wrote:Poslednji ples AR12 u GB.

Uslov za povratak je brisanje poslednje godine iz ugovora, tako da je na kraju sezone FA.

On će i posle ove godine imati još jednu godinu ugovora. Packersi su samo pristali da obrišu 2023 iz ugovora, ali 2022 i dalje ostaje.
mmarko28

PreviousNext

Return to Američki fudbal