Kako je lepo za promenu imati QB koji cita igru, koji ne panici pod pritiskom, koji moze da nogama uzme prvi daun kad je tesno. Volford bolji materijal od Gofa, ali na moju zalost bencovan ce biti zbog teleta.
Eh kad sam ja pricao da menjamo Alena za Gofa :) Momak je zver, videlo se odmah, Bilsi najozbiljniji takmac KC-u u AFC.
Dole su se provukli Cikago i Vasington koji mislim da ne mogu da pomrse racune nekom, da su tu bili Minesota i Dalas mislim da bi mnogo jaci plejof bio. MI protiv Sijetla imamo dobre sanse, Vilson je u padu, Sijetl nam tradicionalno lezi (oni i Arizona), imamo sjajnog Remzija koji moze da neutralise Metkalfa, jedino treba videti koliko napad moze.
Sa Gofom, to ce biti pasovi od 5 jardi ka Vudsu i Kapu pa oni da uzimaju YAC, naravno gomila telecih pogleda i losih odluka, obavezno neki turnover.
Sa druge strane vidi se da je Volford pocetnik u ligi, da nema jos konekciju sa hvatacima i savrsen tajming al decko gadja lepo niz teren, cita ko je otvoren, baca i Everetu i Dzefersonu i Higbiju i svim redom, ne bulji ko tele samo u dva svoja hvataca.
JA bih voleo da se era Gofa zavrsi, da probamo sa Volfordom pa kud puklo da puklo. A onda sledece godine probati sa Volfordom ili slati Gofa za Staforda.