Felipao wrote:Protiv Ramsa je imao pas rejting oko 60 i 2 izuzetno glupa inta. Bukvalno je bacio loptu nikom, pravo nama u ruke. Ove godine je imao nekoliko takvih izdanja, pogotovo u prvom delu sezone. Meni su Cifsi bolji tim sveukupno gledano. Jedini njihov minus su povrede u OL i jedina stvar koja moze da ih kosta.
Napad Tampe jeste pretalentovan, ali Cifsi su u napadu masina. Genijalan trener, mismec igraci na svakom delu terena, fantastican QB koji je u ovom tretnuku jedne i druge karijere bolji igrac a mozda je i bolji nego sto je Brejdi ikad bio (po mom misljenju jeste)
Odbrana Cifsa je takodje zadnje 2 godine odlicna, Honey Badger i Jones predvode odbranu koja nema toliko zvezda kao u napadu ali igraju veoma dobro. Sa druge strane Tampa tu ima dosta vise individualnog talenta, pogotovo u boxu a takodje su zaista usli u formu pred kraj sezone, ali mislim da ne postoji odbrana koja moze da cuva Chiefse kad udju u ritam.
Konkretno mislim na 3 INT u 3 drajva za redom.
To nisam video, a da je imao ove sezone loših utakmica, i da je tokom karijere utakmica sa više bačenih INT, imao je.