Stenli wrote:Nisam mislio da je bukvalno odveo tim u PO, već je na nekim od poslednjih utakmica u regularnom delu imao neka veoma bitna hvatanja i TD. Nisam baš siguran kako sve to ide u NFL-u, ali ako može da se nađe neko ko je pd Lendrija jeftiniji, a bolji, onda neka se on katuje.
Ono na šta ciljam je situacija oko OBJ-a. Njemu je ovo, ako se ne veram, treća ili četvrata teška povreda u karijeri i sad se već postavlja pitanje da li on može biti nosilac ekipe sledeće godine.
Još jedna bitna stvar je činjenica da Bejker gleda samo OBJ-a kad je na terenu i kao da mu je zadatak da ovaj bude zadovoljan i da jednostavno mora da dobija lopte.
Biće zanimljivo ako Hulio zatraži trejd.
Baker nije gledao samo OBJ-a. To je postala priča zato što je u periodu kad je OBJ igrao, Baker igrao loše. Problem sa tom pričom je što je Baker nastavio da igra loše i naredna 3-4 meča nakon što se OBJ povredio. Ako se malo pažljivije pogledaju mečevi, OBJ je u skoro svakom napadu otvoren, a Baker ne gleda u njega. Čak bi se moglo reći da je mnogo više gledao prema Landry-ju i često ignorisao bolja rešenja, TE ili RB. Da li zato što ima poverenja u njega ili zato što ima potrebu da ispuni kvotu bačenih lopti prema njemu, ne znam. Po meni, OBJ ne treba da bude nosilac igre, ali u sistemu u kojem igraju Brownsi, ni ne mora da bude. Ključ igre u napadu je OL. Ako ona igra dobro, Baker izgleda kao solidan QB. Ako ona igra loše, Baker je jedan od najgorih u ligi. Moja poenta je da je OBJ i dalje hvatač koga se odbrane plaše, moraju da obraćaju pažnju na njega, ne smeju da ga ostavljaju 1 na 1 previše. Ne moraju Brownsi da nadju nekoga ko je bolji od Landry-ja, to nije bitno. Ali im je jako bitno da nadju nekoga ko je brži od Landry-ja. Landry ne može da igra spoljnog WR u situacijama kad Brownsi igraju sa samo 2 WR. Previše je spor. Ne može da napravi razliku 1 na 1, ako nije u slotu. A Brownsi igraju više od bilo koje ekipe u ligi sa samo 2 WR na terenu.